تبدیل کدینگ به اسکریپت های Php

siavashmusic

Active Member
سلام

تا حالا براتون پیش اومده که یه برنامه رو وقتی فایلی رو ازش باز میکنید به جای اینکه اسکریپت های اجرایی Php توش باشه یه سری علایم و حروف عدد بصورت متناوب پشت سر هم نوشته شده باشه ؟!!
من یه سری اطلاعات در موردش دارم اما بصورت خیلی مختصر میخواستم بدونم آیا راهی برای برگردونن این علایم به اسکریپت های اجرایی هست؟؟!!! نمیدونم سوالم رو درست مطرح کردم ؟!! اما میدونم شما متوجه منظورم شدین این مسله خیلی برام مهم هست و حدود چند ماهیه که فکرم رو به خودش متوجحه کرده چون یه سیستم دارم که بصورت فول هست اما مشکلش اینه که توی بعضی از صفحات در قسمت هدر با هر بار رفرش یه بنر تبلیعاتی رو نمایش میده احتمالا این مطلب جهت جبران مجانی بودن سیستم هست این یکی از مشکلات من هست که این سوال رو مطرح کردم ولی بنظرم این یکی از راهه هست که برنامه ها رو از تغییر در امان نگه میدارن لطفا کمکم کنید حتما جبران میکنم

با تشکر

arashdanger

Member
احتمالا علایم و حروفی که میبینید همون کدهای اجرایی هستند که با یک الگوریتم خاص کد شدن تا کسی نتونه تغییرش بده و قبل از اجرا توسط همون الگوریتم دیکد میشن. برای اینکه این کدها رو پیدا کنید باید توی کدها دنبال الگوریتمی بگردین که این علایم رو به کد معمولی تبدیل میکنه و با استفاده از همون الگوریتم این علایم رو تبدیل کنید.

bamshad

Well-Known Member
واسه من هم این سواله چون وقتی Base64 رو می خوام Decode کنم باز هم درست نمیشه

ببین آقا ما که نمیدونیم چیه ولی اگر یه اسمی لینکی پیزی بدی عالیه
ولی فعلا تو این کار رو بکن :

بجای کلمه eval بنویس print ببین چی میشه

arashdanger

Member
<? eval(gzinflate(base64_decode('
خوب این کدی که نوشتید مربوط به decode کردن کد هستش و احتمالا این کد اول با تابع gzdeflate فشرده شده و بعدش با الگریتم base64 کد شده پس باید اول با تابع base64_decode این رو decode کنید و بعدش با تابع gzinflate اون رو از حالت فشرده در بیارید تا به کد اصلی برسید.

bamshad

Well-Known Member
arashdanger گفت:
خوب این کدی که نوشتید مربوط به decode کردن کد هستش و احتمالا این کد اول با تابع gzdeflate فشرده شده و بعدش با الگریتم base64 کد شده پس باید اول با تابع base64_decode این رو decode کنید و بعدش با تابع gzinflate اون رو از حالت فشرده در بیارید تا به کد اصلی برسید.
خوب من الان با base64 دیکدش کردم میشه یک توضیحی بدید که چه جوری باید با تابع gzinflate اون رو از حالت فشرده در بیارم؟

bamshad

Well-Known Member
masihyeganeh گفت:
ببین آقا ما که نمیدونیم چیه ولی اگر یه اسمی لینکی پیزی بدی عالیه
ولی فعلا تو این کار رو بکن :

بجای کلمه eval بنویس print ببین چی میشه
راستی اون رو به print تغییر بدم چه اتفاقی می افته؟

arashdanger

Member
خوب من الان با base64 دیکدش کردم میشه یک توضیحی بدید که چه جوری باید با تابع gzinflate اون رو از حالت فشرده در بیارم؟
اینم ازون سئوالاست ها!!! خوب گفتم که با تابع gzinflate ایکارو باید بکنی دیگه!!! خورجی رو که بعد ار دیکود کردن بدست آوردی بزار تو تابع gzinflate تا برات decompress کنه. (به راهنمای php رجوع کن)
راستی اون رو به print تغییر بدم چه اتفاقی می افته؟
به جای اینکه کدها اجرا بشن ،نشون داده میشن.

جدیدترین ارسال ها

بالا