تایپیک تازه کار های مایا (همه چیز سوال،آموزش و...)

سلام دوستان یه سوال دارم تو 3d max یه کاری می کنند مثلا یه قطره میسازن بعد نسبتش می دند به یه بطری نوشابه بعدش کل سطحش بهش قطره می چسبه خیلی زیبا تو مایا چطوری این کارا می کنند ؟

sharin

Member
سلام دوستان یه سوال دارم تو 3d max یه کاری می کنند مثلا یه قطره میسازن بعد نسبتش می دند به یه بطری نوشابه بعدش کل سطحش بهش قطره می چسبه خیلی زیبا تو مایا چطوری این کارا می کنند ؟

سلام.

3d paint tool مي تونه همچين كاري كنه ... ( آموزش ساخت ساحل digital tutors رو ببين. )
البته نمي دونم دقيقا چي ديدي ، تو مكس پلاگيني ، چيزيه ؟!
به هر حال اون رو امتحان كن ، فكر مي كنم جواب بده ، البته براي قطره ... ( مطمئن نيستم خوب در بياد ! )

موفق باشي.
يا علي.

ARAsoftware

Member
sharin جان اینی که گفتی همینه؟؟؟ Set Dressing and Design in Maya

کد:
http://www.digitaltutors.com/11/training.php?pid=3419

آخرین ویرایش:

LG2011

Member
سلام
وقتی تکسچر بزرگ میشه چجوری میشه کوچیکش کرد؟یعنی فقط یه قسمتش رو میشه روی ابجکت دید.

سلام دوستان ممنون میشم زودتر جواب این سوالم رو بدید :rose:

می خوام ویندوز seven 64_bit روی کامپیوتر نصب کنم اما ویندوز seven خودش چندین مدل هست
مثلا
home basic_home premium_professional_ultimate

سوالم این هست فرق بین اینها چیه ؟ کدومشون با برنامه maya سازگاری بهتری دارند؟

pedi_sa

New Member
سلام دوستان ممنون میشم زودتر جواب این سوالم رو بدید :rose:

می خوام ویندوز seven 64_bit روی کامپیوتر نصب کنم اما ویندوز seven خودش چندین مدل هست
مثلا
home basic_home premium_professional_ultimate

سوالم این هست فرق بین اینها چیه ؟ کدومشون با برنامه maya سازگاری بهتری دارند؟
مهمترین فرقشون تو اجازه استفاده از حداکثر رم (برای برنامه هایی مثل مایا یا adobe خیلی مهمه)
مثلا تو home premium 64bit تا حداکثر 16 گیگ رم میتونه استفاده کنه در صورتی که تو ultimate 64bit میشه تا 192 گیگ رم استفاده کنه
تفاوتهای دیگشون تو یک سری قابلیتهای خود ویندوزه
مثلا تو homepremium قابلیت xp mode نیست در صورتی که تو ultimate و professional هست
ولی در مجموع ultimate از همشون کاملتر و بهتره...
برای مقایسه ساده ویندوزها میتونی بری به این لینک:
http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/products/compare

سلام به اساتید محترم مایا
دوستان ممنون میشم در مورد این مشکل کمکم کنید
من به تازگی ویندوز 7 نسخه 64bit نصب کردم اما مایا توی این ویندوز کار نمیکنه یعنی مایا باز میشه اما صفحه prespective کاملا سفید هست و اصلا نمیشه با اون کار کرد
از این مشکل عکس هم گذاشتم
اگه راهکارای میدونید ممنون میشم راهنماییم کنید :rose:
و اگر هم راهکاری نداره پس باید همون ویندوز ویستا رو نصب کنم

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    197.2 کیلوبایت · بازدیدها: 10
سلام به اساتید محترم مایا
دوستان ممنون میشم در مورد این مشکل کمکم کنید
من به تازگی ویندوز 7 نسخه 64bit نصب کردم اما مایا توی این ویندوز کار نمیکنه یعنی مایا باز میشه اما صفحه prespective کاملا سفید هست و اصلا نمیشه با اون کار کرد
از این مشکل عکس هم گذاشتم
اگه راهکارای میدونید ممنون میشم راهنماییم کنید :rose:
و اگر هم راهکاری نداره پس باید همون ویندوز ویستا رو نصب کنم

سلام.
دوست عزیز من مایا 2011 رو روی ویندوز 7 64بیتی نصب کردم و مشکلی نداشت.پس نباید با ویندوز مشکلی دلشته باشه.
ضمنا اگر قرار بود مایا اجرا نشه اصلا بالا نمیومد.نه اینکه بیاد و فقط Workspace رو نشون نده.
به نظر من تو مسیر زیر فایل userPrefs.mel رو حذف کن و مایا رو دوباره اجرا کن احتمالا درست بشه.

