تخم مرغ حامی صلح !

خـــــــــیلی طرح قشنگه !

واقعاً هرچی بیشتر نگاه میکنم بیشتر جذبش میشم.

واقعاً ایده ی جالبی بوده ...

مرسی maxbaz جان . لطف داری .

آقا هیچکی دیگه نظر نداره ؟
رندرهای جدید رو توی پست اول هم گذاشتما ! :cry:

milad_k

Member
بامزه شده مخصوصا عکس توی تابلو مفهوم رو خیلی کامل و طنزگونه تر کرده.
بنظرم حتی اگر یک فریم رو هم بیشتر نمیزاشتی و همون تخم مرغ ایستاده بود کل ایده و مفهومت رو توضیح میداد.
خسته نباشی پسر

www_3d_boy3

Well-Known Member
سلام كارت خوبه ولي ايكاش اينقدر خوب بودي كه خود كار 3 دي بذاري واسه دانلود يا حداقل فقط نورپردازيشو چون من خيلي دوست دارم بدونم چطور به چنين نوري ميرسي و تنظيماتت توي منتال چيه؟ اگه فقط نور و سطح واسه دانلود بذاري هم خيلي ممنون ميشم چون مدلينگ عالي هست ولي همه مي تونن با كمي تمرين به اون برسن و در ضمن مي دونم كه ممكن بعضي اگه بخواي كل پرو‍ژه رو بزاري ازش سو استفاده كنن واسه همين ميگيم فقط نور و تنظيماشتشو اگه ميشه واسه دانلود بذار .اميدوارم اينكارو بكني چون هميشه كارهاي خيلي خيلي بهتري هم در سايتهاي خارجي هست ولي چه فايده كه فقط عكس هستند

3d boy جان سلام .

مرسی از لطفت .
خوب من اگه بخوام کار رو واسه دانلود بذارم که به قول خودت نمیشه . (حالا سو استفاده که مهم نیست ! به درد کسی نمی خوره . )
نور پردازی هم فقط به درد همین صحنه می خوره . باور کن چیز خاصی نداره .
2 تا نور photometric هست با تنظیمات مربوط به kelvin و از اونور هم یه exposer control هست توی قسمت رندر .

اینکه من این نور ها رو هم برات بذارم باور کن چیزی دستگیرت نمیشه تا خودت دست به کار نشی .
به نظر من می دونی چیکار کن ؟
یه صحنه بساز (خیلی ساده هم باشه ) شروع کن نور پردازی ش رو .
اونوقت بذار توی wip بعد من و بچه ها کمکت کنیم .
حتی اگر لازم شد اونوقت تو صحنه رو آپلود کن من تغییرات میدم دوباره می فرستم برات . اینجوری بهتره چون صفر تا صدش رو خودت توی کاری می دونی چی شده و چرا مثلا فلان نور اینجوری تنظیم شد.

اگر کردی همچین کاری توی pm خبر بده بهم . :rose:

AriA jOhAri جان تشکر ! چشماتون شبیه تخم مرغ سید میبینه ! :green:

www_3d_boy3

Well-Known Member
ممنون از نظرت آره اينكاري كه شما گفتي خيلي عاليه ... باشه حتما اينكارو مي كنم تا شما كمكم كنيد كار بهتري رندر كنم مرسي

جدیدترین ارسال ها

بالا