تبديل اينترانت به اينترنت

با سلام خدمت دوستان
مي خواستم بدونم چگونه مي شود اينترانت را به اينترنت تبديل كرد ؟

salar2010

Member
سلام

چرا که نشه خوبم میشه

من خودم یه 6-7 ماهی میشه FREE به نت کانکت میشم که البته 1 ماهی میشه که دیگه استفاده نمیکنم چون adsl گرفتم

ولی ؟

نمیتونم ترفند و برنامش رو بگم چون میدونم خیلی های دیگه هم از این روش استفاده میکنن و خوب نیست من نونشون رو اجر کنم و برنامه رو تو اینترنت پخش کنم یعنی کار خوبی نیست

MJ Rayaneh

Well-Known Member
من که من با اینترانت کانکت میشدم، با استفاده از اشتراک Vpn یا بعضی نرم افزارها کل وب رو باهاش میگشتم.
ولی با Vpn خیلی راحت تر کار میکردم (سرعت و ...)

Mrx

Active Member
آره دوست عزیز با vpn میشه از طریق اینترانت Conection شد و اینترانت میشه اینترنت !!!
vahidrk1.gif

با تشکر
give_rose.gif

msnasiri

Member
دوستان ببخشید می شه منظورتون رو اینترانت بگید؟
داخل شبکه محلی منظورتونه؟

سلام

چرا که نشه خوبم میشه

من خودم یه 6-7 ماهی میشه FREE به نت کانکت میشم که البته 1 ماهی میشه که دیگه استفاده نمیکنم چون adsl گرفتم

ولی ؟

نمیتونم ترفند و برنامش رو بگم چون میدونم خیلی های دیگه هم از این روش استفاده میکنن و خوب نیست من نونشون رو اجر کنم و برنامه رو تو اینترنت پخش کنم یعنی کار خوبی نیست

سالار جان ، نیاز به برنامه مخصوصی نیست که ! با VPN راحت میشه اینکارو کرد !

salar2010

Member
خوب جیگر من vpn که رایگان نیست :D

اون برنامه که من دارم هم کار vpn رو میکنه و هم اینترانت رو به اینترنت تبدیل میکنه

درضمن اون برنامه رو به دوست عزیزمون طی یک پیام خصوصی دادم چون گفتند بهش احتیاج فوری دارند

شاد و پایدار باشید

آهان ! گرفتم ! منظورت برنامه معروف UltraSurf بود !!! آره ، این برنامه هم کاره VPN رو میکنه ولی مسلماً سرعتش به پای VPN نمیرسه !!!

بالا