تایپیک تازه کار های مایا (همه چیز سوال،آموزش و...)

CG-Student

Member
چجوری وقتی یه ردیف face از یک sphere پالی اینتخاب میشه ردیف دوم رو هم دیگه دونه دونه انتخاب نکنم و ردیف دوم به صرت کلی انتخاب بشه
ممنون

چجوری وقتی یه ردیف face از یک sphere پالی اینتخاب میشه ردیف دوم رو هم دیگه دونه دونه انتخاب نکنم و ردیف دوم به صرت کلی انتخاب بشه
ممنون
با دکمه های بالا و پایین کار کن همون که خارجی ها بهش می گند arrow key

h.khafan

Active Member
سلام:
دوستان توی مایا هم مثل مکس میشه اینتر فیس نرم افزار رو روشن یا تاریک انتخاب کرد؟ من با تاریک بودن محیط کار مشکل دارم و خیلی زور چشمم خسته میشه! که تو ورژن های جدید تاریک شده مایا هم...اگه راهی هست که بشه به راحتی سوئیچ کرد بفرمایید لطفا...ممنون

سلام:
دوستان توی مایا هم مثل مکس میشه اینتر فیس نرم افزار رو روشن یا تاریک انتخاب کرد؟ من با تاریک بودن محیط کار مشکل دارم و خیلی زور چشمم خسته میشه! که تو ورژن های جدید تاریک شده مایا هم...اگه راهی هست که بشه به راحتی سوئیچ کرد بفرمایید لطفا...ممنون
کلید alt + b را بزنید و نماهای مختلف را می تونید تماشا کنید

سلام
میخام یه پینجره داخل یه دیوار درست کنم البته پنجره رو جدا ساختم میخام بزارمش توی دیوار و به اندازه دایره پنجره از دیوار کم بشه یعنی حذف بشه که دیگه نخام کار اضافی انجام بدم مشکل این جا بود که پنجره Nurbs بود و دیوار Poli اما پنجره رو با هزار بدبختی تبدیل به پولی کردم به صورتی که خراب نشه

اما حالا دستور مورد نظر رو که اجرا میکنم انجام نمیده
شما دستور مورد نظر رو میدونید چیه؟
یه بار دیگه میگم دوتا شی پولی داریم 1) پنجره _البته دورش منظورم لبه هاشه )
2)دیوار
میخام به اندازه ابعاد پنجره (البته داخلش) از دیوار کم بشه و حذف بشه.

بهترین راه اینه که 2تا edge برای جای که قراره پاک بشه بزارید بعدش اون فیس را delete کنید میشه میشه هم مدل را بکنید تو دیوار بعد اول دیوار بعدش پنجره حالا برید روگزینه mesh >boolean>diference که پیش نهاد نمی کنم
نکته : همیشه بعد از کنورت نربس به پلی گان شی را انتخاب کنید و merge vertecis را از edit mesh بزنید مگر نه بعضی بردر ها باز میمونه و اعصاب را خیلی حینه کار خوردمیکنه...

amirz1376

Well-Known Member
2 من یه رادیو تو مایا درس کردم که یهو مایام هنگید :shock:راهی برای بازگشتش هست؟

ممنوون:rose:

سلام از اون راه و راه دیگه بلدم منظورم همون راهی بود که خودت گفتی
اما گفتم که عملی نیست یعنی هر دوش کل پولی نبودند و وقتی هم یکیشو به پولی تبدیل کردم عملی نشد پیغامش یادم نیست میبینم برات میزارم اصلا کل کارو همین جا میزارم ببینم میتونی حل کنی یا نه فقط اگر درست کردی به بقیش ور نرو :green:

amirz1376

Well-Known Member
ببخشید چجوری میشه وی ری رو نصب کرد؟ من نصب میکنم اما چیزی به مایام اضافه نشده.:shock:

ببخشید چجوری میشه وی ری رو نصب کرد؟ من نصب میکنم اما چیزی به مایام اضافه نشده.:shock:

