تبلغیات

zahednejad

Well-Known Member
تبلیغات(لوگو+پوستر+کاتالوگ+ ست اداری)

تبلیفات شرکت آدایداس جهت پوشاک تابستانه (نمایندگی در قائم شهر)
کاتالوگ شرکت سپهر پوشش سازه
ست اداری شرکت میلاد برج پاسارگاد (ایلام)
لوگو تایپ های غریق نجات که طرح مربع انتخاب شد (استان البرز اتحادیه انجمن های اسلامی )

پیوست ها

• adidas-01.jpg
    adidas-01.jpg
    273.5 کیلوبایت · بازدیدها: 51
  • sps.jpg
    sps.jpg
    846.3 کیلوبایت · بازدیدها: 41
  • mbp.jpg
    mbp.jpg
    720.5 کیلوبایت · بازدیدها: 40
  • gharigh-nejat.jpg
    gharigh-nejat.jpg
    648.8 کیلوبایت · بازدیدها: 34
  • gharigh-nejat-01.jpg
    gharigh-nejat-01.jpg
    265.1 کیلوبایت · بازدیدها: 36
آخرین ویرایش:

+Mohammad+

Well-Known Member
ایول من از اون کاتالوگ و ست اداری خیلی خوشم اومد .. خیلی شیک هستن
در مورد اون پیرهن هم باید بگم اون برگ هایی که از قسمت آستین اش زده بیرون یه مقداری مصنوعی جلوه کرده ... انگار دارن می ریزن بیرون!

موفق باشی

MOSTAFA

کاربر فعال
لوگو غریق نجات اونی که تایپوگرافی شده خوبه فقط روی نفطه های غ و ج تجدید نظر کن دچاد بدخوانی میکنه کمی
ست اداری بجز سربرگ بقیه چیزها خوبه، فونت میلاد برج پاسارگاد و مونوگرام اگه کار خودت هست اصلا مناسب و خوب نیست! این تم برای سربرگ خیلی کلیشه ای شده. اون بافت هم توی کارها فکر میکنم از پیشنمایشی هست که استفاده کردی در غیر این صورت اصلا مناسب نیست و کار رو خراب میکنه
کاتالوگ خوبه هرچند بعضی فونت ها میتونست بهتر باشه
تبلیغ آدیداس خوب نیست و ایده ی جالبی پشتش نداره، اگر بخوایم بگیم که سازگار با طبیعت یا الیاف طبیعی خیلی بهتر میشد این رو بیان کرد و اون بافت چوبی که استفاده کردی اصلا فکر خوبی نیست چون این چوبه خودش ساخته شده و اگر به شکل تنه درخت هم استفاده میکردی حس خوبی نمیده و برای لباس مفهوم خوبی نداره! البته این درصورتی هست که تبلیغ هدف دار باشه و اگر یک تصویر سازی همینطوری و تست اجرا است بحثش فرق میکنه
موفقیتـ

zahednejad

Well-Known Member
لوگو غریق نجات اونی که تایپوگرافی شده خوبه فقط روی نفطه های غ و ج تجدید نظر کن دچاد بدخوانی میکنه کمی
ست اداری بجز سربرگ بقیه چیزها خوبه، فونت میلاد برج پاسارگاد و مونوگرام اگه کار خودت هست اصلا مناسب و خوب نیست! این تم برای سربرگ خیلی کلیشه ای شده. اون بافت هم توی کارها فکر میکنم از پیشنمایشی هست که استفاده کردی در غیر این صورت اصلا مناسب نیست و کار رو خراب میکنه
کاتالوگ خوبه هرچند بعضی فونت ها میتونست بهتر باشه
تبلیغ آدیداس خوب نیست و ایده ی جالبی پشتش نداره، اگر بخوایم بگیم که سازگار با طبیعت یا الیاف طبیعی خیلی بهتر میشد این رو بیان کرد و اون بافت چوبی که استفاده کردی اصلا فکر خوبی نیست چون این چوبه خودش ساخته شده و اگر به شکل تنه درخت هم استفاده میکردی حس خوبی نمیده و برای لباس مفهوم خوبی نداره! البته این درصورتی هست که تبلیغ هدف دار باشه و اگر یک تصویر سازی همینطوری و تست اجرا است بحثش فرق میکنه
موفقیتـ

سلام دوست عزیز مصطفی جان
ممنون از نظراتت
کلا آدم انتقاد پذیریم اما گاهی اوقات نمیپذیرم زیرا
در مورد تایپو گرافی غریق نجات آره درست میگید نقاط رو باید اصلاح کنم بعد از چندین بار دیدن اثر خودم هم متوجه چنین امری شدم
اما ست اداری
کلا فهمیدم یه کم د رمورد نوع انتخاب فونت ها با هم تضاد داریم (چون خودم خیلی رو این موضوع حساسم ) نه اون از سری فونت های ام جی هست (و مونوگرام هم از خود شرکت بوده من بی گناه)
و چرا کلیشه خودم هم دوست نداشتم سمت این تم رنگی برم ولیکن رنگ لوگو شرکت همخوان ترین رنگ رو برام این رنگ میسر کرد
و بافت ها هم اره از نوع پیش نمایش

اما تبلیغات ادیداس اینجا میگم نمیپذیرم اصولا این طرح رو با ایده گرفت از این شرکت و طراحهای که براشون زده بودن ایده گرفتم
حالا اینکه چی باشه و چی هست اون یه طرف ماجراست (اما اصولا برای این شرکت کلا طرحههای انتزاعی خاصی زده شده این طرح هم جسهت پوشاک تابساته بود)
6.jpg

ADIDAS_TREE.jpg

یا علی دوست من

MOSTAFA

کاربر فعال
بله خب من هم در ابتدا حدس میزدم شما از این تبلیغ الهام گرفتی، ولی خب اون تبلیغ برای محصول دیگه ای بوده و هدف خاصی پشتش بوده با اون شعار all day i dream about sneakers
اگر بخوایم این کار رو به اون سری تبلیغات ربط بدیم باید ابتدا هدف تبلیغاتی و شعارشون رو درک کنیم بعد ببینیم چطور میشه این رو برای یک محصول دیگه نشون داد.
تفاوت اصلی بین کار شما و این سری تبلیغات استفاده از اون چوب های الواری هست که در پست قبلی هم گفتم کاملا با هدف این تبلیغ که اصل بودن و طبیعی بودن هست تفاوت داره، بهتر بود توی اجرا به یه شکل دیگه لباس رو وارد کار میکردی هنوز از لحاظ ایده هماهنگ نشده
البته خب این کار بیشتر جنبه تکنیکی داشته تا تبلیغات و بازاریابی و این صحبت ها بیشتر کلی هست اگر خواستید توی ضمینه تبلیغات کار کنید. یه سری اشکالات اجرایی هم هست که خیلی به اونها نمیپردازم مثل اون بالن ها و هماهنگی گیاهان با بقیه کار که هنوز خوب از آب در نیومده
-----------
یه نصیحت راجعب فونت، اکثر ما فکر میکنیم فونت های مناسب فونت های سری B و Mj هستند و این کاملا غلط و غیر حرفه ای هست! فونت های mj که فونت های عربی هستند که به فارسی برگردونده شده و اکثرشون از لحاظ طراحی خیلی مشکل دارن توی زوایا و فضای منفی بینشون، اغلبشون در حد فاجعه هستند! پس خیلی سراغ mj نرو!
فونت های سری b هم فقط چندتاشون هست که استاندارد هست و بقیه همون مشکلات فضای منفی بد، ناخوانایی، ریتم بد، فرم ها و منحنی های بد و و و ... رو دارن مثل سینا و ... پس توی انتخاب فونت خیلی دقت کن چون فونت فارسی خوب خیلی کمه ضمن اینکه فونتی هم که انتخاب میکنی باید با موضوعت همخونی داشته باشه
طراحا حرفه ای برای زیرنویس لوگو تایپو گرافی میکنن این کار هم تنوع میده هم اینکه اصولی تر هست و چیزی که به دست میآری با کارت همخونی داره
موفقیتـ

30min

Banned
نظرات خیلی جالب بود .
یادم یه سری بحث هایی سر این موارد تو مسابقات امضا داشتیم :)
چون باب نصیحت باز شده منم یه نصیحت میکنم :)
زیاد خودتون رو درگیر تعاریف تئوری و دانشگاهی نکنید . گرافیک چیزی فراتر از یک سری جملات حفظی هستش !
شنا کردن در جهت حرکت آب خیلی خوب و خوب خیلی افراد این کار رو بلدن اما به نظرتون خلاف جهت جریان حرکت کردن حرکت شما رو خاص نمیکنه ؟!!!!
حالا اگه این خاص بودن رو در کنار سلیقه قرار بدیم نتیجه میشه شاهکار !
هنجار شکنی در خدمت هنر و سلیقه میتونه نتیجه داشته باشته .
هیچ کس با توضیح و تفسیر و حفظ الفبای آواز خواننده نمیشه ! مهم هنر استفاده از اون .
موفق باشید :)

zahednejad

Well-Known Member
نظرات خیلی جالب بود .
یادم یه سری بحث هایی سر این موارد تو مسابقات امضا داشتیم :)
چون باب نصیحت باز شده منم یه نصیحت میکنم :)
زیاد خودتون رو درگیر تعاریف تئوری و دانشگاهی نکنید . گرافیک چیزی فراتر از یک سری جملات حفظی هستش !
شنا کردن در جهت حرکت آب خیلی خوب و خوب خیلی افراد این کار رو بلدن اما به نظرتون خلاف جهت جریان حرکت کردن حرکت شما رو خاص نمیکنه ؟!!!!
حالا اگه این خاص بودن رو در کنار سلیقه قرار بدیم نتیجه میشه شاهکار !
هنجار شکنی در خدمت هنر و سلیقه میتونه نتیجه داشته باشته .
هیچ کس با توضیح و تفسیر و حفظ الفبای آواز خواننده نمیشه ! مهم هنر استفاده از اون .
موفق باشید :)

ممنون
هم عقیده ایم

.:BEHNAM:.

Active Member
خسته نباشی برادر.
کارهای خوبیه اما تبلیغات اصلا خوب نشده ! نه مفهومی داره و نه تکنیک و اجرای خوبی ! نا همخونی اجزا به وضوح دیده میشه ! ابجکت هایی که انگار همه را
چسباندن تا طرح شکل بگیره ! شاید مفهومی تو ذهنتون بوده یا چیزهایی رو دیده باشید که می خواستید مشابه کار کنید اما نتیجه رضایت کننده نبوده به نظر من !
یکجورایی اگر فرض کنیم بدون ایده هم کار شده از نظر اجرای نرم افزاری و تکنیکی ضعیف است .

موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا