تحلیل و بررسی خرید سیستم سنگین برا ی کارهای سنگین- همه شرکت کنند ( سیستم سرور و .. )

کدام قطعه را برای پردازش و رندر سریع تر و قوی تر در نرم ا

• مجموع رای دهندگان
    17

1seda

Member
سلام به همه دوستان

من کارم انیمشن هست و با نرم افزار های سه بعدی مکس و مایا به ویژه حرفه ای تر با مکس کار میکنم . و کار های زیادی برای جاهای مختلف ساختم اما نه در سطح خیلی حرفه ای رئال و به روز .
و سیتمم هم از سیستم های مخصوص گیم موجود در بازار هست .
من مطلب ها ی فروم مجید آنلان را میخوانم اما تا حالا مطلب نداده بودم . چون چه تو این فروم و فروم ها ی دیگه اونیکه دلخواهم باشه و توضیح روشن و دقیق داده باشه ندیدم این تاپیک و زدم .
و بیشتر بحث روی خرید سیستم و معرفی دقیق و نتیجه کارایی و کار کرد افراد مختلف و تجربه هاشون هست .
لطفا صبر به خرج بدهید تا انتها مطلب را بخوانید . ممنون

( دوستان میبخشید که متنم یکم طولانی هست ام خوب کامل توضیح میدم تا ابعاد موضوع و کار و بحث مورد نظر من قابل فهم تر باشه از اینه سرتون را در می اورم پیشاپیش معذرت خواهی میکنم و اگه هم یه موقع غلط املایی داشتم به خاطر تایپ سریع ببخشید .

مشکل من اینه که مدتی پیش تصیمی گرفتم یک کار حرفه ای و در سطح رئال و المان های انیمشن ها امروزی برای خودم و اگه هم شد در چند تا جشنواره شرکتش بدم بسازم . داستان و موضوع و فیلمنامه و استری بورد و طراحی مدل و شخصیت و صدی - نو کار و برای اجرای پروژه انجام دادم و شروع کردم از سخت ترین و پر حجم ترین و شلوغ ترین کار ها به سبک ترین قسمت ها چون من قبلا کار هایی ساخته بودم که هر فریمش بین 2 -4 ساعت طول کشیده بودند و می دونستم که این قسمت ها تموم شه میافتم رو قلطک و معمولا این قسمت ها را بعد از ساخت رندر میکردم تا حدود زمان اتمام کار و بدست بیاد .

پر حجم ترین قسمت کار یک صحنه بمباران یک شهر بود که توسط چند هواپیما انجام میشد و اکثر نقاط شهر در پوشش دوربین بود(شهر رو یک شهر کامل فرض کنید که بین خیابون ها و یا کوچه ها میبایست در سکانس های بعدی انفجارها و تخریب های در حال انجام شدن و شده را نشان میداد ) و انفجاره هایی هم طبیعتا با برخورد بمب ها داشت و من فقط برای این قسمت تو سیستم های ذره ای و انفجار ها حدود 1 یا 2 هفته وقت گذاشتم تا سنگ تموم بذارم که عالی شده بود .در حد صحنه ها ی فیلم ها .... . خلاصه من این سکانس و ساختم و شروع به رندر کردم چشماتون روز بد نبینه من شب گذاشتم برای رند و فردا که به سیستم سر زدم دیدم تا رسیده به انفجار ها مکس هنگ کرده و انداخته بیرون (تو ویپورت مشکل ی نداشتم- خیلی ها تو ویپورت مکس مشکل دارند ) کلی ور رفتم دوباره و 3 باره رندر گرفتم نشد از رندر منتال ری و وی رای هم استفاده کردم همین مشکل و داشت (البته در نهایت قرار بود از وی رای استفاده کنم و این فقط با رندر معولی مکس برای تست بود) کلی سیستم مکس و دست کاری کردم جزئیات و کم کردم و از انفجار ها تا جایی که به اصل اننفجار صدمه نزنه کم کردم باز م نشد و حتی انفجار ها را خواستم جدا رندر گیری کنم و فقط انفجار باز هم نشد و هی مکس موقع رندر ارور معروف خودش که یا ذخیره و خروج و یا خروج می آمد . هر چی بلد بودم تو این زمینه رندرها نشد (قبلا این مشکلی پیدا کرده بودم اما با تنظیمات و دست کاری و کم کردن جزئیات و چند بخش کردن رندر تونسته بودم کارهای دیگه که سنگین بودند و رندر بگیرم ). کلی خورد تو ذوقم و زحمات چند هفته ایم رفت بر باد .
اما با خودم گفتم حالا خوب شد و جای امیدواری بود که کار برای خودم بود و کار رو از جایی نگرفته بودم تا موجب آبروریزی بشه و نمی شه موقعه ای که کاری رو می گیری بگی ببخشید سیستمم نمی کشه و تو رندر کار سیتمم ارور داد و بقیش هم که معلومه چی میشه .... و در ضمن من کلی روی این کار زحمت کشیدم نمیخوام بندازمش الکی دور.و ظاهرن باید یک سیتم خیلی قوی بگیرم - البته قبلا تو فکرش بوم تا به قول معروف ادو شود سبب خیر اگر خدا خواهد و ...

خلاصه من کلی مطلب تو فروم ها از مجید آنلاین گرفته تا پی سی ورد و... خوندم اما به نتیجه ای که مد نظرم بود نرسیدم . بعضی ها کارت گرافیک معرفی کرده بودند و بعضی ها سی پی یو و یکسری بحث الکی و یکسری هم واقعا مفید . و از قبل هم فکر یک سیستم قوی برای کار خانگی (من کارام رو در خانه انجام میدم ) که بتونه ار پس رندر های سنگین بر بیاد و حتی 5 ساعت هم طول بکشه مهم نیست فقط بیرون نندازه چون من تا جایی که بتنونم رو جزئیات کار ، کا رمیکنم و میخوام کارم تمیز و تک باشه بودم (البته میدونم که سیستم های مخصوص کارهای سه بعدی واقعا گرونند و حتی تا میلیارد هم میره - البته اگه از سیستم های رندر شرکت های اروپایی و آمریکایی که میلیاردی از کاراشون پول پارو میکنند و مسئولان ممکلکت ما در خواب زمان ناصر الدین شاه هستند بگذریم . جدیدن صدا و سیما 2 میلیارد تومان پول برا ی سیستم مخصوص شبکه کودک که به زودی افتتاح میشه خرج کرده دیگه ما ها که هیچیم اما هستیم . اما سیستم های سرور خوب و قوی ای هستن که واقعا کار راه اندازن .
من نمیخوام کسی بگه مثلا کارت گرافیک کوادرو 5800 ویا فایر پرو 8800 بحث کنند و یا در باره سیستم زئون و .. من می خوام کسایی که خودشون این گونه سیستم ها رو دارند و باهاش کار کردند بیان تو بحث و یک منبع خوب بشه برای کسایی مثل من که فردا یه خودا بیامرز حداقل نثارمون کنند بگه چه فروم کاملی و متوجه شدم و نه مثل خیلی جاها و بحث ها که کلی جنگ و دعوا سر مسائل الکی هست و یا طرف یه چیزی شنید بیاد بگه فلان چیز خوبه . البته بحث سیستم خوب ، خوبه به شرطی که دلیلی برای سیستمی که روی یک سایت برای فروش هست یه دلیل خوب بیاره تا وقتی آدم پولش و که تو این روال کارها پول ها ی سنگینی برای خیلی ها هم هست هزینه میکنه بتونه به خواستش برسه و قردا خودش و لعنت نکنه که چرا این سیستم و خرید م و به حرف ... گوش دادم.

1 - اولا اون هایی که سیتم سرور و مخصو رند ردارندو مشکلی باهاش ندارند مشخصات سیستم شون را بگویند و قینت حدودیش را بگن و آیا تا با اون کار سنگینی کردندکه نتونه حداقل جوابو بده و یا به مشکل من تو این سیستم ها در مورد بیرون انداختن ازنرم افرار ها از زمانی که ین سیستم را گرفتن برخوردند و یا مه ؟

2 - من چند مدل سیستم ترکیبی به نظرم آمد (چون که به کسایی که تو این کارها هستند یک پک را سفارش میکنند ) م یخواستم بدونم کسی این کار و کرده و یا کسایی که واقعا تو این کارا سر رشته دارند آیا جواب مناسبی میده یا نه ؟ من این ها مدل نظرم هست با تشکر از جوابتون اگه چیز به درد بخور یا این ترکیب ی ها به نظرتون اومد بگید ؟
الف ) مادربوردی با 2 - 4 سی پی یو cor i و کارت گرافیک کوآدرو و یا فایر پرو
ب ) مادربوردی با 2 - 4 سی پی یو معمولی مخصوص گیم ای ام دی و کارت گرافیک کوآدرو و یا فایر پرو (من شنیدم سیستم ها یو سی پی یو ها یای ام دی در کار کردن با بعضی نرم افزار ها مشکل دارند )
سی پی یو های زنون و 6 هسته ای مخصوص سرور چقدر با معمولی ها مخصوص گیم فرق دارند
ج ) مادربوردی با یکی از سی پی یوی های بالا و یک کارت گرافیک کوآدرو وی ا فایر پرو + کارت گرافیک معمول ی مخصوص گیم .
( بعد من شنیدم که مادربورد های معمولی سرور 2 تا سی پی یو میخورن من مثلا بحوام 4 تا بشه چه جوری میشه ؟ منظورم پکیج ها و قسمت هایی که به مادربورد های 2 سی پی یو اضافه می شه تا از چند سی پی یو دیگه بشه استفاده کرد هست و قیمت اون لوازم و قطعات ؟

د) آیا میشه مثلا سی پی زئون را کنار یک سی پی یو معمول یاینتل مثل cori و یا برعکس برای ای ام دی در مادربورد های سرور و یا چند سی پی یو ساپورت قرار داد مشکل یپیش نمییاد ؟

3- از پک های موجود در بازار مثل اچ پی و .. تا حالا استفاده کردید با ذکر قیمت و مدل و مشخصات ممنون میشم بگید کارایش چه جوریه و با چه نرما فزار هایی باهاش کار کردید و ازش راضی هستید و یا نه ؟

4- سیستم پیشنهادی شما چیه -- از نوع سیستم های مخصوص کار ها ی سنگیم و ر ندر ؟ بعضی ها بحث رندر و ویپورت را جدا میکنند که در مواردی قابل جدا شدن هست اما در نرم افزار هایی مثل مکس شما در رندر گیر ی میتوانید ماورای اون چیزی که در ویپورت میبینید با کمی تنظیمات در رندر ببینید (البته در مایا تو ویپورت بیشتر از تری دی مکس به رندر نهایی نزدیکه و کمتر اذیت میکنه )

5- شما سیستم را روی حداکثر 5 میلیون تومان بگیرید و قیمت بیشتر و کمتر از این سیستم اگه میبینید به درد میخوره بگید . شاید با صرف هزینه کمی بیشتر کارایی 2 برابر گیر آدم بیاد

6- سیستمی با تلفیق چند گرافیک از نوع کوآدرو و یا فایر پرو آیا استفاده از چند کارت گرافیک در رندر تاثیری محسوسی داره و یا فقط به قول بعضی ها وقت در ویپورت تا ثیر داره ؟

چون میخوام به یک تاپیک و بحث واقعا به درد بخور و جدی و منطقی تبدیل بشه خواهش میکنم کسایی که از این نوع سیستم ها استفاده کردند و یا میکنند حتما شرکت کنند و کسی هم نگه ایمیل میدم و یا بده و یا شکاره تلفن تا سیستم و بگم . و فقط در تاپیک بگید .
لطفا فرض قیمت و یا جمع کردنم سیستم را بر روی سه قطعه مادربورد و سی پی یو و کارت گرافیک بگذارید و تعداد اون ها و مثلا تا 6 تا سی پی یو و یا چند کارت گرافیک و عملکرد بهتری داشته باشند مثلا گاهی با قراردادن بر فرض 3 کارت گرافیک 200 از نوع x ما نتیجه 1.5 برابر قوی تر از کارت گرافیک 1 میلیونی میگریم .

لطفا بحث و جدی بگیرید و جواب بدهید و لینک ندید مثلا برو فلام فروم و تاپیک چون اکثر تاپیک ها رو خوندم و به نتیجه نرسیدم که اینجا تاپیک زدم .

با تشکر از تمام کسایی که این مطلب و تاپیک رو میخونند و جواب میدهند و نمی دهند چون هم مشکل من حل میشه و هم مشکل خیلی ها دیگه که از دست کسایی مثل من کم نیستند .
منتظرتون هستم

موفق و سربلند باشید

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام دوست عزیز
ممنون از تاپیکی که زدید .
تعداد سوالاتتون زیاده و مطمئنا یک نفری نمی شه جواب داد .امیدوارم دوستانی که تجربه عملی یا اطلاعات دقیق از منابع معتبر دارن ، در این تاپیک شرکت کنند .

و اما خودم :
من و دوستانم در شرکت سروش ،نمایندگی استان گیلان مشغول به کار هستیم . 1 ساله پیش 2 سیستم به سیستم های دیگه اضافه کردیم که بیشتر می خواستیم برای رندر باشه ولی اگه نیاز شد بشه باهاشون طراحی هم کرد .

مشخصاتشون این بود :

CPU : Intel Core i7 965
CPU Cooler : CoolerMaster Hyper Z600
Mainboard : Asus Rampage II Extreme
VGA : 4870x2 2G MSI
RAM : 3x2G DDR3 2000 Kingston HyperX
PSU : Green 900W
شاید به نظر خیلی عالی به نظر برسه ، بود ولی اولش پوستمون رو هم کند ! دستگاهها مرتبا ریست می کرد . یا بعد از چند ساعت رندر نرم افزار مکس رو می بست ، چه با پیغام چه بدون پیغم ! حتی بعضی وقتا با کلیک روی ایکون مکس دستگاه ریست می شد !!!!
بعد از کلی دردسر فهمیدیم که چندتا مشکل داریم .

1- عدم پشتیبانی از این نوع رم در این بایوس از مادر برد که به دلیل جدید بودنش هنوز خیلی از رمها رو به درستی پشتیبانی نمی کرد و مجبور شدیم به دلیل اضطرار ، رم ها رو با شش تا 1گیگ از همون مدل ولی تایمینگ بالاتر عوض کنیم .

2- در پردازش های بالا و OC که داشتیم ، ظاهرا Power لب مرز کار می کرد که اون رو هم با یک 1000W عوض کردیم .

3- کارت گرافیک در Viewport خوب بود ولی در رندر هیچ تاثیری نداشت .