وقتی وی ری رو نصب کردی باید از مسیری که تو عکس واست مشخص کردم فعالش کنی :)

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    246.8 کیلوبایت · بازدیدها: 12
آخرین ویرایش:
سلام من به دنبال یه سری مدل انسان هستم برای مایا از کجا می تونم گیر بیارم ؟

سلام
یکی که خوب متخصصه بیاد کار UNfold در UV رو بگه با شکل.
قشنگ توضیح بده
درخواست دوم اصلا UV به چه درد میخوره فقط برای تنظیم تکستچر روی شی هست همین؟

و اینکه اگر میتونه گزینه های مختفش رو با یه عکس و توضیح بگه ممنون میشم.

[FONT=&quot]سلام[/FONT]
[FONT=&quot]یکی که خوب متخصصه بیاد کار[/FONT] UNfold [FONT=&quot]در[/FONT] UV [FONT=&quot]رو بگه با شکل[/FONT].
[FONT=&quot]قشنگ توضیح بده[/FONT]
[FONT=&quot]درخواست دوم اصلا[/FONT] UV [FONT=&quot]به چه درد میخوره فقط برای تنظیم تکستچر روی شی هست همین؟[/FONT]

و اینکه اگر میتونه گزینه های مختفش رو با یه عکس و توضیح بگه ممنون میشم.

سلام دوسته من uv به درد انداختن شکل و نقاشی رو سطح هست و بر این اساس شما می تونی تو فتوشاپ یا نرم افزار های دیگه رو شکل نقاشی کنید در واقع منظور از یوی کردن اینه که مثلا می خواهیم یک گوسفند را روش نقاشی کنیم اگه بخوایم همین طوری رو بدنش نقاشی بکشیم خوب یه ذره سخته راحت تر اینه بیایم از یه قسمت هایی از بدنش چاک بزنیم جاهایی که بعدن پیدا نشه مثل همون بخیه زدن (برا این که بدن بینه رنگ آمیزیمون خط نیفته و دو رنگی دیده نشه ) بعد از جاهایی که چاک زدیم بازش کنیم و پهنش کف زمین حالا پوست گوسفند کاملا 2 بعدی هست یعنی x , y اما تو این کار ما نمی گیم افقی ایکس و وای میگیم u یعنی افقی و v یعنی vertical یعنی عمودی به همین دلیل به این کار می گند uv maping یعنی در واقع یک شکل را تو یه محیط مجازی تبدیلش کنیم به حالت 2بعدی بعدن از اون حالت 2بعدی اسنپ شات می گیرید و میریم تو یه محسطی مثل فتوشاپ و با کار رو لایه ها رنگ آمیزی یا همون تکستچرینگ را شروع می کنیم اگه می خواهید به ارزش یووی ها واقعا پی ببرید یه مدل درست کنید مثلا تفنگ گلدون یا ... حالا مثلا می خواین عکس گلدون واقیه بیاد دورش اگه همین طوری عکس را رو اون مدل لود کنید مثلا رو یه آدم خواهید دید اثلا مثلا شصت پا یارو میاد جا چشم هاش نمیدونم لب هاش عکسش میفته رو شکمش و هر طوری می خواد خودش این کار را انجام میده اما اگه یه یووی تمیز داشته باشید می تونید تو نرم افزار فتوشاپ یا حتی تو نرم افزار هایی مثل زدبراش یا بادی پینت یا ... برید و به صورت 3 بعدی رو خود مدل رنگ آمیزی کنید و تو همون جا یا فتوشاپ بیاید قوومش بدید اما آموزش این کار کار طولانی هست اما دوست خوبمون borhani جان قبلا زحمت کشیدند یووی کردن را در نرم افزار uv layout که کلا مخصوص این کار هست آموزش دادند این هم پست ایشون http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=162469
راستی آنرپ و آنفلد و یووی کردن در واقع همون معنی بالا را میده و مترادف اند

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا