تخصص

سلام دوستان
من با مکس کار میکنم
تمام ابزار هاش رو هم می شناسم
ولی میترسم کار کنم حتی یک چهره نزدم و ی ماشین
مثلا امروز خواستم یه چهره بزنم اونهم با تاتوریال خود مکس نتونستم همش خراب شد در ثورتی مدیفایر لو پلای رو کاملا بلدم
چی کار کنم

madmaster_3d

Well-Known Member
ببین بعضی آموزش ها واقعا مزخرف هستن. اگر فکر می کنه نیاز به آموزش های خیلی ساده داری این سایت می تونه کمکت کنه. خوب بگرد توش کلی آموزش ساده و خفن داره
http://www.tutorialized.com/tutorials/3DS-MAX/Modeling/1

حالا کنار این یکی از آموزش ها که نسبتا برای تاره کار ها فوق العاده هستش از شرکت دیجیتال توترز هستش که بگردی می تونی 6 تومان هم بخریش
3d max digital tutors 2009 8dvd

فعلا این کار رو که گفتم بکن. کلی راه میفتی. منم اون اولها اینطوری میشدم. مثل آموزش میرفتم یکجاش درست نمیشد. عادیه. فقط تمرین کن. عجله هم نکن. یکی شنا رو 1 روزه یاد میگیره یکی هم 40 روزه. ولی مهم این هستش که یاد بگیری. فقط تمرین

madmaster_3d

Well-Known Member
راستی اون آموزش هایی که زدن making of به دردت نمی خوره. چند صفحه بری جلو تر توتریال های بهتری پیدا می کنی. ولی تسلیم نشو.

سلام دوباره
بسیار ممنون از پاسخت

من تو مکس میتدی نیستم چون کارم طراحی جلو های ویژه بصری هست البته سوئ تفاهم نشه نمی خام بگم من ینم و آنم منظورم ینه که تازه کار نیستم و الان یه پروژه دارم که طراحی کاراکتر و ماشین رو داره خیلی دوست دارم با مکس طراحی کنم ولی خوب با این تواصیف مجبورم با پوزر کار کنم

ایا مکس برای طراحی چهره توی تاتوریال در قسمت هلپ خود نرم افزار اون مدل خلبان هواپیما که قسمت سر رو با باکس طراحی کرده و مدل زده ایا روش استنداردی هست
منظوظورم اینه که ای روش راحت تری هم هست مثلا با یک کره ککه سگمنت هاش رو کم کنیم

شما یک ماشین رو با چی مدل سازی میکنی
من خودم به دو روش این کار رو میکنم یا میام یه لاین درست میکنم برای هر قطعه ماشین مثل در و پنجره و سقف بو بعد با مدیفایر sweep اون رو رو بهد میدم و بهد با پلای
طرحش رو میزنم

یا با لاین میزنم مثلا سقف رو و بعد مدیفایر surface رو بهش میدم و بعد مدیفایر edeat path چون اگه پلای بدن سکمن زیاد بهش میده
روش شما چه جوری هستش

یه سوال فنی
البته ربطی به مکس نداره
این دوستانی که سعی دارن توی مجید انلاین یا هر سایت دیگه مدیر بشن یا پستای پایین تر برای مدیریت یا دوست پیدا میکنن یا سعی میکنن امتیازشون رو ببرن بالا چون من خودم دو الی سه سالی هست که عضو این سایت هستم
برای چیه مدیر شدن درد سر داره باید پاسخ کاربرا رو بدی وقت نمی کنی به کارت برسی برای چی این کار رو میکن

آخرین ویرایش:

Gryphon

Member
برای مدلسازی چهره من این آموزش رو پیشنهاد میکنم البته این آموزش تو مایاست ولی با مکس هم میشه ساخت
http://www.thegnomonworkshop.com/store/product/189/Modeling-the-Human-Head
من خودم اولین بار چهره رو بر اساس این آموزش ساختم
نکته: این آموزش تو اینترنت به صورت یک dvd هم هست ولی نصفه است باید نسخه دو dvd رو دانلود کنید، توصیه میشه آموزش رو چند بار ببینیدو با چهرهای مختلف تمرین کنید.
:rose::rose:

این سایت آخری که گفتی همون که طراحی چهره رو انجام داده
تو خود تاتوریال مکس هم شبیه اون رو داره منظورم هلپ مکس 2009 هستش نه دی وی دی های آموزش
یه کم از تجربت میخام بپرسم
من میخام دل رو به دریا بزنم و این سفارشم رو با همون تا توریال بزنم که تو مکس یعنی در حین کار ببینم چی کار کرده من هم همون رو انجام بدم نظرت چیه

راستی روشت رو نگفتی در مورد مدل زدن ماشین surface- low poly -lin , sweep که تو سوال قبیلم پرسیدم و دلایل این که همه میخان تو سایت امتیاز بگیرن و مدیر بشن

madmaster_3d

Well-Known Member
رسول چون گوش نمیدی. اون آموزش دیچیتال توترز هم ماشین میسازه هم کاراکتر کارتونی میسازه هم موتور میسازی هم یک چاقوی سوئیسی که تو اومضای خودمم هست. برای ساخت ماشین معمولا از پلان اینها استفاده می شه. شما این آموزش دیجیتال توترر رو بخری تو مدلینگ خیلی راه میفتی. من اموزش های شرکت های مختلف رو دیدم. به درد کسانی که تو مدلینگ تازه شروع کردن جالب نیست. حالا باز خودت می دونی. من به یکی دیگه از بچه های سایت هم این رو گفتم گوش نکرد. خودش اعتراف کرد که حرفم رو گوش نکرده پشیمونه. آموزش مدلینگ کله تو اینترنت مجانیش رو می تونی پیدا کنی. پول رو حروم نکن. من منظورم این نبود که شما تازه کاری. منظورم این بود که مدلینگ پایه ای رو می خوای یاد بگیری اینها رو بخر. برای من که سود نداره بخری نخری. خودت می دونی

در مورد مدیر این حرف ها که من نظر ندارم چون نظر بدم بن میشم دوباره :)) . این قسمت رو بوق کردم برات پخ می کنم

آخرین ویرایش:
ممنون
از پاسخت
آدرس سایت رو لطفا بذاز

و یه موضوع جالب
من خودم نشستم یک سر انسان با چیزایی که بلد بودم ساختم کاری هم با آموزش تاتویال مکس نداشتم توی هلپش و خوب هم شد تموم شد فقط قالبش رو میگذارم
آموزش ها رو هم برام بذار آدرسش رو ممنون
مشکل ترسم بود نه آموزش

جدیدترین ارسال ها

بالا