تبدیل vps به هاست

asdb20

Member
سلام
چطور می تونم این کار رو بکنم مثلا ۲۰ تا سایت با دامنه های مختص به خودشون رو یه vps
ممنون از شما

asdb20

Member
می خوام یه vps رو هاست اشتراکی کنم یعنی به هر یوزر فضا بدم تا سایتش رو میزبانی کنه البته با دامنه خودش
ایا این امکانش هست ؟
باز هم ممنون

mahallat

Member
با سلام
دوست گرامی شما می خواهید از روی Vpsتان هاست به کاربران ارائه دهید یا vpsخودتان را کنسل کرده و به صورت اشتراکی به کاربرانتان هاست ارائه دهید؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

asdb20

Member
سلام
بله از روی vps می خوام هاست بدم شما فرض کنید من یه vps دارم حالا این vps رو میخوام مثل یه سرور اختصاصی هاستینگ کنم مثلا ۲۰ تا سایت رو میزبانی کنم نمی خوام subdomin باشه می خوام هر کدوم از سایتها با دامنه خودش بالا بیاد
فقط میخوام بدونم امکانش هست
ممنون

آخرین ویرایش:

support24

Member
با سلام . من دوتا برداش میکنم
1. اگر شما یک هاست دارید و میخواید هاست خود را به 20 نفر بدید و هرکدام دامین خودش نمیشه چرا که فقط از طریق ساب دامین شاخه ها جدا میشوند .
2. اگر اکانت vps خریداری کردید و میخواید هاست با دامین متفاوت بدید باید به کسانی که میخواهن از شما سروریس بگیرن بگید که نیم سرور دامنه های را یا به عبارتی ns1 و ns2 دامین بزارن نیم سروری که شما روی اکانت خود ست کردید بعد وارد کنترول پنل خود شوید و کریت نیو اکانت بزنید و اسم هاست و پسورد و مقدار فضا و محدودیت ها مشخص میکیند در صورتی که به جواب نرسیدید با شماره من تماس بگیرد تا تلفنی توجیح کنم شما را با تشکر

asdb20

Member
سلام
بله منظورم همون دومی بود
فقط یه جاش رو متوجه نشدم اینکه دامین های که میخوام ست کنم باید ns همون شرکتی باشه که خودم ازش vps گرفتم؟
خیلی ممنون از پاسختون

support24

Member
باسلام مجدد . تماس باید با اون شرکتی یا شخصی ازش اکانت گرفتی بگیری و بگی برات نیم سرور تعریف کند اگر متوجه نشدی تماس بگیر تا بهت بگم 09126234719

جدیدترین ارسال ها

بالا