تبريك به خاطر دوباره باز شدن سايت مجيد آنلاين و تذكر

navidba

Well-Known Member
7 ماه ما رفتیما....فیلتر شدید...
3 4 ماه دیگه شاید دوباره اومدم سایت از این فیلترینگ و هک و اینا در امان بمونید!!!
در ضمن یوزرا همه عوض شدن...هیچکی رو نمیشناسم دیگه و هیچکیم من و فکر نکنم دیگه بشناسه...وای کجایی جوونی!!!

Peace Dove

Well-Known Member
سلام
تبریک واسه از فی لتر در اومدن مجید آنلاین
7 ماه ما رفتیما....فیلتر شدید...
3 4 ماه دیگه شاید دوباره اومدم سایت از این فیلترینگ و هک و اینا در امان بمونید!!!
در ضمن یوزرا همه عوض شدن...هیچکی رو نمیشناسم دیگه و هیچکیم من و فکر نکنم دیگه بشناسه...وای کجایی جوونی!!!
نوید جان ماها با زن نشسته شدیم:green: دیگه روزگاریه که میگذره!

M.After

Active Member
و تسلیت عرض می کنم بابت فیلتر مجدد !
الان که صبانت تهران فیلترش کرده ...

ahmad.reza_2008

New Member
من نمیدونستم سایت فیلتر شده ولی از این بابت متاسفم...ایرانه دیگه طوری نیست ولی من به نوبه خود از دوستان عزیز خواهش میکنم به قوانین سایت و ایران احترام بذارن...حیفه یه کم حالا دیگه بهتره شخصیت اینترنتی را یاد بگیرم منظورم آداب و معاشرتشه...:-<

alionline1366

Active Member
من که به جز همون دو سه روز اول سایت برام از فیلتر در اومده بود ولی در کل تبریک میگم و از مهدی عزیزم بابت زدن این تاپیک تشکر میکنم

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
من با واحد فیلترینگ صحبت کردم و گفتند که سایت فیلتر نیست اگر برای هر کسی فیلتر هست سایت لطفا با isp خودش تماس بگیره و بهشون اطلاع بده که از طرف فیلترینگ فیلتر نیست و اونها خودسر فیلتر کرده اند و لطفا در صورت امکان نام isp و شماره تلفن ispتون رو برای من هم ارسال کنید تا بتونیم پیگیریهای لازم رو انجام بدیم

با تشکر
مجید

LOOX

Member
سلام خدمت همه مدیران گل
اللخصوص داداش مجید.
می دونم دیر اومدم ولی بالاخره اومدم:rose:
والله من که یادمه دورو بر عید بود که ف.ی.ل.تر.ش کردن
حالا ما قاچاقی وارد شدیم دیدیم هزار ماشاالله همه هستن
دور هم بودن:lol:
اون موقع من عضو نبودم
خلاصه خوشحالم که الان ف ر نیست