Alireza Saeedi
Active Member
وااااااای خدای من !!
بی نظییییییییییییییره !!
منم میخوام سه بعدی یییاااااد بگیرم !! :دی
بی نظییییییییییییییره !!
منم میخوام سه بعدی یییاااااد بگیرم !! :دی
آقا دستتون درد نکنه فوق العاده بود. من که خیلی لذت بردم. آقا من دنبال یک 3D کار ماهر میگشتم پس شما کجا بودی؟!
ماندانا توکه گفتی 3D کار نمیشناسی؟!
ممنون دوست عزیز.
اما کدوم قسمت از حرکت پرده غیر طبیعی شده ؟!
چون از اون جایی که پرده به صورت داینامیک و با استفاده از سیستم cloth ساخته شده حرکاتش را خود مایا نسبت به حرکت دست کاراکتر و برخوردشون با هم شبیه سازی میکنه. تنها موردی که هست اون پرش یا به قولی تیک آخرش هست که مشکل از رندر من بوده که برای اون فیلمی که بهشون تحویل دادیم این مشکل را رفع کردم.
تبریک واسه کار جالبی که انجام دادین
سه تا نکته را هم بگم که بعد نگن نگفتی
-اول اینکه پره کاملا مشخصه که از جنس دیوار نیست و آخراش حرکتش دلو میزنه(مونظورم اینه که محاسباتش میریزه به هم)
-دوم افتادن اون هرمی که تلفن و اینا رو روش نوشتسن اصلا طبیعی نیست
-اون مکعب را مشخصه که بعد از اتمام کار انداختین چون سایه اش هیچ تاثیری نداره یا بهتر بگم اصلا سایه نداره
در کل کار فوق العاده پخته و جالبی بود
راستس خودتون را کمتر تحویل بگیرین(به محض اینکه کاراتون را میذارید توی تاپ گالری هم اضافشون می کنید؟):شوخی:
لرزشی که حاکی از برخورد دست کاراکتر به پرده صورت میگیره زیاد شدیده به نظرم.
و لرزشش خیلی پایداره یعنی بعد مدت زیادی همین جور می لرزه.
و ارتعاشات لرزش فقط توی یه مربع انجام میشه.
چروکایی هم که ایجاد میشه قانونا نباید این طور باشه نباید تعدادشون این قدر زیاد باشه و باید درشت تر باشن.
ممنون
تبریک واسه کار جالبی که انجام دادین
سه تا نکته را هم بگم که بعد نگن نگفتی
- . . . . آخراش حرکتش دلو میزنه(مونظورم اینه که محاسباتش میریزه به هم)
- . . . . .
-اون مکعب را مشخصه که بعد از اتمام کار انداختین چون سایه اش هیچ تاثیری نداره یا بهتر بگم اصلا سایه نداره
در کل کار فوق العاده پخته و جالبی بود
راستس خودتون را کمتر تحویل بگیرین(به محض اینکه کاراتون را میذارید توی تاپ گالری هم اضافشون می کنید؟):شوخی:
سلام به دو تا از حرفه ای ترین کاربرای سایت که حالا که با هم همکاری می کنند دیگه حرفی برای گفتن نمی مونه
حالا جدای از تعارف و احوالپرسی من عذر خواهی کنم که اینقدر دیر کامنت زدم
حقیقتش دفتر خودم نیستم یه مدتیه و این فایل ویدئویی ئه با هیچ نرم افزاری روی سیستمای اینجایی که هستم باز نمی شد
بالاخره کار رو همن امروز تونستم ببینم
کار خیلی خوشکلی شده
طراحی کاراکتر خیلی با مسمایی داره و انیمیت خوبی هم شده
من مخصوصا از آب داخلش و حرکت آبه خوشم اومد
لوگوی کار یکم توی عکسا لبه هاش نا هموار شده که بهتر بود نمی شد
آبجکت آب هم به نظرم بهتر بود با شیشه فاصله ی کمی می داشت
برای هر دوتون آرزوی موفقیت می کنم و با اجازتون قبلا کارتون رو فرستاده بودم به تاپ گالری
دی
من قانع نشدماولش که پرده ثابته.جنس( متریالش) هم با دیفال یکی ئه که :دی ولی خوب طبیعیه پرده حرکت می کنه ولی دیوار ثابته.نباید از یک جنس باشن و الا پرده باید می شکست عوض اینکه باز بشه:سوت
دوم:اون شاهکاره می ئه.هر جا دیدین خرابکاری شده بدونین کاره می بوده :دی ولی خوب از نظر خودم طبیعی شده بود چون باید زود می افتاد و شروع به چرخش می کرد تا تمام نوشته ها حین چرخشش دیده بشن..باسه همین العان بهترین حالتش هست^.-
سوم:نخیرم به بعد و قبلش اضافه شدن نیست که :دی کلن توی همه جا سایه مینداخت اگر سایه دار بود و با توافق سایه ش رو حذف کردیم^.-
چهارم:اگر دسته می بود توی تاپ گالری، زودتر از اینها میذاشتمش تاپ گالری.ولی متاسفانه_خوشبختانه_ مسئول تاپ گالری یکی دیگه ست..بزنمتون انقدر اذیتم می کنیدددد؟:دی
عالی شده .//
رنگ , ساده و شیک !
فقط اینکه پله رو دوتایی نمیاد پایین ؟ ( پای سمت چپ )