غیره تبلیغ آب معدنی سقای کوهستان^.^

.:. soroosh .:.

Active Member
از همه دوستان ممنونم که نظر میدن . :rose:
تشکرات درست و حسابی را میزارم برای ماندانا جان، چون سبک نوشتنشون و دوست دارم :)

آقا نگفتم تشكر كن كه:snap: . دنگو دونگارم بگيد ديگه . (پول رو ميگم ):cry:

خب حتما صلاح ندونستم بگم دیگه :green:
برای خود من این وسط کار گروهی ( منظورم انجام یک کار با افراد دیگه هست ) ارزش داشت و اینکه تونستم خیلی چیزا یاد بگیرم.
اما در کل میتونین فرض کنین۵۰ ۵۰ حساب کردیم باهم، البته به جز هزینه طراحی کاراکتر و ... . ( نپرسین مبلغ کل چقدر بوده که نمیگم :wink: )

آخرین ویرایش:

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
مثبت :
کار گروهی رو تحسین میکنم
زحمتی که کشیده شده رو به عنوان تجربه ای خوب می دونم
اما :
1-
تیزر تبلیغاتی معنا و مفهوم خاص خودش رو داره
من نمی تونم به روی این کار اسم تیزر تبلیغاتی بزارم
هیچ پیامی دیده نمیشه . اگر هم سعی شده پیامی داده بشه خیلی ضعیف هست
و بار پیامهای منفی بیشتره
روی صورت کاراکتر اون خط آبی سبیله ؟
اگه سبیله که با صورتش تناسب نداره
و این پیام رو القا میکنه که آب معدنی رو اگه بخوری اونجوری کوتوله
و با یه سبیله دراز میشی !!!!!!!!

2-
این کاراکتر آب معدنی برچسب نداره ؟
یعنی روی بدنه اون نباید هویتش باشه ؟
مهر استاندارد هم نداره انگار
3-
سایز کاراکتر نسبت به کل صفحه اصلا جالب نیست
.
.

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
خوب معذرت می دیروز نتم قحط! بود نمی تونستم بیهام...مقسی از سروش بابت جواب دادنها...خودش جواب بده به نظرم بیتره اطلاعاتش در این مورد بیشتره:green:اما با اجازه در مورد حرفهای ایمان مهربون:

هیچ پیامی دیده نمیشه . اگر هم سعی شده پیامی داده بشه خیلی ضعیف هست
و بار پیامهای منفی بیشتره
روی صورت کاراکتر اون خط آبی سبیله ؟
اگه سبیله که با صورتش تناسب نداره
و این پیام رو القا میکنه که آب معدنی رو اگه بخوری اونجوری کوتوله
و با یه سبیله دراز میشی !!!!!!!!
نه خوب...به هیچ وجه همچین چیزی نیست.بخوایم اینطوری به قضیه نگاه کنیم مثل اینه که بگیم هر کس چی توز موتوری بخوره تبدیل به یک میمون موتور سوار میشه! :دی
تازه اینجا کاراکتر دقیقن فرم بطری آب معدنی هست و مشخص میشه نمادی از آب معدنی هست ولی میمون چی توز شبباهتی به پفک نداره!
این کار ایرادهای فراااااااااااااااااااااوونی داره.قبول دارم کاملن ..بهر حال انیمیشن اول بوده و بیشتر تجربه اندوزی بوده تا بحث های دیگهشاید در زمینه انیمیشن شدیدننننننننننن تازه کار باشم ولی بهر حال گرافیک کامپیوتر خوندم و تا حدی با اینطور نسبت دادن خصوصیات یک محصول به یک کاراکتر زنده آشنایی دارم.بار اول هم نیست همچین اتفاقی توی تبلیغات دنیا داره می افته.برنج محسن، پفک چی توز، همه و همه محصولات غذایی در نهایت یک کاراکتر رو بعنوان نمادی از اون محصول در نظر میگیرن.خرس،موش، میمون، زرافه،فیل،آدم فضایی، دونه ی برنج! و حتی کاراکترهای عجیب الخلقه بعنوان نمادی بکار میرن باسه توی ذهن مشتری ثبت شدن.:rose:
سبیل کاراکتر هم جریان داره.دقیقن روی همون قسمت بطری ها برجستگی اون فرمی( نه با این اغراق) وجود داره.البته شاید بهتر باشه در مورد طراحی کاراکتر خود خانوم خلقی جواب بدن ولی به نظرم واقعن نهایت شباهت رو به بطری اصلی داره و به شخصه دوسش دارم ^.^ تازه یکم تریپش هم ایرانی ئه با اوئن سبیلهاش:lol:

ترجیحن فضا رو خلوت گرفتیم و چیز اضافه روش نصب نکردیم که رفلکت های اضافه و اشکال عجیب غریب روی آبها نیافته و زلال بودن اش رو حفظ کنه.اما اطلاعات تکمیلی( چیزهایی که لازمه مشتری بدونه) همه روی تابلو هست:wink:

ممنون و موفق بباشی:rose:

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
سلام
واقعا فوق العاده بود مدیره، خیلی لذت بردم.
به تو و سروش عزیز هم تبریک میگم.
موفق باشیـــد هر دو به اتفاق.

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
خوب معذرت می دیروز نتم قحط! بود نمی تونستم بیهام...مقسی از سروش بابت جواب دادنها...خودش جواب بده به نظرم بیتره اطلاعاتش در این مورد بیشتره:green:اما با اجازه در مورد حرفهای ایمان مهربون:

نه خوب...به هیچ وجه همچین چیزی نیست.بخوایم اینطوری به قضیه نگاه کنیم مثل اینه که بگیم هر کس چی توز موتوری بخوره تبدیل به یک میمون موتور سوار میشه! :دی
تازه اینجا کاراکتر دقیقن فرم بطری آب معدنی هست و مشخص میشه نمادی از آب معدنی هست ولی میمون چی توز شبباهتی به پفک نداره!
این کار ایرادهای فراااااااااااااااااااااوونی داره.قبول دارم کاملن ..بهر حال انیمیشن اول بوده و بیشتر تجربه اندوزی بوده تا بحث های دیگهشاید در زمینه انیمیشن شدیدننننننننننن تازه کار باشم ولی بهر حال گرافیک کامپیوتر خوندم و تا حدی با اینطور نسبت دادن خصوصیات یک محصول به یک کاراکتر زنده آشنایی دارم.بار اول هم نیست همچین اتفاقی توی تبلیغات دنیا داره می افته.برنج محسن، پفک چی توز، همه و همه محصولات غذایی در نهایت یک کاراکتر رو بعنوان نمادی از اون محصول در نظر میگیرن.خرس،موش، میمون، زرافه،فیل،آدم فضایی، دونه ی برنج! و حتی کاراکترهای عجیب الخلقه بعنوان نمادی بکار میرن باسه توی ذهن مشتری ثبت شدن.:rose:
سبیل کاراکتر هم جریان داره.دقیقن روی همون قسمت بطری ها برجستگی اون فرمی( نه با این اغراق) وجود داره.البته شاید بهتر باشه در مورد طراحی کاراکتر خود خانوم خلقی جواب بدن ولی به نظرم واقعن نهایت شباهت رو به بطری اصلی داره و به شخصه دوسش دارم ^.^ تازه یکم تریپش هم ایرانی ئه با اوئن سبیلهاش:lol:

ترجیحن فضا رو خلوت گرفتیم و چیز اضافه روش نصب نکردیم که رفلکت های اضافه و اشکال عجیب غریب روی آبها نیافته و زلال بودن اش رو حفظ کنه.اما اطلاعات تکمیلی( چیزهایی که لازمه مشتری بدونه) همه روی تابلو هست:wink:

ممنون و موفق بباشی:rose:

فقط با بخش کمی از نظرات شما موافق هستم
اما سوال مهم دیگه اینه :
شما که اینقدر میگین مثله اصلش هست و دقیقا مثل بطری واقعیه !!!!
آیا بطری واقعی یک برچسب از ماهیتش و اطلاعاتش روش نباید باشه ؟
شما دیدن ؟ من که ندیدم !!!!
این رو هم چون مقایسه کردین با شوخی بگم
چی توز موتوری سرحال و جوون و پر انرژی و با نشاط هست تازه موتورش هم تکه !!!!
اما کاراکتر شما خصوصیات منفی داره ...هم تنبله هم کوتوله هم اصلا انرژی نداره اون اسم رو بکشه

.
.