C:\Users\Administrator\Documents\maya\2011-x64\prefs

موفق باشید.

سلام.
دوست عزیز من مایا 2011 رو روی ویندوز 7 64بیتی نصب کردم و مشکلی نداشت.پس نباید با ویندوز مشکلی دلشته باشه.
ضمنا اگر قرار بود مایا اجرا نشه اصلا بالا نمیومد.نه اینکه بیاد و فقط Workspace رو نشون نده.
به نظر من تو مسیر زیر فایل userPrefs.mel رو حذف کن و مایا رو دوباره اجرا کن احتمالا درست بشه.

C:\Users\Administrator\Documents\maya\2011-x64\prefs

موفق باشید.

ممنون که به پستم توجه کردید :rose:

کاری رو که فرموده بودید انجام دادم و کلا تنظیمات به حالت اولیه برگشت اما workspace هنوز همونجوریه

راستش من تا حالا دو بار دارم ویندوز 7 رو نصب میکنم بخاطر این مشکل بار اول که نصب کردم workspace سفید بود بار دوم که نصب کردم به همراهش آخرین آپدیت کارت گرافیکم رو نصب کردم از سایت nvidia این بار مایا سالم بود و کامل کار میکرد و workspace هم فعال بود بعد از چند ساعت دوباره مثل همون حالت قبل شد
به نظرتون هیچ راه دیگه ای واسه ی درست کردنش نیست

سلام روی shortcut مایا کلیک راست کنید و properties رو بزنید روبروی Target این خط رو بنویسید.تا کلا محیط مایا رو تغییر بده.
البته اینا فعلا تسته :
C:\Program Files\Autodesk\Maya2011\bin\maya.exe" -style plastique

اینم فایل userPrefs.mel خودمه اینو کپی کن.
البته ممکنه مشکل از یوزر ویندوزت هم باشه با ادمین لاگین میکنی یا یوزر؟

سعی کن با Administrator لاگین کنی و مایا رو نصب کنی.

پیوست ها

• userPrefs.zip
    23.1 کیلوبایت · بازدیدها: 2
آخرین ویرایش:
یعنی منظورتون این هستش که مایا رو از اول با administrator نصب کنم؟
یعنی برم رو گزینه setup بعد کلیک راست و بعد run as administrator ??????

در ضمن اون فایل رو هم که دادید به جای اون یکی فایل گذاشتم باز هم تاثیری نداشت

Faezeh_kajol

New Member
سلام به همگی
دوستان اگه کسی لطف کنه و مراحل UV زدن رو به طور خلاصه بگه خیلی ممنونش میشم
میدونین کجا مشکل دارم مثلا وقتی می خوام UV های صورت رو درست کنم اول یه checker میدم بعد میرم تو UV Texture Editor همه UV ها رو delete میکنم بعد تو صورت اون face هایی که میخوامو انتخاب میکنم بعد پروجکشن Cylindrical میدم به اونا وقتی میام تو UV Texture Editor یکی از UV ها رو که انتخاب میکنم که تکونش بدم زیرش خط خطی میشه چیکارش کنم؟ نمیدونم دارم درست انجام میدم یا نه

سلام uv ها را delete می کنی ؟!!!!!! بعدش یه راه منطقی واسه آدم یووی کردن automatib map هست بعدش یووی ها را با saw بقل هم بزار یا با قیچی جدا کن delete کردن اصلا نمی دونم کاره درستی نیست ...

Hamed_8

Member
یو وی رو نمیشه پاک کرد !!!!!!!!
یه چیز دیگه رو پاک می کنی
یا شاید هم منظورت اینه یو وی جدید می دی و قبلی پاک میشه

برای صورت از نرم افزار Unfold 3D Magic UV Mapping استفاده کن

mahdilal

Member
دوستان بهترین راه و سریعترین راه برای uv دادن در مایا استفاده از Bonus Tools و قسمت Auto Unwarp UVs Tool Options هست که همانند نرم افزار Uvlayout کار می کند

اگر شما بر روی ابجکت خود راست کلیک کنید و از منوی Uv set گزینه UV set editor را انتخاب کنید و وقتی در پنجره ای که باز می شه New را کلیک کنید یک UV دیگری برا آبجکت شما ایجاد می کند که تهی هست و علاوه بر داشتن UV قبلی به صورت پیشفرض یک UV جدید که تهی هست نیز دارید

آخرین ویرایش:

Faezeh_kajol

New Member
از همتون ممنونم که جوابمو دادین برم ببینم چیکار میتونم بکنم
در ضمن Hamed_8 : یو وی ها رو انتخاب میکنم همشو بعد از منوی polygans/delete uvs رو میزنم پاک میشن بعد یو وی جدید میدم

جدیدترین ارسال ها

بالا