این دستگاه ها بسیار خوب عمل کردن .
در تست هایی که ازشون گرفتیم فهمیدیم که عموما بین 3 تا 5 برابر نسبت به دستگاه دیگمون که Q6600 بود سریعتر عمل می کرد و جالب اینکه به پلانی که در حال رندر بود بستگی داشت !!! یعنی یه پلان رو 3 یرایر سریعتر میزد بعضی از پلان ها رو تا 8 برابر سریعتر رندر می کرد !

در ضمن با فعال بودم قابلیت HT در پردازنده ، سرعت رندر بطور محسوسی افزایش پیدا می کرد .

موفق باشید :rose:

Baloot3D

نتیجه فنی از تجربه خرید بالا که حدود 7800 برامون آب خورد .

1- سیستم های خیلی جدید رو نخرید ! به دلیل جدید بودن هنوز باگ دارن و باید بایوس های مطمئا رو استفاده کرد .

2- در موقع خرید ، حتما RAM های قابل ساپرت توسط مادربرد رو در سایت سازنده چک کنید . با شماره سریال دقیق نه فقط برند و فرکانس رو

3- برای کار گرافیک هیچ وقت پولتون رو برای کارت گرافیک گیمینگ حدر ندید ! یک کارت 200 دلاری Workstation خیلی بهتر از یک کارت 700 دلاری Gaming هست !

4- طبق تستی که ما از دستگاهی با تمام ویژگی های دستگاهای بالا بجز کارت گرافیک و پردازندش داشتیم ، فهمیدیم که کارتهای گرافیک Workstation در رندر تاثیر مستقیم دارند و در واقع کمک رندر پردازنده هستند و قسمتی از ویژگی ها رو کاملا خودشون رندر می کنند ولی اگر قرار باشه در موتور رندر های غیر موازی مثل MRay و VRay انتخابی بین کارت گرافیک و CPU در رندر کرد ، در حال حاظر همچنان CPU انتخاب میشه .

5- سرعت رم تاثیری در رندر نداره ولی به شدت در کار با دستگاه و فایل های سنگین کمک می کنه .مخصوصا Load و Save کردن فایلها حجیم

6 -از PSU غافل نشین . بعضی وقتا بهترین دستگا هها بخاطر کم بودن ولتاژ ، در پردازشهای سنگین با مشکلاتی مثل Crash کردن مواجه میشن .

7- پولتون رو بخاطر تایمینگ رم حدر ندید ! طبق بررسی که در ماهنامه معتبر رایانه خبر انجام شده ، معلوم شد که فرکانس بالاتر راندمان بیشتری رو ارائه می کنه تا تایمینگ پایینتر . البته باید رمهای سرور با قابلبت ECC و Buffered رو از بحث خارج کرد .

8- یکی از بزرگترین گلوگاههای دستگاه ، HDD ها هستند که تاثیری باورنکردنی در راندمان کلی دستگاه میذارن ، اگر شد یه پست در این باره مینویسم .
.
.
.
.

فعلا :rose:

1seda

Member
سلام
و ممنون از بلوت تری دی به خاطر جوابش و مطلبت مفید بود .
اولا من خواستم تا دوستان در این بحث به صورت جامع شرکت کنند و هر دوستی که با سیستم های سرور و workstition کار کردوه و مدل و نوع سیستم و قدرتش را بگه و همچنین حدود قیمت چون این اطلاعات در مورد ورک استیشن ها واقعا نادر هست .
ضمن اینکه از دوستان میخوام تو بحث شرکت کنند و یک مرجع کامل بسازن و طبق گفتم دوست خوبم سئوال زیاده که طبق چیزایی که تو فروم ها دیدیم این ها سئوالات اکثر دوستان بوده .
من یک نظریه داشتم البته نمیدونم چی در می یاد اما میگم این سیستم جالبی باید بشه بازم دوستان راهنمایی کنن. این یه سیستم من در آری از خودم هست و در مورد اینکه من چه جوری و با چه سخت افزار های یمی تونیم سی پی یو و رم بیشتر و حتی گرافیک بیشتر به این سیستم ها اضافه کنم . (البته هنوز نخریدم ها )

250 هزار تومان ---- الان تو بازار رم باس 2000 - با حجم 6gb = 3*2gb =
کارت گرافیک fax580 کوآدرو حدود 450-500 (قیمت از قسمتی از فروم استخراج شده )
مادربورد
سرور گرونه اما 400-500 هزینه فرض میگیریم .
CPU Intel Core i7 - 2.66GHz - 920 325,000 تومان

نظر من بر 2 تا گرافیک کوآدرو و 12 گیگ رم و 4 تا سی پی یو از نوع کور آی هست . البته سی پی یو را زئون انتخاب نکردم چون گران نشود و همچنین خیلی کم به فرق و کارایی زئون با بقیه چیزی خوندم یعنی در حد اینکه تغییری نداره .

ram = 12 gb
2graphic = quadro 580
4 Cpu = CPU Intel Core i7 - 2.66GHz - 920

البته من قصد ندارم اینجا فقط سیستم بدیم و نظر بگیریم اما کسی همکاری نمیکنه

آخرین ویرایش:

1seda

Member
سلام محدد
ظاهرن کسی از سیستم های ورک استیشن work stiotion استفاده نمیکنند و یا بعضی ها خوششون نمی یاد اطلاعات کاملی بدهند .

Baloot3D

ادامه...

سلام

اول بریم سر وقت پست آخر...
چنتا نکته هست ، اول این که پردازنده های Core i7 تواناییه پردازش موازی با هم رو ندارند ، یعنی بسیار نادر بوده پردازنده Desktop که در طول این سال ها تواناییه این کار رو داشته باشه . برای همین هم هست که حتی اگر تواناییه پردازنده های Workstation پایین تر هم باشه ، بازهم از این رده برای پردازش های موازی استفاده می کنند که این امر یکی از مهمترین تفاوت های پردازنده های Workstation با Desktop هست ، ولی بر اساس معماری Core i پردازنده های نسل 5000 زنون طراحی شدند .

در مورد فرق های پردازنده های Workstation با Desktop هم بهتر هست در تاپیکی مجزا بحث بشه ، فقط بدونید که اصلا بی دلیل نیست که تا این حد گرون هستند ولی از نظر کارایی به ظاهر اختلاف زیادی ندارند !

در مورد سیستم های پک هم باید بگم بسیار بهتر هستند ، دلیل این امر هم وقتی مشخص می شه که به مشکلات معمول بعد ار خرید سیستم های پرقدرت بطور آزاد دچار می شید .
سیستم های پک شده بطور کامل و طی مراحل مختلف تست می شن تا بیشترین هماهنگی و راندمان رو داشته باشند .
بسیاری از مشکلات هنگ و کرش کردن دستگاه های ما به عدم هماهنگی بین قطعات بر میگرده ، برای همین هم هست که در کشور های پیشرفته فروش سیستم بطور پک مورد استقبال بیشتری قرار می گیره .
من به شخصه با یک سرور HP که برای کار های تدوین سفارش داده شده بود کار کردم .خیلی باهاش ور نرفتم ولی به نظرم عالی بود چون حتی ویندوز XP که روش بود برای این سیستم بهینه شده بود !

در مورد سیستمی که فرمودید خوب هست ولی اگر من قرار باشه برای خودم سیستمی جم کنم ، در حال حاظر حتما AMD جم می کنم با پردازنده Phenom II X6 1090T !
طبق بنچمارکهایی که در سایت های مختلف دیدم ، این پردازنده با کمی OC می تونه با Core i7 965 برابری کنه !

دلیل انتخاب هم برای گرافیست ها این هست که :

1- فرکانس بالا (3.2) : که باعث می شه این پردازنده در کارهای Single Thead مثل کار در Viewport تواناییه خوبی از خودش نشون بده .

2- تعداد هسته های واقعی : که شش عدد هست می تونه راندمان کلی رو در کارهای Mullti Thread مثل رندر و محاسبات شبیه سازی بسیار بالا ببره .

3- قیمت بسیار مناسب در مقابل کارایی : قیمت مدل 1055T حدود 210.000 و 1090T حدود 310.000 تومان هست که اگر بخوایم با قیمت های نجومی 600 تا 1400 پردازنده های Core i7 مقاسیه کنیم ، انتخاب کاملا توجیه پذیری هست .

4- مقدار کش مناسب : کل حافظه کش برابر 9.768 مگ .( کش L3 برابر 6 مگ مشترک - کش L2 یرابر 3 مگ مشترک -کش L1 : برای هر هسته 128K) که این مقدار کش بسیار مناسب هست .

5 - قابلیت پشتیبانی از حافظه های DDR3

و در آخر نسبت کارایی به قیمت این پردازنده ها بر طبق توضیحات بالا ، امتیازی بسیار بهتر از پردازنده های Core I هست .

همچنین این رو باید در نظر داشت که مادربردهای بر پایه AMD که در حال حاظر با چیپست 890 وجود دارند قیمتی بسیار منطقیتر نسبت به X58 اینتل دارند .

در ضمن میشه بر روی چیپست 890GX که دارای GPU داخلی هستند به راحتی کارت گرافیک Workstation نصب کرد که با GPU داخلی مناسب سری 4000 AMD ، به طور موازی کار خواهد کرد .

ادامه دارد.... :rose:

1seda

Member
سلام
این هم بعضی از worksttation های hp :
HP xw6400 Workstation

مشخصات فنی :

Operating system
Genuine Windows® XP 32-bit Edition SP2
Processor type Dual-Core Intel® Xeon® processor 5100 Series
Processors available
Dual-Core Intel® Xeon® processor 5130 2.0 GHz 4 MB L2 cache 1333 MHz front side bus
Chipset Intel® 5000X
Processors, max number
2
Processor cache 4 MB L2 cache
Form Factor Rackable minitower

Memory
Available memory 2 GB 667 MHz DDR2 SDRAM
(Up to 16 GB of memory via 4 GB DIMMs)

Storage
Drive Bays
Internal:
2 - 3.5-in
External:
2 - 5.25-in; 1 - 3.5-in
Available Hard drive 2 * 160 GB 7200rpm
Optical Drives DVD/CD-RW combo

Audio, Slots, and Ports
Audio Integrated High Definition audio with Jack Retasking technology
Slots
2 PCI
2 PCIe x8 mechanically (x4 electrically)
1 PCIe x16 mechanically (x4 electrically)
1 PCIe x16 graphics
Ports
Standard:
2 USB 2.0
1 IEEE 1394
1 microphone in
1 audio out
Internal:
1 USB 2.0
Rear:
5 USB 2.0
1 serial
1 parallel
2 PS/2
1 RJ-45
1 audio in
1 audio out
1 microphone in

Graphics and Input/Output devices
Graphics cards NVIDIA Quadro FX 3450 (256 MB PCIe Card)
Input devices PS/2 scroll mouse; USB optical scroll mouse; USB 3-button optical mouse; USB SpaceMouse; USB SpaceBall; USB SpacePilot
Keyboard PS/2 standard keyboard; USB standard keyboard
Monitors supported
HP L1955 LCD Flat Panel Monitor; HP LP2065 Flat Panel Monitor; HP LP2465 Flat Panel Monitor

Communication features
Network Integrated Broadcom 5752 NetXtreme Gigabit PCIe

Product specifications
Dimensions (w x d x h) 6.5 x 17.32 x 17.35 in (16.5 x 44 x 44.1 cm)
Weight 33 lb (14.97 kg)

Power and Battery
Power supply 575W wide-ranging, active Power Factor Correction

HP xw4400 Workstation
قیمت تقریبی : 21,000,000 ريال

کد:
Operating system Genuine Windows® XP Professional 32
Processor type
Intel® Core™2 Duo processor
Dual- or Quad-Core Intel® Core™2 Extreme processor
Processors available
Intel® Core™2 Duo processor E6600 2.40 GHz 4 MB 1066 MHz front side bus
Chipset Intel® 975X Express
Processors, max number 1
Processor cache L2
Form Factor
Convertible Minitower

Memory
Maximum memory
8 GB
Available memory
1 GB PC2-5300 DDR2 Memory

Hard Drive
Available Hard 1 * 160 GB SATA+,8MB BUFFER,7200 RPM

Storage
Drive Bays
Internal:
2 - 3.5-in; 1 - 3.5-in
External:
3 - 5.25-in
Hard drive controllers
SATA 3.0 Gb/s
SATA 3.0-Gb/s NCQ
SATA 1.5-Gb/s NCQ
SAS 3.0-Gb/s
Optical Drives
DVD/CD-RW combo
(LightScribe software works with Microsoft Windows XP and Vista only. LightScribe media required for labeling.)

Audio, Slots, and Ports
Audio Integrated High Definition audio with Jack Retasking capability;
Slots
3 PCI
1 PCIe x1
1 PCIe x16 mechanically (x4 electrically)
1 PCIe x16 graphics
Ports
Standard:
2 USB 2.0
1 IEEE 1394
1 microphone in
1 audio in
1 audio out
Internal:
1 USB 2.0
Rear:
5 USB 2.0
1 serial
1 parallel
2 PS/2
1 RJ-45
1 audio in
1 audio out
1 microphone in

Graphics cards GF7100GS 128 upto 512MB Tourbo PCI-Express
Input devices
PS/2 scroll mouse; USB optical scroll mouse; USB 3-button optical mouse; USB SpaceMouse; USB SpaceBall; USB SpacePilot
Keyboard PS/2 standard keyboard; USB standard keyboard
Monitors supported
19-inch HP L1965 LCD Flat Panel Monitor; 20-inch HP LP2065 Flat Panel Monitor; 24-inch HP LP2465 Flat Panel Monitor; 30-inch HP LP3065 LCD Flat Panel Monitor

Communication features

Network
Integrated Broadcom 5755 NetXtreme Gigabit PCIe

Product specifications
Dimensions (w x d x h) 6.6 x 17.9 x 17.7 in (16.8 x 45.6 x 45.0 cm)
Weight 33 lb (14.97 kg)

Power and Battery

Power supply 460 watts wide-ranging, active Power Factor Correction

HP xw4300 Workstation
قیمت تقریبی: 25,000,000 ريال

کد:
specification
Form factor
Rackable minitower

Chipset
Intel® 955X Express

Available processors
Intel® Pentium® 4 650 3.40 GHz 800 MHz 2 MB with HT and Extended Memory 64-bit Technology
Processor cache
1 MB or 2 MB L2 cache, depending on specific processor

Processors Max number
1

Memory
memory
1 GB

Storage
Drive bays
2 - 3.5" internal
3 - 5.25" external
1 - 3.5" external

Supported hard drive types
SATA 1.5-Gb/s
SATA 3.0-Gb/s
Ultra320 SCSI

hard drive sizes
160GB SATA
Optical drive
48X/32X/48X/16X CD-RW/DVD-ROM combo

Audio, Slots, and Ports
Audio
Integrated Intel/Realtek High Definition Audio
Optional Sound Blaster X-Fi XtremeMusic (PCI)

Slots
1 PCIe x16 graphic slot
1 PCIe x8 mechanically (x4 electrically)
1 PCIe x1 slot
3 PCI slots

Ports
Front:
2 USB 2.0
1 IEEE 1394 (optional)
1 Microphone In
1 Audio In
1 Audio Out

Rear:
6 USB 2.0
1 Serial (optional 2nd)
1 Parallel
2 PS/2
1 RJ-45 (NIC)
1 Audio In
1 Audio Out
1 Microphone In

Graphics cards
NVIDIA Quadro NVS 285 (128 MB TC, Dual DVI or Dual VGA)

Input devices
PS/2 Scroll Mouse
USB Optical Scroll Mouse
USB 3-Button Optical Mouse
USB SpaceBall
USB SpacePilot

Communication features
Network
Integrated Broadcom 5752 Gigabit PCIe
Optional Broadcom 5751 Netxtreme Gigabit PCIe NIC

Product specifications
Dimensions (h x w x d)
17.7 x 6.7 x 18.0 in (44.9 x 17.0 x 45.7 cm)

Weight
33.0 lb (14.97 kg)

Power and Battery
Power supply
460 watts wide-ranging, active Power Factor Correction

HP Z400 WORKSTATION

z400.jpg

Price: Starting at: $ 999.00​
کد:
Operating System
Genuine Windows® 7 Professional 64-bit
Genuine Windows® 7 Professional 32-bit
Genuine Windows® 7 Ultimate 64-bit
Genuine Windows Vista® Business 64-bit
Genuine Windows Vista® Business 32-bit
Windows XP Professional 64-bit (available through downgrade rights from Genuine Windows® 7 Professional 64-bit)
Windows XP Professional 32-bit (available through downgrade rights from Genuine Windows® 7 Professional 32-bit)
Windows XP Professional 64-bit (available through downgrade rights from Genuine Windows Vista® Business 64-bit)
Windows XP Professional 32-bit (available through downgrade rights from Genuine Windows Vista® Business 32-bit)
Novell Suse SLED 11 Linux
Red Hat Enterprise Linux WS 5 (drop-in-the-box only)

Processor

Intel® Xeon® Six-Core Processor W3680 (3.33 GHz, 12 MB cache, 1333 MHz memory)
Intel® Xeon® Quad-Core Processor W3580 (3.33 GHz, 8 MB cache, 1333 MHz memory)
Intel® Xeon® Quad-Core Processor W3565 (3.20 GHz, 8 MB cache, 1066 MHz memory)
Intel® Xeon® Quad-Core Processor W3550 (3.06 GHz, 8 MB cache, 1066 MHz memory)
Intel® Xeon® Quad-Core Processor W3530 (2.80 GHz, 8 MB cache, 1066 MHz memory)
Intel® Xeon® Quad-Core Processor W3520 (2.66 GHz, 8 MB cache, 1066 MHz memory)
Intel® Xeon® Dual-Core Processor W3505 (2.53 GHz, 4 MB cache, 1066 MHz memory)
Intel® Xeon® Dual-Core Processor W3503 (2.40 GHz, 4 MB cache, 1066 MHz memory)

Form factor

Convertible Minitower

Maximum memory

24 GB 1333 MHz DDR3 Unbuffered SDRAM

Memory slots

6 DIMM

Internal drives

SATA (7200 rpm)
From: 160 GB
Up to: 2 TB
SATA (10000 rpm)
From: 160 GB
Up to: 300 GB
SAS (15000 rpm)
From: 146 GB
Up to: 450 GB

Storage controller:

Integrated SATA 3.0 Gb/s with RAID 0, 1, 10, 5 support. LSI 3041E 4-port SAS 3 Gb/s RAID (optional); LSI 8888ELP 8-port SAS RAID (optional)

Optical drive

Blu-Ray Writer; SATA DVD-ROM; SATA DVD-/+RW SuperMulti

Graphics

Professional 2D
NVIDIA Quadro NVS 295 (256 MB); NVIDIA Quadro NVS 450 (512 MB); NVIDIA Quadro NVS 290 (256 MB)
Entry 3D
NVIDIA Quadro FX380 (256 MB); ATI FirePro V3700 (256 MB); NVIDIA Quadro FX580 (512 MB); ATI FirePro V3800 (512 MB); ATI FirePro V4800 (512 MB)
Midrange 3D
NVIDIA Quadro FX1800 (768 MB); ATI FirePro V5700 (512 MB); ATI FirePro V5800 (1 GB)
High-end 3D
NVIDIA Quadro FX3800 (1 GB); ATI FirePro V7750 (1 GB); NVIDIA Quadro FX4800 (1.5 GB); Elemental Accelerator
Software for NVIDIA Quadro

Ports

8 USB 2.0
1 headphone
1 audio out
1 RJ-45 to integrated Gigabit LAN
2 microphone in
2 PS/2
1 IEEE 1394a
2 IEEE 1394a (optional)
3 IEEE 1394b (optional)

Slots

2 PCIe Gen2 x16
1 PCIe Gen2 x8 mechanical (x4 electrical)
1 PCIe Gen1 x8 mechanical (x4 electrical)
2 PCI (full-height/length)
1 22-in-1 Media Card Reader (optional)

ali_118

کاربر VIP
بلوط جان اسمتو نمیدونم، ممنون بابت توضیحات خوبت و از دوستمونم تشکر میکنم که همچین تاپیکی رو استارت داد، هر چند که شاید طولانی بودن پست اول از حوصله ی برخی دوستان خارج باشه

در مورد 1090T خدمتتون عرض کنم که واقعا از نظر اعداد و ارقام در مقایسه با قیمتش عالی عمل میکنه، اما در اکثر بنچمارک ها از یه i7 معمولی یه سر و گردن پایینتره. مثلا اینجا - هر دو در حالت اور کلاک نشده - 1090T @ 3.2 و i7 920 @ 2.66
حالا نمیدونم اور کردن 1090T چه مقدار هزینه ی کولینگ برای CPU Cooler و کیس در بر داره، اما این مشکل گرما همچنان با ADM دست به یقه ست که علاوه بر سر و صدای فن کاهش راندمان رو در کارهای طولانی به دنبال داره، و این موردی بوده که همیشه باعث میشده اولویت انتخاب با Intel ها باشه

میخواستم بدونم برای سیستم های زیر 2 میلیون تومن، میصرفه که سیستم های آماده بخریم ؟
و اینکه توی ایران کدم شرکت ها PC آماده وارد میکنن ؟ جایی رو میشناسین که بشه مشخصات و قیمت های دستگاه ها رو بررسی کرد ؟
اگه اختلاف قیمتش زیر 200 تومن باشه فکر میکنم میصرفه سیستم آماده استفاده کرد ؟

1seda

Member
کسی از دوستان بوده که سی پی یو معمولی داشته باشه وبعد سی پی یو زئون بسته باشه - ببینیم چقدر فرق داشته آخه با این آماری که علی جان برامون گذاشته زئون از بعضی مدل های cori ضعیف تر هست و قیمت بالاتری داره که نمی صرفه و ظاهرن باید منتظر 12 هسته ای ها ای ام دی باشیم بیبنیم چی در مییاد و قیمت سی پی یو های گرون اینتل هم پایین بیاد

1seda

Member
من تو پست ها دیدم که از شرکت آلبالو کسی تو سایت عضو هست و مطلب هم داده و در بحث ها شرکت کرده بود ظاهرن . ازش اون و یا هر کسی که تو زمینه این سیستمن هایی که بحث ما هست مثل Work station اگر کسی تو کار جمع و فروشش هست و یا طلاعاتی داره از بقیه دریغ نکنه و مشخصات اونها را با قیمت تقریبی فروششون در ایران بیان کنه ؟ با تشکر پیشاپیش

1seda

Member
قیمت انواع کارت گرافیک کوآدرو و فایر پرو

سلام
قیمت کارت های گرافیک کوآدرو و فایرپرو که به دلا رمیباشد .
که از ای ام دی فایر پرو 8800 در برابر کوآدرو 7500 قرار گرفته اند .
فقط این نکته رو بگم چون عجله داشتم نتونستم قیمت کوآدرو 7500 را پیدا کنم و نبود . اما در سایت اینتل - کوآدرو 7500 به عنوان جدیدترین کارت گرافیک مخصوص کارهای سنگین و 3d اومده ولی من تو 2-3 تا سایت سرچ کردم قیمت نبود. البته کاشکی با 100 الی 200 هزار تومان بالاتر هم شده این کارت ها رو میتونستیم در اختیار بگیریم و نه با چند برابر قیمت اصلی .
متشکرم .

1. $234.99 new
    Free shipping
    Buy.com
    253,847 seller ratings

AMD FirePro 2450 Graphics Card - ATi FirePro 2450 - 256MB - PCI ...

AMD FirePro 2450 Graphics Card - ATi FirePro 2450 - 256MB - PCI Express x1 - DMS-59 ATI TECHNOLOGIES 100-505588 00727419415057.
    Add to Shopping List

2. $1,203 new
    from 72 sellers

ATI Technologies 100-505603 FirePro V8800 PCIE 2GB GDDR5 4 Port

FirePro V8800 2GB PCIe Retail Box; Bus Interface Native PCI Express 2.0 x16 lane; Output Connectivity Four DisplayPort connectors. VESA 3-pin Stereo sync connector, ATI ...
    Add to Shopping List

3. $885.99 used
    Free shipping
    eBay

Amd Firepro Firepro V8700 Graphics Card - Pci Ex...

AMD FirePro V8700 Graphics Card - ATi FirePro V8700 - 1GB GDDR5 SDRAM - PCI Express 2.0 x16 - DVI-I THIS IS A BRAND NEW UNOPENED ITEM.
    Add to Shopping List

4. $89.99 new
    $102.46 with tax and shipping
    eCOST.com
    15,546 seller ratings

ATI AMD FirePro V3700 Graphics Card - 100-505551

AMD FirePro V3700 Graphics Card - ATi FirePro V3700 - 256MB GDDR3 SDRAM 64bit - PCI Express 2.0 x16 - Retail,.
    Add to Shopping List

5. $609.99 new
    Free shipping
    Buy.com
    253,780 seller ratings

AMD FirePro V7750 Graphics Card - nVIDIA FirePro V7750 - 1GB GDDR3 ...

AMD FirePro V7750 Graphics Card - nVIDIA FirePro V7750 - 1GB GDDR3 SDRAM 128bit - PCI Express 2.0 x16 - Retail ATI TECHNOLOGIES 100-505561 00727419415026.
    Add to Shopping List

6. $455.36 new
    $465.31 with tax and shipping
    NextDayPC
    78 seller ratings

VDO AMD FIREPRO 2450 GRAPHICS CARD 2450 PCIe x16 512MB VHDCI TO ...

VDO AMD FIREPRO 2450 GRAPHICS CARD 2450 PCIe x16 512MB VHDCI TO 4PORT DVI W/VGA APAPT.
    Add to Shopping List

7. $687.98 new
    $692.97 with tax and shipping
    FuturePowerPC
    1,788 seller ratings

AMD FirePro Video Capturing Device - ATI TECHNOLOGIES 100-505590

PCI Express - NTSC, PAL - Retail - AMD FirePro Video Capturing Device - ATI TECHNOLOGIES 100-505590.
    Add to Shopping List

8. $337.99 new
    $423.97 with tax and shipping
    eCOST.com
    15,546 seller ratings

AMD FirePro V5700 Graphics Card - 100-505560

AMD FirePro V5700 Graphics Card - ATi FirePro V5700 - 512MB GDDR3 SDRAM 128bit - PCI Express 2.0 x16 - DVI-I,.
    Add to Shopping List

9. $164.95 new
    Free shipping
    ats-systems.com
    16 seller ratings

AMD FIREPRO 2260 256MB PCIE 1X GIFTBOX

100-505527 - AMD FIREPRO 2260 256MB PCIE 1X GIFTBOX.
    Add to Shopping List

10. $999.99 new

Letterthree.com

AMD FirePro V7750 Graphics Card

AMD FirePro V7750 Graphics Card Manufacturer: Advanced Micro Devices, ... Address: www.[B]amd[/B].com Brand Name: AMD Product Line: FirePro Product Name: FirePro ....
    Add to Shopping List

-----------------
Please enter a location

1. $136 new
    from 114 sellers

PNY NVIDIA Quadro FX 580 Graphics adapter - 512 MB - GDDR3 SDRAM

DVI (DVI), DisplayPort, PCI Express 2.0 x16, Plug-in card
    Big on performance and easy on your budget, NVIDIA Quadro FX 580 offers the best value, professional-class graphics solution. Enabling EnergyStar compliance, Quadro FX 580 ...
    5 reviews - Add to Shopping List

2. $383 new
    from 107 sellers

PNY NVIDIA Quadro FX 1800 Graphics adapter - 768 MB - GDDR3 SDRAM

Create innovative designs with the NVIDIA Quadro FX 1800 by PNY professional graphics solution architected for leading-edge manufacturing and design companies. The next ...
    9 reviews - Add to Shopping List

3. $360 new
    from 87 sellers

PNY NVIDIA Quadro NVS 450 Graphics adapter - 512 MB - GDDR3 SDRAM

DVI (DVI), DisplayPort, PCI Express x16, Plug-in card
    NVIDIA Quadro NVS 450 by PNY delivers a reliable hardware and software platform for a stable environment and robust IT management tools for seamless enterprise deployment. ...
    3 reviews - Add to Shopping List

4. $1,419 new, $1,411 used
    from 94 sellers

PNY NVIDIA Quadro FX 4800 Graphics adapter - 1.5 GB - GDDR3 SDRAM

Whether designing and bringing the next luxury vehicle to market, creating the next blockbuster film or providing a diagnosis of a patient's condition, professionals push the ...
    2 reviews - Add to Shopping List

5. $765 new
    from 108 sellers

PNY NVIDIA Quadro FX 3800 Graphics adapter - 1 GB - GDDR3 SDRAM

Take your inspiration even further with the NVIDIA Quadro FX 3800 by PNY, the unrivaled professional graphics solution among Fortune 1,000 companies. Featuring the NVIDIA CUDA ...
    10 reviews - Add to Shopping List

6. $133 new
    from 123 sellers

PNY NVIDIA Quadro NVS 290 Graphics adapter - 256 MB - DDR2 SDRAM

DVI (DVI), PCI Express x16, Plug-in card - low profile
    NVIDIA Quadro NVS 290 by PNY Technologies graphics boards deliver a new level of performance, quality and stability to professional 2D multi-display environments. The ...
    6 reviews - Add to Shopping List

7. $2,070 new
    from 53 sellers

PNY NVIDIA Quadro FX 5800 Graphics adapter - 4 GB - GDDR3 SDRAM

Whether searching for and extracting oil, designing and bringing the next luxury vehicle to market, or providing a diagnosis of a patient's condition, professionals are faced ...
    12 reviews - Add to Shopping List

8. $1,369 new
    from 70 sellers

PNY NVIDIA Quadro FX For Mac 4800 Graphics adapter - 1.5 GB - ...

DVI (DVI), PCI Express 2.0 x16, Plug-in card

9. $148 new, $135 used
    from 95 sellers

nVIDIA Quadro FX 580 Graphics adapter - 512 MB - GDDR3 SDRAM

DVI (DVI), PCI Express x16, Plug-in card
    The best value professional-class graphics solution, the NVIDIA Quadro FX 580 solution provides energy efficiency while delivering maximum productivity.
    Add to Shopping List

10. $155 new, $69 used
    from 93 sellers

VIDIA Quadro FX 570 Graphics adapter - 256 MB - DDR2 SDRAM

DVI (DVI), PCI Express x16, Plug-in card
    NVIDIA Quadro FX 570 by PNY Technologies graphic boards delivers outstanding entry-level application capabilities. Featuring a revolutionary unified architecture, the FX 570 ...

موفق باشید

irlogo

Active Member
سلام

یک نکته خیلی خیلی مهم

حد اقل از 2 هارد دیسک استفاده نمایید، یک هارد ضمن المثال 500 گیگابایتی 32 مگ بافر برای ویندوز، برنامه های جانبی و نصبی
یک هارد ترجیحا لپتور برای خروجی های رند ها

البته این در شرایطی هست که نمی خواهید رید کنید

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.مرسی از بابت راه اندازی بحث

1 چارتی توی سایت Evermotion هست که یه فایل مکسی رو گذاشته و از سال 2005 تا حالا همه بهش نمره میدن.این کار با منتال ری ساخته شده از بنظرم از صحنه Dragon معتبر تره.

خلاصه بگم خیلی ها توش پست زدن.نتیجه اینه

اگه مبنا رو Q6600 بزاریم که 1 رندر 8 دقیقه طول بکشه
Corei7 920 4.4GHZ‌( ظاهرا اورکلاک شده) تونسته به 2 برابر یعنی 4 دقیقه دست پیدا کنه
تمام زئون های 2 تایی رو توش بررسی کرده اما تو عمل نتونسته رندر بیشتر از 2 برابر ارائه کنه.
یه نفر پست زده بود که تونسته تو 2 دقیقه رندر بگیره مدیر بخش اومد گفت از نظر فیزیکی محاله!‌

نتیجه چیه؟
سیستم در این حد بیشتر از این جواب نمیده.
راه حل سادست.
باید و باید سراغ رندر فارم رفت.
به نظرم 1 کیس ایستاده ببندیم. توش 10 تا مادر بورد با ارزون ترین Xeon بندازیم چون از پردازش موازی پشتیبانی میکنه پس کارایی بسیار بالایی خواهد داشت.
شرکت هایی مثل آلبالو هم اصلا به صرفه نیستن.چون دست تو این کار کمه و ایران تحریمه! هر چقدر تیغشون ببره هست.من بررسی کردم سیستمی تا 3 تومن بهم پیشنهاد دادن که تو عمل از Q6600 خودم از 2 برابر چند درصد بالاتر میرفت و 3 تومن برام آب میخورد.
باید پذیرفت تنها راه حل پردازش موازی هست.
برای پردازش موازی هم نکاتی هست.
مثل نسخه مکس نباید Stand Alone باشه.این مورد در مورد Vray هم صدق میکنه.با کابل شبکه همشون هم متصل میشن.سیستم اولی میشه مادر و مکس خودش هوشمندانه رندر رو بین سیستم ها تقسیم میکنه.جالبه بدونین روی سیستمهای دیگه حتی نیاز به نصب مکس نیست!! حتی اگه یکی از سیستم ها هنگ کنه خودش اتومات سوئیچ میکنه روی یه سیستم دیگه.
اما سوالم اینجاست هارد Raid چقدر تاثیر دارند؟

ali_118

کاربر VIP
سلام

عارف تحقیق کردی ببینی این چیزی که میگی اگه به اندازه ی i7 980X بازدهی داشته باشه حدودا چقدر در میاد قیمتش ؟

اما سوالم اینجاست هارد Raid چقدر تاثیر دارند؟
RAID0 که بمنظور تکه تکه کردن اطلاعات (data striping) استفاده می شود زمانی کاربرد دارد که شما قصد ارتقای قابلیت های دیسک درایو های خود را دارید. این کار که با تقسیم فایل های قابل نوشتن بر روی دیسک به قطعات متعدد که هر قطعه یک Strip نامیده می شود انجام می گردد که در نهایت هر یک از این قطعات بر روی یک درایو مجزا ذخیره می شوند.

به عنوان مثال در صورتی که شما یک فایل 200 کیلوبایتی و دو دیسک درایو داشته باشید این فایل به دو قطعه 100 کیلوبایتی تقسیم می شود و هر فایل 100 کیلوبایتی بر روی یک دیسک مجزا ذخیره می شود.
ظرفیت کل دیسک در سیستم RAID معادل ظرفیت کل دو هارد دیسک است. به عنوان مثال در صورتی که دو هارد درایو 80 گیگابایتی داشته باشیم سیستمRAID ما ظرفیت 160 گیگابایتی خواهد داشت.
شما حتی می توانید بر روی سیستم RAID پارتیشن هایی نیز ایجاد نمایید بنابراین می توانید بیشتر از یک "دیسک" بر روی سیستم خود داشته باشید.

اما سوال اینجاست که این ویژگی چگونه قابلیت های سیستم را افزایش می دهد؟ در مثالی که ارائه شد بجای ذخیره یک فایل 200 کیلوبایتی هر درایو یک فایل 100 کیلوبایتی را ذخیره می کند.
زمانی که برای ذخیره یک فایل 100 کیلوبایتی صرف می شود نصف مدت زمانی است که صرف ذخیره فایل 200 کیلوبایتی می شود. اساسا مزیتی که با استفاده از استاندارد RAID0 به آن دست می یابیم بکارگیری دو هارد درایو به موازات یکدیگر است.

منبع: 1gb.blogfa.com

من توی سایت HP یه سیستم دیدم
کیس کامل با i7 980X و 10 گیگ رم 1066 در میاد 2000 دلار (با 500 دلار تخفیفی که در نظر میگیرن)
http://www.shopping.hp.com/webapp/s...41&srccode=cii_23393768&cpncode=19-45181944-2

کسی راهی میشناسه برای وارد کردن کیس کامل با حداقل هزینه ؟

1seda

Member
در مورد آوردن سیستم از اون ور یک سری شرکت ها هستند که برات می یارن اما مثلا دلار 1000 تومانی را 1200 حساب میکنند من خودم چند بار تبلیغاتشون را تو اینترنت دیدم ولی تا حالا کسی را ندیدم و سراغ ندارم که باهاشون کار کرده باشه ./

و در ادامه قیمت سی پی یو های زئون را میزارم و منبع هم سایت هایی مثل آمازون و بای هستند و قیمت به دلار هست و تو ایران صددر صد از این یکه نوشته گران تر هستند .
بهترین مدل زنونEight-Core Xeon X7560 S-1567

هست که حدود 4 میلیون تومان قیمت داره و تو ایران هم اگه باشه بالای 6- 7 میلیون قیمت داره

Please enter a location

1. $300 new
    from 88 sellers

Intel Xeon 2.66 GHz Processor

Intel, LGA1366 Socket, L2 8 MB
    The new Intel Xeon processor for DP workstations featuring the Intel NetBurst micro-architecture offers outstanding performance for multithreaded applications in a multitasking ...
    1 review - Add to Shopping List

2. $492 new
    from 132 sellers

Intel Xeon 2.4 GHz Processor

The new Intel Xeon processor for DP workstations featuring the Intel NetBurst micro-architecture offers outstanding performance for multithreaded applications in a multitasking ...
    1 review - Add to Shopping List

3. $1,570 new
    from 84 sellers

Intel Xeon 3.33 GHz Processor

Intel, LGA1366 Socket, L2 12 MB
    Add to Shopping List

4. $375 new, $350 used
    from 117 sellers

Intel Xeon 2.26 GHz Processor

2 reviews - Add to Shopping List

5. $308 new
    from 69 sellers

Intel Xeon 1.86 GHz Processor

Intel, LGA1156 Socket, L2 8 MB
    Add to Shopping List

6. $375 new
    from 85 sellers

Add to Shopping List

7. $1,360 new
    from 94 sellers

Intel Xeon 2.93 GHz Processor

Add to Shopping List

8. $3,848 new
    from 31 sellers

Intel BX80604X7560 2.266GHz Eight-Core Xeon X7560 S-1567

BX80604X7560 by Intel (Factory New) Xeon 8-core X7560 processor, 2.26 GHz, 24M Cache, 6.40 GT/sec QPI, FCLGA8 Package. BX80604X7560 Xeon X7560 8CORE/2.26GHZ/24M is listed under ...
    Add to Shopping List

9. $195 new
    from 110 sellers

Intel, LGA775 Socket, L2 8 MB
    5 reviews - Add to Shopping List

10. $960 new
    from 93 sellers

Intel Xeon 2.66 GHz Processor

Add to Shopping List
Please enter a location

1. $588 new
    from 24 sellers

Intel BX80601W3565 Xeon Quad Core W3565 3.20GHz 8M

BRAND: Intel.
    Add to Shopping List

2. $633 new
    from 45 sellers

Intel BX80605X3480 Box Xeon X3480 3.06GHZ-4C 8T 8M S1156 TB

1 x Intel Xeon X3480 / 3.06 GHz - LGA1156 Socket
    Add to Shopping List

3. $234 new
    from 55 sellers

Intel Xeon 2 GHz Processor

Intel, LGA771 Socket, L2 12 MB

4. $485 new
    from 52 sellers

HP WG728AT Xeon - E5620 - 2.4 GHz - Socke

1 x Intel Xeon E5620 / 2.4 GHz ( 1066 MHz ) - L3 12 MB
    Add to Shopping List

5. $1,293 new
    from 30 sellers

HP WG731AT Smart Buy Xeon X5650 2.66G 12MB/1333 6C CPU-2

1 x Intel Xeon X5650 / 2.66 GHz - L3 12 MB
    Add to Shopping List

6. $702 new
    from 32 sellers

Hewlett PACKARD WG729AT SBUY Intel Xeon E5630 CPU2

2.53 GHz - Socket 1366 - 12 MB
    Add to Shopping List

7. $1,495 new
    from 35 sellers

Hewlett PACKARD WG732AT SBUY Intel Xeon X5660 2.80 12MB/1333 6C

12M cache - 6.40GT/s QPI
    Add to Shopping List

8. $2,340 new
    from 36 sellers

Hewlett PACKARD WG735AT SBUY Intel Xeon X5677 3.46 12MB/1333 4C

1 x Intel Xeon X5677 / 3.46 GHz ( 1333 MHz ) - LGA1366 Socket
    Add to Shopping List

9. $1,002 new
    from 50 sellers

HP WG730AT Xeon - E5640 - 2.66 GHz - Sock

1 x Intel Xeon E5640 / 2.66 GHz ( 1066 MHz ) 12 MB - Smart Buy
    Add to Shopping List

10. $1,778 new
    from 37 sellers

Hewlett PACKARD WG733AT SBUY Intel Xeon X5667 3.06 12MB/1333 4C

1 x Intel Xeon X5667 / 3.06 GHz ( 1333 MHz ) - L3 12 MB
    Add to Shopping List

آخرین ویرایش:

1seda

Member
مبحث بعدی در مورد رندر فارم هست خیلی ها میگن رندر فارم خوبه ولی تو فروم کسی هست که با رندر فارم کار کرده باشه و یه توضیحات کاملی از قطعات و سیستمش بده و قیمت خریدش رو و از کجا خریده و فکر کنم من پرسیدم و یا جایی خوندم - دقیقا یادم نیست حداقل مبلغ برای رندر فارم 10 میلیون تومان هست .
من به زودی چند تا سیستم رندر فارم رو از سایت های معتبر با قیمتش می زارم .
موفق باشید

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
دوست عزیز شما خودتون گفتین که بحث به حاشیه نره.من درک نمی کنم.چرا از سایت ها به قیمت دلار استخراج میشه.در آوردن اصلا کار سختی نیست.لطفا قطعات موجود تو بازار رو بررسی کنیم.و اگر نه منم میرم گوگل سرچ میزنم و زمانی ازم گرفته نمیشه.لطفا تو چهارچوب بحث بمونیم.مرسی.:rose:

1seda

Member
سلام
دوست عزیز حق با شماست اما دوستان همکاری نمی کنند و کسی هم قیمت درست و حسابی نمیده و بله صورت مویرگی بازار در دست عده ای هست به صورتی که من چند وقت پیش به بازار رضا رفتم قیمت کلی و دادند و قیمت تک تک را پراکنده دادند و گفتند ما سرو هم این قیمت میدیم که دو. تا سی پی یو زئون + 4 رم + گرافیک کوآدرو + ... = کیس 3میلیون آب خورد که من با قیمت دلار اصلی که سرچ کردم 1 میلیون و خردو می شد . من دنبال قیمت قطعات به تومان هست و به زودی هم میزارم اما اول خواستم به دلار و قیمت اصلی را بزارم تا معلوم بشه چه خونی از جمعیت ... که نیاز به سیستم ... دارند تو شیشه می کنند .
بحث تحریم هم که به میان می یاد ما خیلی چیزا تحریم هستیم اما قیمت اکثرشون اینجوری توهمی نیست . شاید خیال می کنند ما پول پارو می کنین و یا بچه .... هستیم می گن هر چی تونسیتم ازشون بگیریم . نمیگن ما زحمت میکشیم وقت و عمرو چشممون را میزاریم تو کار و نمیگن که تو ایران چیزی یاد گرفتن چقدر سخته و کسی اطلاعات نمیده تازه با کلی سی دی و ... یاد میگیری مگه کار حرفه ای و پول حرفه ای هم هست تو ایران ... . ببخشید شاید یکم زیاده روی کردم اما روی صحبتم با شما نبود بلکه با عده ای که معلوم کیان .

از تذکرتون متشکرم . بحث و با مطالب جدید می ندازم تو مسیر اصلیش .

جدیدترین ارسال ها

بالا