ممنون مگه جای دیگه ای هم تاپیک تبریک زده شده بوده و من خبر ندارم ؟ :green:
Farrokh Active Member Jun 26, 2010 #21 ممنون مگه جای دیگه ای هم تاپیک تبریک زده شده بوده و من خبر ندارم ؟
HamidBN مدیر انجمن فیلمسازی Jun 26, 2010 #22 Farrokh گفت: ممنون مگه جای دیگه ای هم تاپیک تبریک زده شده بوده و من خبر ندارم ؟ کلیک کنید تا باز شود... تاپیک های زده شده در به ترتیب Majidonline Master Forum your profile MO yahoo Skype google talk facebook twitter friendfeed و . . .
Farrokh گفت: ممنون مگه جای دیگه ای هم تاپیک تبریک زده شده بوده و من خبر ندارم ؟ کلیک کنید تا باز شود... تاپیک های زده شده در به ترتیب Majidonline Master Forum your profile MO yahoo Skype google talk facebook twitter friendfeed و . . .
Erfan Active Member Jun 29, 2010 #24 منم سمت جدید رو به انیمیشنز و فرخ جان تبریک میگم و امیدوارم از پس این مسئولیت به خوبی بر بیان ^.- توفیق روز افزون هم براتون دارم.
منم سمت جدید رو به انیمیشنز و فرخ جان تبریک میگم و امیدوارم از پس این مسئولیت به خوبی بر بیان ^.- توفیق روز افزون هم براتون دارم.
Ultra3D Well-Known Member Jun 29, 2010 #25 HamidBN گفت: تاپیک های زده شده در به ترتیب Majidonline Master Forum your profile MO yahoo Skype google talk facebook twitter friendfeed و . . . کلیک کنید تا باز شود... نه بابا ... بی خیال شوخی می کنی یا راستکی ... ؟؟؟ فقط یک تاپیک هم شرلوهمز تو بخش تری دی مکس تو قسمت تاپیک های مهم زده بقیش رو خودمم خبر ندارم
HamidBN گفت: تاپیک های زده شده در به ترتیب Majidonline Master Forum your profile MO yahoo Skype google talk facebook twitter friendfeed و . . . کلیک کنید تا باز شود... نه بابا ... بی خیال شوخی می کنی یا راستکی ... ؟؟؟ فقط یک تاپیک هم شرلوهمز تو بخش تری دی مکس تو قسمت تاپیک های مهم زده بقیش رو خودمم خبر ندارم
Mehdi_Lover3dsmax مسئول مدرسه گرافیکی سه بعدی Jul 1, 2010 #26 سلام خیلی خوشحالم از این انتخاب تبریک میگم آقا فرخ همشهری عزیز می دونم سرتون شلوغ هست و شلوغ تر هم میشه ولی اگه وقت کردین یه سری هم به مدرسه گرافیکی امیر المو منین (ع) بزنید اونجا بچه های مدرسه خوشحال میشن از تجربیات شما استفاده کنن انشاالله که همیشه موفق باشید
سلام خیلی خوشحالم از این انتخاب تبریک میگم آقا فرخ همشهری عزیز می دونم سرتون شلوغ هست و شلوغ تر هم میشه ولی اگه وقت کردین یه سری هم به مدرسه گرافیکی امیر المو منین (ع) بزنید اونجا بچه های مدرسه خوشحال میشن از تجربیات شما استفاده کنن انشاالله که همیشه موفق باشید