آخرین ویرایش:

Active Member
ممنون از ماندانا عزیز برای توضیحاتشون :rose:

فقط با بخش کمی از نظرات شما موافق هستم
اما سوال مهم دیگه اینه :
شما که اینقدر میگین مثله اصلش هست و دقیقا مثل بطری واقعیه !!!!
آیا بطری واقعی یک برچسب از ماهیتش و اطلاعاتش روش نباید باشه ؟
شما دیدن ؟ من که ندیدم !!!!
.
.

نمیدونم هنوز با کدوم قسمت های این انیمیشن مشکل دارین، اما خب خوشحال میشم اگه دقیق تر بگین که ما هم بتونیم در کارهای بعدی بیشتر بهشون دقت کنیم . چون فکر میکنم ماندانا خانم توضیحات خوب و کاملی دادن .

در رابطه با برچسب روی بطری هم همونطور که ماندانا جان بهش اشاره کردن، برای اینکه بتونیم شفافیت آب و بطری را بهتر نشون بدیم هیچی روی بطری اضافه نکردیم .
درسته که روی بطری اصلی برچسب توضیحات و ... داره، اما با اون سایز برچسب و سایز انیمیشن و در حال حرکت بودن کاراکتر و ... مطمئنا توضیحات روی اون برچست اصلا خونده نمیشه و تنها عملی که انجام میده اینکه جلوی به چشم اومدن آب درون بطری و شفافیت اون را میگیره.
ضمنا این را هم در نظر بگیرید که تلویزیون های از نوع LED داخل شهر، امکان نمایش جزئیات زیاد را ندارن در نتیجه فقط میشه روی آبجکت های بزرگ حساب کرد که به چشم بیان و درست نمایش داده بشه .

نکته اصلی هم این هست که هدف از ساخت این انیمیشن جا انداختن و معرفی کاراکتر بوده ( که انصافا کاراکتر خیلی زیبایی طراحی شده و بدون تعارف شما اولین نفری هستین که میبینم با خود کاراکتر مخالفین :wink: )
که حتی قراره از همین کاراکتر برای ساخت انیمیشن ها و تبلیغات بعدی کارخانه هم استفاده بشه .
و بعد از معرفی کاراکتر معرفی اسم « سقا » مهم بوده . که خب فکر میکنم این دو مورد به خوبی نمایش داده شده :)
:rose:

Active Member

.
.
.
اما کاراکتر شما خصوصیات منفی داره ...هم تنبله هم کوتوله هم اصلا انرژی نداره اون اسم رو بکشه

.
.

اگه بخوایم اینطوری بگیم که تمام نکات مثبتی که الان بالا برای شخصیت چی توز موتوری استفاده کردین از یک دید به دلیل « میمون » بودنش زیر سوال میره و تمامش را میتونه کمرنگ کنه ! :wink:
مثلا میتونیم بگیم میمون پفک میخوره من هم بخورم !!! خب این که نمیشه ! :-?
قرار نیست کاراکتر قد بلند باشه یا ...
مگه قراره با خوردن آب قد ما بلند بشه !!!
مهم شفافیت کاراکتر هست و جذاب بودنش که تا الان بدون تعارف تونسته روی چهره هر کسی که دیدتش لبخند حداقل کوچیکی ایجاد کنه و بگه چه کاراکتر با مزه ای یا ... :)
این کاراکتر هم قرار نیست نماد یک انسان باشه که بگیم چرا دستاش ۴ تا انگشت داره ! یا چرا پاهاش کوچیکه یا ...
تمام این مباحث جدای از این هست که این انیمیشن و شاید حتی کاراکتر بدون عیب نیست ( همونطور که طراح کاراکتر هم این را تائید میکنه، اما اگه زمان اجرا و فورس ماژور بودن کار را در نظر بگیریم ، میتونه تا حدودی معایب را قابول قبول کنه ) :rose:

Mandana

Active Member
It Was Very Good But Dont Have Voice

مقسی کلی...جریان بی صدا بودنش هم توضیح دادم قبلن :دی
راستی فینگلیش نوشتن توی فروم خلاف قوانین انجمن هاست.اگر امکان داره فارسی تایپ کنین می انگلیسیم ضعیفه:green::green:

سلام
واقعا فوق العاده بود مدیره، خیلی لذت بردم.
به تو و سروش عزیز هم تبریک میگم.
موفق باشیـــد هر دو به اتفاق.

مدیره عربی میشه.همون مدیر خوبه.ماندانا بگی خوب تره.خوبه بگم ممنان جناب آقای کاربر ویجه؟:دی
تشکرات ویجه:rose:

می رو هم انقدر تخریب شخصیتی می کردن می زدن توی سرم کوتوله میشدم این بنده خدا که جای خود داره:lol:
مقسی بابت کامنتتون کلی خندیدم.تشکر باسه لطفی که داری ایمان هاین:rose:

خیلی خوب و بامزه شده. مخصوصا کاراکتر. انیمیت و نوع راه رفتنش هم خیلی خوب در اومده.
این پارچه ی در ورودی یه کم توی چشم می زد البته بعد از چند بار دیدن.
خسته نباشید
:}

اها ...
محدودیت ریاد داشتین
بازم میگم باریکلا
میگفتین ما هم بیکار بودیم میومدیم کمک :-" :دی
چون از کار خوشم اومد بازم اومدم تبریک بگم :دی

Active Member
ممنون از لطف همه دوستان :)
خیلی خوشحال شدم از کامنت های خوبتون . چه دوستانی که انتقاد کردن ( که تمامشون به جا بوده ) و چه دوستانی که تعریف و تمجید کردن . :rose:
دو تا عکس هم از زاویه های مختلف رندر گرفتم میزارم برای اون دوستانی که از این کار مثل خودم ^.^ خوششون اومده . ( سایز عکسها فول اچ دی هستن یعنی 1080*1920 )

پیوست ها

• saqabg.jpg
    saqabg.jpg
    374.2 کیلوبایت · بازدیدها: 12
  • saqabg1.jpg
    saqabg1.jpg
    349.1 کیلوبایت · بازدیدها: 150

:Mohsen:

کاربر باتجربه
خیلی باحال شده
تبریک به ماندانا و سروش و اون یکی خانومه!
ولی مانی حسابی از سروش کار کشیدی ها!
حیف که کوتاه بود ولی خیلی خوب بود

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
منم تبریک میگم بهتون. به هر حال از این جمع حرفه ای که تشکیل دادین کمتر از این هم انتظار نمیره!

اول از همه بگم که شانس آوردین من توی جمع شما نبودم چون به شدت از اون دسته آدمایی که چند روز مونده
به زمان اجرای کارشون و تازه یادشون میفته که همین پروژه ی سنگینی رو شروع کنن ، بدم میاد! :دی
اینکه این پروژه با این کارهایی که گفتید در عرض 2 هفته بسته بشه جای تبریک داره.
و قاعدتا خواه ناخواه یه سری مشکلات جزئی هم داره که خوب بنظر من کاملا طبیعی هست و اصلا چیز عجیبی نیست.
هر چند که این مشکلات توی کار شما واقعا کم بوده.

در مورد خود کاراکتر که به شخصه واقعا دوستش دارم. اینکه یه سری انتقادات میشه هم خوب نظر شخصی هست که خود
سروش هم به خوبی جواب داد. بنظرم کاراکتر خوب و موندگاری هست.

در مورد سفید بودن کل صحنه ، اتفاقا من عاشق استدیوی کار شدم!! واقعا اینجور استدیوها رو دوس دارم. اولین نتیجه ای که
میده اینه که این خلوت بودن باعث میشه چشم بیننده فقط عناصر مورد نیاز رو ببینه. مخصوصا تو همچین انیمیشن های کوتاهی
که بیننده مجبوره در عرض چند ثانیه همه چیز رو ببینه. پس هر چی عناصر کمتر باشه ، چشم بیننده (اونم از فاصله ی دور) سریعتر
و بهتر با فضا ارتباط برقرار میکنه. این خیلی مهمه.

تنها موردی که بنظرم رسید که میتونست بهتر هم باشه این بود که کاش از نمای روبرو (که رندر اصلی رو نشون میده) 3بعدی بودن
متن هم مشخص میشد. الان از نمای روبرو اینطور بنظر میاد که متن 2بعدی هست. ولی عکسهایی که سروش گذاشت معلوم شد
که متنها 3بعدی هستن. البته ایراد خاصی نیست ولی بنظرم اونطوری چشم نوازتر میشد!

یه مورد دیگه هم که برام سوال بود اینکه چرا تایپوگرافی لوگویی که توی انیمیشن میبینیم با تایپوگرافی لوگوشون توی سایت فرق داره؟
بهتر نبود هر 2 تا لوگو یه شکل میشدن؟ وقتی قراره که کلمه ی سقا بعنوان یه برند شناخته بشه باید همه جا یه شکل دیده بشه.

با اجازه کار رو میذارم تاپ گالری.
موفق باشید.

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
آفرین به این تیم
آفرین به سروش و همگیه دوستان

سروش کارت واقعا عالیه می که به شخصه خیلی قبولت دارم

مانی کار تو هم عالی بوده در کل خیلی خوشم امد آفرین
موفق باشید

Mandana

Active Member
میسی مهربون ^.^ کلی لطف کردیدی دوست هاین هه:oops: می ذوق ^.^
لوگوشون رو گویا عوض کردن..توی سایتشون هنوز تغییر ندادن ولی بنکلن لوگوی اصلی همینه که اینجاست :دی
در مورد زاویه اش حق داری ولی باز باید زیبایی کل کار و کادر بندی رو هم معیار اصلی قرار می دادیم..باسه همین دیگه سقا فدا شد :دی
اتفاقن این کاره وقت کم بود کلی ریلکس طی ردیم:دی ..چند دفعه هم بنکلن کار تعطیل کردیم رفتیم خونه مون:lol:یهو وسطش قاط می زنه اخه ادم
حالا پروش چند تا رندر دیگه هم باسه اینا گرفته می که خوشم اومد..اگر دوست داشت اینجا هم بذاره ^.^
فهلنا:rose:

Active Member
GFX Master عزیز ممنون از لطفتون و اینکه رو این کار وقت گذاشتین و با حوصله بهش نگاه کردین و نقد کردین :rose:
در مورد لوگو که ماندانا جان توضیح دادن و خب یکی دیگه از دلایل استفاده از این لوگو جدید خوانا تر بودنش نسبت به لوگویی هست که داخل سایت میبینید و خب خواسته سفارش دهنده هم بوده .
و خب واقعا برای این کار ما خیلی زمان کمی صرف کردیم و به قول ماندانا جان کلی هم به خودمون بینش استراحت میدادیم. از اونجایی که پروژه اول انیمیشن هر دومون بود کلی خستته کننده بود برامون. گاهی یه جاهایی هنگ میکردم خودم به شخصه، از کلی ها سوال میپرسیدم برای ساخت فلان قسمتش اما در نهایت به این نتیجه میرسیدم که خودم باید یه فکری بکنم و اطلاعات دیگران فقط میتونست برام استارت بزنه و در نهایت خودم باید راه حلش را پیدا میکردم.
یا مثلا دو مرتبه کاراکتر انیمیت شد تا یه قسمتی اما مجدد مجبور شدیم انیمیت ها را حذف کنیم و مجدد انیمیتش کنیم. اینم خب برای انیمیتشون کلی وقت گذاشته بودیم تو همین مدت و کلا زمان هایی هم داشتیم که تقریبا میشه گفت در حال تست بودیم و حرکت شناسی این نوع کاراکتر و ... اما خیلی چیزا یاد گرفتیم و از نظر خودم ارزش انجامش را داشت به دلایل متعددددد :)

از اینا که بگذریم این هم اون سه تا فریم رندر جدیدی هست که برای کارهای تبلیغاتی و ... قراره استفاده بشه و ماندانا جان داخل پست بالا بهشون اشاره کردن :)

پیوست ها

• etcframe1.jpg
    etcframe1.jpg
    198.4 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • etcframe2.jpg
    etcframe2.jpg
    201.3 کیلوبایت · بازدیدها: 9
  • etcframe3.jpg
    etcframe3.jpg
    165.1 کیلوبایت · بازدیدها: 7

Active Member
اوهوم اوهوم :)
واقعا کار جالبی بود... :cool:
از هر لحاظ خیلی خوبه.
فقط حرکت پرده به نظرم غیر طبیعی میزنه :-?
موفق باشید :wink:

ممنون دوست عزیز.
اما کدوم قسمت از حرکت پرده غیر طبیعی شده ؟!
چون از اون جایی که پرده به صورت داینامیک و با استفاده از سیستم cloth ساخته شده حرکاتش را خود مایا نسبت به حرکت دست کاراکتر و برخوردشون با هم شبیه سازی میکنه. تنها موردی که هست اون پرش یا به قولی تیک آخرش هست که مشکل از رندر من بوده که برای اون فیلمی که بهشون تحویل دادیم این مشکل را رفع کردم.

جدیدترین ارسال ها

بالا