افزونه 2 تایپیک جامع ماسک و کار با ماسک

با سلام خدمت همه دوستان. دو تا سوال درباره افتر افکت داشتم.
اولیش اینکه خواستم ببینم تو افتر ماسک های پیش فرض وجود داره یا نه؟
مثل ماسک زیر :

mask0.JPG

یا اشکال دیگه. مثلا یه ماسک بوجود آورد مثل ستاره و ...
و سوال دوم ام هم درباره این اشکالی یه هک کنار لایه ها می یان. خواستم این دو تا شکل زیر رو توضیح بدید که به چه معنی ان :

mask1.JPG

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
دوست من افترافکت ماسک پیش فرض نداره اما براحتی می تونی هر شکلی رو که می خوای با ابزار Shape در نرم افزار فتوشاپ در حالت Path بکشی و بعد اون رو با کپی و پیست کردن وارد محیط افتر کنی.
اون علائم هم کانال آلفای همراه با لایه رو نشون می دن. اونجایی که در علامت، سفید رنگه یعنی اون قسمت از لایه دیده میشه. اونجایی هم که سیاهه برعکس.
موفق باشی

آخرین ویرایش:

mostafa_cs

Well-Known Member
راهنمایی در مورد ماسک کر دن!

به نام خدا
سلام
من میخواستم بدونم چطور میشه لایه ای درست کرد که وقتی وارد یک قسمت میشه رنگش رو تغییر بده.
به تصویر زیر توجه کنید:

Test.gif

همونطور که می بینید قسمت پایین عکس که در دایره سیاه قرار داره سفیده و قسمت بالا رنگ مخالف محیط رو به خودش گرفته.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

Ardalan-Xenon

Active Member
یــــه کلک

سلام
میگم مصطفی جون پایه ای یه کلک بش بزنیم؟
خب معلومه که پایه ای:lol:
شما لایه متنت رو یه کپی از روش بگیر طوری که دوتا لایه متن داشته باشی ؛ بگو خب
خب ؛ یه دونه از اون لایه متن ها رو رنگشو سفید کن بزار زیر اون لایه مشکیه
خب حالا روی لایه مشکیه کلیک کن بعد ابزار پن رو انتخاب کن و به همون اندازه ای که میخوای سفید بشه ببرش و بعد تنظیمات ماسک لایه رو فعال کن و تنظیمات ماسک رو باز کن.
از منوی ماسک ، گزینه subtract رو انتخاب کن.
اگه متوجه نشدی یه نگاه به این عکسا بنداز.
.
.
.
موفق باشید
بدرود...

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    6.8 کیلوبایت · بازدیدها: 59
  • 2.jpg
    2.jpg
    23 کیلوبایت · بازدیدها: 67
  • 3.jpg
    3.jpg
    14.1 کیلوبایت · بازدیدها: 54

mostafa_cs

Well-Known Member
خیلی خیلی ممنون دوست جان :)
اما من میخوام که لایه در حالت حرکت هم رنگش عوض بشه یعنی استاتیک نباشه.
ممنون

siavash61

Member
خب اردلان جان منظور دوستمون اينه كه مثلا اون نوشته از بالا بياد و داخل اون دايره ي سياه بشه. و وقتي هم داخل دايره ميشه اون قسمتايي كه داخل دايره قرار ميگيره سفيد شه. به عبارتي دايره به عنوان منفي كننده ي رنگ نوشته عمل كنه. ولي خب همين روشي كه شما گفتين فكر كنم ميشه با يه كوچولو اصلاحات كارساز بشه. اينجوري كه ما بيايم رو لايه ي اول نوشته كل فضاي اون دايره رو ماسك كنيم. و همون لايه ي دوم نوشته مون كه سفيده و زير لايه ي اصلي تكست قرار داديم وابسته به لايه ي اصلي بكنيم. يعني هر حركت و به اصطلاح موشني كه به نوشته ميديم اون لايه ي دوم كه سفيده اونم داشته باشه تا از زير اون معلوم نشه. به جز محدوده ي دايره كه ماسك كرديم تو لايه ي نوشته ي سياه. وقتي وارد اون محدوده ميشن تكست سياه بسته به ماسك حذف ميشه و تكست سفيد ديده ميشه.
مثل اينكه خيلي قر و قاطي گفتم. ولي اين به فكرم رسيد. نميدونم تا چه حد درست باشه. بچه هاي ديگه هم نظر بدن ببينيم چه جورياست؟!:)

:Mohsen:

کاربر باتجربه
اما من میخوام که لایه در حالت حرکت هم رنگش عوض بشه یعنی استاتیک نباشه.

سلام
روشي كه اردلان گفت يه روش ثابت هست
ولي شما مي توني با همين ماسك و يكم تغييرات اونو متحرك كني
من فقط برات توضيح ميدم، بدون شكل، انشا الله كه متوجه بشي
لايه text رو به pre-compose تبديل كن و 2 تا كپي ازش بگير، بعد وارد اونا بشو و رنگ يكي رو سياه و ديگري رو مشكي قرار بده، خوب حالا بيا تو كامپوزيشن اصلي و مثل روش اردلان اون لايه اي كه مشكي هست رو مشخص كن و بعدش اون لايه pre-compose مشكي رو روي لايه سفيد قرار بده، قاعدتا بايد مشكلت حل شده باشه، تو متحرك سازي هم درست جواب ميده
تنها كاري كه ما اينجا انجام داديم، اين بود كه از pre-compose و 2 تا لايه text استفاده كرديم
حالا اگه متوجه نشدي بگو تا بهتر توضيح بدم

semov

Member
ماسک کردن متحرک

سلام دوستان يه مشكل
ميخوام يه فايل ويدئو .البته نه با زمينه يكنواخت يه فيلم معمولي مثلا ورزشي مثل برنامه نود فوتباليستها رو يا هر چبزي رو از پش زوينه جدا كنم يا اينكه فايلو به الفا تبديل كنم .البته تكفريم به صورت عكس مشكلي نيست نه تو الفا كردن نه تو ماسك كردن .فقط با فيلم مشكل دارم البته فيلمهاي عادي نه ضمينه تكرنگ پيشاپيش ممنون از جوابتون:rose:

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
دوست عزیز برای اینکار حتماً باید بصورت فریم به فریم ماسکی رو که در اولین فریم اعمال کردی، متناسب با حرکات سوژه ویرایش کنی. برای اینکار هم باید کلید فریم هات رو در مقابل پارامتر Mask Shape مربوط به Mask اعمال شده به لایه در بخش Transform ایجاد کنی.
برای جابجایی فریم به فریم هم میتونی کلید Ctrl رو نگه داری و کلیدهای جهتی -> و <- رو بزنی.
در مواردی که شکل سوژه تغییر نمیکنه اما محلش در کادر تغییر میکنه، کار خیلی راحت تره. اینجا میتونی یکبار ماسک رو اعمال کنی و بعد با ترک موشن حرکات سوژه رو به ماسک نسبت بدی. آموزش این کار رو هم تو سایت من میتونی ببینی.

موفق باشی.

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
یه سوال در مورد ماسک

سلام. می خوام بدونم چطوری میشه فریم به فریم اندازه و شکل ماسک رو عوض کرد . (واسه ی تمرین demon face لازم دارم . تو پوشوندن صورت خودم مشکل دارم )

HamidSHS

Active Member
سلام
در تنظيمات ماسك قسمتي وجود داره با نام : Mask Path كه كنارش آيكن يك ساعت كوچيك ديده ميشه
اگر روي اون كليك كنيد ، اون وقت ميتونيد با هر تغييري در فريم هاي بعد اون تغيير رو به صورت يك كي فريم ثبت كنيد و ماسكتون رو متحرك كنيد

موفق باشيد
ياعلي

hosein0251

ممنون از جوابت ولی میشه بگی این mask Path دقیقا کجاست؟(هر چی می گردم نیست)

پیوست ها

• Mask.JPG
    Mask.JPG
    13.1 کیلوبایت · بازدیدها: 59
آخرین ویرایش:

:Mohsen:

کاربر باتجربه
حسين جان تصوير زيرو يه نگاه بنداز متوجه ميشي
البته فكر كنم شما به جاي ماسك يه شيپ ايجاد كردي

پیوست ها

• mask.jpg
    mask.jpg
    20.7 کیلوبایت · بازدیدها: 52
آخرین ویرایش:

hosein0251

اوه آره ممنون از جوابتون خودمم هم خندم گرفت از این سوال مسخره ام . :lol:
(این اولین تمرین عملی من بود . برای همین هم این جوری میشم و خواهم شد)

saeed2921

New Member
مشکل در ماسک

سلام
یک فیلم سیا سفید را به یک عکس رنگی ماسک کردم. توی این کار عکسم هم بدلیل سیا سفید بودن فیلم سیاه سفید شده، در صورتی که من میخوام عکسم سیاه سفید نشه. شاید بگید خب فیلمت را رنگی کن، ولی من میخوام دقیقا عکسم رنگ خودش را داشته باشه.
مود لایه ها را تغییر دادم ولی به نتیجه مطلوب نرسیدم. احتمال میدم شاید مدها را درست انتخاب نکردم.
میشه راهنماییم کنید.

jangaleshab7770

Well-Known Member
درخواست آموزش جامع استفاده از ماسک

سلام به دوستای گل
یه چند وقتیه دنبال یه آموزش کامل درباره استفاده از ماسکها در افترافکتم.یه چیزایی هم جست و گریخته پیدا کردم ولی کامل نیست،حتی help خود نرم افزارم تا حدودی ترجمه کردم ولی بازم اونی که من میخواستم نبود یا هم من توضیحاتشو درست نفهمیدم،ریزه کاریاش واسم خیلی مهم شده.
اگه از دوستان کسی آموزش نسبتا خوب و کاملی از این قابلیت قشنگ افترافکت داره(چه تصویری و چه به صورت pdf) ممنون میشم به هر طریقی کمکم کنه
موفق باشین
یا علی مدد

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا