تبادل لینک با سایت ولقان حسینی

volghan

Member
[FONT=&quot]تبادل لینک با سایت ولقان حسینی[/FONT]
با سلام
بنده ولقان حسینی مدیر وب سایت http://www.volghan.net هستم و تقاضای تبادل لینک با وب سایت یا وبلاگ شما را دارم. لطفاً وب سایتم را با عنوان طراحی وب سایت و ثبت نمایید، همچنین آدرس و عنوان سایت یا وبلاگ خود را برای من ارسال نمایید تا لینک شما را ثبت کنم.
خدمات و محصولات دفتر تجارت الکترونیک ولقان:

1. [FONT=&quot]طراحی وب سایت‌های ایستا، داینامیک و فلش، برنامه نویسی وبسایت و پرتال به زبان‌های مختلف. [/FONT]
  2. [FONT=&quot]طراحی و توسعه سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت ([/FONT][FONT=&quot]CMS[/FONT][FONT=&quot]). [/FONT]
  3. [FONT=&quot]معرفی و بهینه سازی سایت در موتورهای جستجو جهت بهبود رنکینگ و افزایش بازدید و فروش. [/FONT]
  4. [FONT=&quot]برنامه نویسی، تولید و طراحی نرم افزارهای خاص مشاغل و اصناف مختلف و اتوماسیون اداری. [/FONT]
  5. [FONT=&quot]طراحی تبلیغات به صورت چند رسانه‌ای و مولتی مدیا (فیلم، صفحات وب، اسلاید، انیمیشن). [/FONT]
  6. [FONT=&quot]ارائه و اجرای راهکارها و روش‌های تبلیغاتی با استفاده از قابلیتهای محیط مجازی و اینترنت. [/FONT]
  7. [FONT=&quot]تهیه آمار و اطلاعات اصناف و ابزار و نرم افزارهای خاص تبلیغات مستقیم و هدفمند. [/FONT]
  8. [FONT=&quot]پشتیبانی از سیستمهای کامپیوتری و وب سایت‌های شرکت‌ها و سازمان‌ها. [/FONT]
  9. [FONT=&quot]آموزش حضوری یا مجازی اصول تجارت الکترونیک و بازاریابی برای افراد و پرسنل. [/FONT]
با تشکر ولقان حسینی

جدیدترین ارسال ها

بالا