تبدیل pdf به word

rozmaryam

Member
سلام دوستان
:tavajoh: من می خوام برای پروژه ام آموزش دریم ویور قرار بدم ولی تمام آموزشم در فایلی با فرمت پی دی اف قرار دارد کسی هست کمکم کنه و بگه چه جوری به فایل word تبدیلش کنم
با نرم افزار pdf to word استفاده کردم تبدیلم میکنه ولی برعکس یعنی کلمه "سلام" اینجوری میشه "م ال س" نمودنم چی کار کنم کارم خیلی ضروری میشه کسی کمکم کنه ممنون میشم.

SajadCG

کاربر فعال
منم دنبال همچین نرم افزاری خیلی گشتم و مطمئا هستم با نرم افزار های خارجی نمی شه اینکار رو کرد.

شاید نرم افزار ایرانی وجود داشته باشه
که من از اون خبر ندارم.

nima_dsnr

کاربر VIP
متاسفانه هنوز برنامه ای نیومده که pdf فارسی رو درست تبدیل کنه
برنامه های زیادی هستن که این ادعا رو دارن ولی هیچکدوم به درستی این کار رو نمیکنه.
از نرم افزار adobe acrobat profesional 9.0 به بالا استفاده کنی میتونی تا حدودی به نتیجه برسی ولی خیلی سخته
باید خط به خط بشینی کپی کنی و با این حال اگر حرف انگلیسی یا عدد بینش باشه باز هم به هم می ریزه.

MΔRAL

New Member
من اینکارو چندبار به این صورت انجام دادم پی دی اف و با فتوشاپ فارسی باز کردم البته فقط یه بدیش اینه که باید صفحه به صفحه باز کنین

ولی تمام فارسی و درست باز میکنه و بعد سیوش کنین یا ادیتش کنین

MΔRAL

New Member
سلام دوستان
:tavajoh: من می خوام برای پروژه ام آموزش دریم ویور قرار بدم ولی تمام آموزشم در فایلی با فرمت پی دی اف قرار دارد کسی هست کمکم کنه و بگه چه جوری به فایل word تبدیلش کنم
با نرم افزار pdf to word استفاده کردم تبدیلم میکنه ولی برعکس یعنی کلمه "سلام" اینجوری میشه "م ال س" نمودنم چی کار کنم کارم خیلی ضروری میشه کسی کمکم کنه ممنون میشم.

من اینکارو چندبار به این صورت انجام دادم پی دی اف و با فتوشاپ فارسی باز کردم البته فقط یه بدیش اینه که باید صفحه به صفحه باز کنین

ولی تمام فارسی و درست باز میکنه و بعد سیوش کنین یا ادیتش کنین:neutral:

nima_dsnr

کاربر VIP

ولی تمام فارسی و درست باز میکنه و بعد سیوش کنین یا ادیتش کنین

:shock:
ادیتش کنین؟!
چجوری تو فتوشاپ ادیتش میکنین اونوقت؟
اونجا که پی دی اف بصورت عکس باز میشه نه فونت!

MΔRAL

New Member
اره نمیشه ادیت کرد من دقت نکردم ولی چون به صورت پی ان جی باز میکنه من اون قسمتایی که نمیخوام و پاک میکنم راحت
و متن خودم و جاش تایپ میکنم

خیلی مبتدی عمل کردم

ببخشید:shock:

AYANDEHSAZ

Member
سلام .
من تازگی ها به مطلب خوندم که خیلی هم برام جالب بود و فکر کنم این دیگه مشکل تبدیل پی دی اف رو به ورد رو تقریبا حل کنه . البته خودم امتحان نکردم ولی فکر کنم کار کنه .

برای دانلود نرم افزار از لینک زیر استفاده کنید :

لینک منبع

موفق باشید :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا