سلام،
جدیدا نمیدونم چه سیخی به افتر کردم که دیگه Real Time نیست!!!
قبلا که Time Line رو عقب و جلو میکردم Preview داشت اما کیفیتش کم میشد و در عین حال یه تصویری میداد بالاخره...
حالا همون هم نداره، یعنی وقتی تایم لاین رو عقب و جلو میکنم، مثلا از ثانیه 1 میرم به 6 این فاصله رو نشون نمیده و فقط فریم 1 و 6 رو نشون میده!!! کمک لطفا بد جوری گیرم، کارای ملت مونده...
سلام دوست خوب
ما رو به ياد جووني انداختي
ببين
يك سري ايكون بالاي تايم لاين وجود داره
يك از اونها مربوط به هميني كه مي كي افترت مشكل نداره
فقط بهش رسودي وقتي كه تايم لاين روي فريم معيني قرار كرفت بع شروع به (Preview) كن
اون مجموعه ايكنها مربوط به
lighting
blend Frame
Motion blur
و همين مشكل شما كه اسمش يادم نيست
يا علي
یه مشکل دیگه هم ممکنه پیش اومده باشه و اون فضای خالی کم در رمه ...
آخه افترافکت رم پریوو ها رو در رم رندر میکنه ... برای فیمهایی hd این رم باید حداقل چهار گیگ باشه تو بتونی راحت کار کنی ... من دو گیگ رم دارم و تویboom!! نمی تونستم بیشتز از 3 ثاینه کار رو ببینم !!!
سلام و ممنون از توجه شما
من چند وقتیه که کاره فیلم سازی رو شروع کردم و حالا می خوام برم تو کار تدوین.من محیط after effect رو دیدم خیلی جالب بود مخصوصا افکت های تغییر رنگش ولی وقتی فیلم رو رندر می کنم بشدت کیفیتش پایین می یاد.چه کار کنم که این اتفاق نیفته؟
و سوال دوم : من توی محیط این نرم افزار جایی برای cut کردن و این امور ندیدم.آیا این نرم افزار می تونه این کارو بکنه و اگر نمی تونه یه نرم افزار خوب در این مورد معرفی کنید که با افتر افکت هم مشکل نداشته باشه.
با سلام به شما
یه نگاه به این تنظیمات بکن ،ببین درستن یا نه
برای رندرگیری همونجور که میدونید یکی از روشها استفاده از ترکیب کلیدهای /+ctrl + shift و یا از پنجره composition گزینه add to render queue رو انتخاب کن،در زیر منوی current render details وارد قسمت render setting شو ،و custom رو انتخاب کن تا به قسمت تنظیمات دستی رندرگیری وارد بشی و گزینه های زیر رو چک کن تا از بهترین کیفیت عمل رندر گیری مطمئن بشی:
quality، resolutionو color depth که در مورد color depth گزینه current setting هم اگر انتخاب شده باشد قابل قبول است.
احتمالا مشکلت ناشی از این قسمت باشه.
موفق باشی
یا علی
عزیز یعنی بازم مشکلت رفع نشد؟ببخشید اینو پرسیدم چون پیامت تکراری بود.
به نظرم مشکلت مال تنظیماته،خب حالا که نیست،منم مثل شما منتظر راهنمایهای دوستای دیگه
یا علی
سلام
البته اینکه دوبار پیغام فرستاده شد مشکل از اینترنتم بود ولی هنوزم درست نشده.شاید هم از ورژن نرم افزاره که هفته.
البته جدیدا اندازه فیلم رو هم تغییر می ده.
من کلا از بخش setting نرم افزار عکس گرفتم اگر لطف کنید و بررسی کنید.
دوباره سلام
تنظیماتتون که به نظر درست میاد.خداییش موندم مشکلش از چیه.چون مدتهای زیادی هم میشه که با افترافکت کار نکردم چیزی به ذهنم نمیرسه.
تنها کمکی که میتونم بهتون بکنم و نمیدونم مشکلتون رو رفع میکنه یا نه یه آموزش رندرگیری در افترافکته که توسط آقا ایمان شیرانی عزیز نوشته شده و در وبسایتشونم هست.امیدوارم تا حدودی این آموزش مشکلتون رو رفع کنه
موفق باشین
یا علی http://rapidshare.com/files/255103454/Render_After_Effect_project.rar.html
سلام
خیلی ممنون. مدتی دونبال یک همچین آموزشی می گشتم که همه گزینه های رندرو توضیح داده باشه.
احتمال زیاد از ورژنه نرم افزاره.امروز ورژن جدیدو نصب می کنم انشاالله که درست شه.
بازم تشکر