تایپیک تازه کار های مایا (همه چیز سوال،آموزش و...)

LG2011

Member
سلام
من همه چیزو بلدم فقط سوال می پرسم که تایپیک راه بیفته!!!!!!!!:green::green::green::green:
چطوری میشه مدل rig شده رو دوپلیکیت کرد؟
اولین مدل ریگ شده ی من:فقط بهم نخندین چون یه ماه نشده که شروع کردم.فقط یکی به من بگه IK چیه؟کتاب آقای روح الله سلیمانی(آموزش کاربردی مایا2009)یه خرده گنگ نوشته.

پیوست ها

• My_first_rigid_model.rar
    401.8 کیلوبایت · بازدیدها: 35

Hamed_8

Member
سلام
من همه چیزو بلدم فقط سوال می پرسم که تایپیک راه بیفته!!!!!!!!:green::green::green::green:
چطوری میشه مدل rig شده رو دوپلیکیت کرد؟
اولین مدل ریگ شده ی من:فقط بهم نخندین چون یه ماه نشده که شروع کردم.فقط یکی به من بگه IK چیه؟کتاب آقای روح الله سلیمانی(آموزش کاربردی مایا2009)یه خرده گنگ نوشته.

فقط عکس گذاشتی که ...
از تو یه عکس ما چطوری ریگتو ببینیم ؟:shock:

برای داپلیکیت ریگ مسیر زیر رو دنبال کن
Untitled-1.jpg

Hamed_8

Member
سلام

داری از روی کتاب ریگ یاد میگیری ؟؟؟؟ :shock:
اصلا این کارو توصیه نمی کنم
کاملا اشتباهه

وقتی آموزشهای تصویری دیجیتال تاتورز هست چرا رفتی سراغ کتاب ؟
همین الان کتاب رو کنار بیانداز و از روی آموزشهای تصویری ریگ کن

ریگ چیزی نیست که بشه از روی کتاب یادش گرفت

LG2011

Member
سلام
من فقط مبانی ابتداییش رو یاد گرفتم چون در حدی نیستم کهه ریگ کنم.البته دی وی دی های اموزش هم خریدم و فارسی هستش.21 دی وی دی آموزش.به خاطر زبان دیجیتال نگرفتم ولی شاید در اینده نزدیک دیجیتال هم بگیرم(وقتی 21 دیویدی رو تموم کردم)البته این کتاب خیلی خیلی مفید و قطور هست:green:البته خیلی کامل هم هست.

پیوست ها

• rig.jpg
    rig.jpg
    48.9 کیلوبایت · بازدیدها: 8

LG2011

Member
سلام
یه project جدید درست کردم.بعدش یه scene جدید درست کردم و در حالی که خالی بود،داخل پوشه scenes در محل پروژه سیو کردم.مدلسازی را آغاز نمودم:green:حدود 25 درصد از کار جلو رفته بود که...چشمتون روز بد نبینه:green:مایا fatal error داد.ok کردم ودیگه نتونستم صحنه رو سیو کنم چون با ok کردن،مایا از صحنه ویندوز محو شد!دوباره مایا رو باز کردم و با open اون صحنه رو باز کردم و دیدم خالی بود چون فکر می کردم مایا بعد از fatal errorخودش صحنه رو سیو می کنه.به نظر شما در این مواقع(نوسان برق،ارور دادن مایا و...)چیکار باید کرد؟

Masoud.Maya

Member
سلام
یه project جدید درست کردم.بعدش یه scene جدید درست کردم و در حالی که خالی بود،داخل پوشه scenes در محل پروژه سیو کردم.مدلسازی را آغاز نمودم:green:حدود 25 درصد از کار جلو رفته بود که...چشمتون روز بد نبینه:green:مایا fatal error داد.ok کردم ودیگه نتونستم صحنه رو سیو کنم چون با ok کردن،مایا از صحنه ویندوز محو شد!دوباره مایا رو باز کردم و با open اون صحنه رو باز کردم و دیدم خالی بود چون فکر می کردم مایا بعد از fatal errorخودش صحنه رو سیو می کنه.به نظر شما در این مواقع(نوسان برق،ارور دادن مایا و...)چیکار باید کرد؟

سلام

مایا بعد از fatal errorخودش صحنه رو سیو می کنه برای دسترسی به فایل سیو شده باید به محل Temp ویندوز بری. این مسیر رو می گم C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temp

Anisi

Member
سلام به دوستان
من می خوام تازه برم توی کار انیمیشن و ...
ولی نمیدونم از کجا شروع کنم!
نرم افزار مایا بهتره یا 3dmax و چه فرقی با هم دارن؟
انیمیشن سازی چه گروه ها و بخش هایی داره؟
خودم می تونم با کتاب و سی دی یاد بگیریم یا حتما باید برم کلاس؟
بهترین مجموعه آموزشی کدوم هست (من انگلیسیم خوب نیستا!)
و از اینطور سوالا و هرچی که خودتون می دونید به دردم می خوره.
ممنون

pclord

کاربر متخصص
سلام به دوستان
ممنون

سلام

اول که بهت تبریک میگم برای ورود به دنیای انیمیشن

هیچ نرم افزاری برتری نداره با هر کدوم راحت تری و بیشتر خوشت میاد کار کن. من خودم مایا رو انتخاب کردم.

انیمیشن سازی شامل ، مدلینگ، تکسچرینگ،نور پردازی و رندر، جلوه های ویژه و ... میباشد.

اگه طالب باش میتونی از کتاب و آموزش ویدیویی یاد بگیری.
برای آموزش هم آموزش های Digital Tutors رو پیشنهاد میکنم، زبانتم خوب نباشه هیچ مشکلی پیش نمیاد.، اگه بیشتر اطلاعات خواستی بهم پیغام خصوصی بزن.

موفق باشی.

LG2011

Member
سلام
وقتی یه مدل رو اسموت می کنم ارور میده:
free memory is low.memory excwption thrown
حا ای که وگوئه یعنی چه؟!
به نظر شما رم کم اورده یا این مشکل شبیه مشکل scratch disk در فتوشاپ هست؟
مشکل بعدی:دو تا ابجکت رو کمباین کردم.چجوری از هم جدا کنم؟ضمنا این دو تا ابجکت کلا از هم جدان یعنی به هم نچسبیدن
ضمنا به اون دوستی که میخوان انیمیشن یاد بگیرن یه تبریک داغ میگم.یادگیری انیمیشن و...خیلی خیلی آسونه فقط آدم باید خلاقیت داشته باشه تا بدونه از چی،در کجا استفاده کنه.

آخرین ویرایش:

HOSSEIN.D

Well-Known Member
سلام.
در مورد مشکل اول باید بگم که باید مربوط به رم باشه.
رم کم میاره.
در مورد مشکل دوم هم از این مسیر میتونی آبجکت ها رو از هم جدا کنی:
mesh>Separate
موفق باشی:rose:

آخرین ویرایش:

Hamed_8

Member
سلام به دوستان
ممنون

امضای منو بخون :green: :)

LG2011

Member
سلام
مایا2011 باگ داشت.یعنی زیادی fatal ارور میداد.حذفوندمش و مایا 2009 نصبوندم:green:حالا scene رو باز نمی کنه!ارور میده:
errors have occured while reading this scene that may result in data loss please check the script editor for details.
اصلا شانس ندارم.اون از مایا 11
اون از مایا09
اون از مایا08

HOSSEIN.D

Well-Known Member
سلام
مایا2011 باگ داشت.یعنی زیادی fatal ارور میداد.حذفوندمش و مایا 2009 نصبوندم:green:حالا scene رو باز نمی کنه!ارور میده:
errors have occured while reading this scene that may result in data loss please check the script editor for details.
اصلا شانس ندارم.اون از مایا 11
اون از مایا09
اون از مایا08

سلام.
دوست عزیز از نظر من مایا 2009 بزرگترین شاهکار اتودسک هستش.
من الان جفت مایا 2012.مایا 2009 هم نصب دارم و کار میکنم باش.
این طبیعیه که مایا 2009 فایل هایی که با ورژن های بالاتر از خودش سیو شده رو باز نکنه.
واسه رفع این مشکل میتونی اون scene رو به obj یا fbx اکسپورت کنی و توی ورژن های بالاتر باز کنی.
موفق باشی:rose:

abizaki

Member
بسم الله الرحمن الرحیم
این سولو قبلا هم کرده بودم و لی کسی نبود جواب بده:
در تنظیمات birail 2 در بخش transformmode گزینه های proportional و non proportional وجود دارن. اونا چین؟
کلا در مورد اون بخش و تنظیماتش توضیح بدین.
همچنین فرق بین بایریل 1 و 2 و 3 روبگین و کانستراکشن هیستوری رو توضیح بدین.
اجرتون با آقا اباعبد الله

Ehsanovic

New Member
سلام دوستان
من میخوام تو مایا چرخش یک پروانه رو بوسیله باد شبیه سازی کنم، کسی میتونه راهنماییم کنه؟
ممنون

Hamed_8

Member
روش ساده : یه کرو بکشید و پروانه رو روی اون بگذارید
روش سخت : باد رو با فلوید دربیارید و پروانه رو بهش کالیژن کنید

Ehsanovic

New Member
روش ساده : یه کرو بکشید و پروانه رو روی اون بگذارید
روش سخت : باد رو با فلوید دربیارید و پروانه رو بهش کالیژن کنید
دوست عزیز من میخوام که بصورت طبیعی با باد بچرخه یعنی Rotate نکنم دستی بلکه با نیروی باد بچرخه مثل دنیای واقعی، در مورد روش دوم اگه اینکارو بکنم پروانه کلا حرکت نمیکنه؟ چون من میخوام خودش ثابت باشه و فقط پره ها بچرخن، دقیقا مثل یک توربین بادی که پایه ش ثابته ولی پروانه ش میچرخه. امیدوارم منظورمو تونسته باشم برسونم

Ehsanovic

New Member
آره فرض کن پنکه، ولی نمیخوام پره شو با ابزار روتیت بچرخونم و انیمیت کنم، میخوام باد رو قرار بدم تو صحنه باد پروانشو بچرخونه

Hamed_8

Member
چه کاریه ؟!! :shock:

با اکسپرشن راحت می تونی اینکارو انجام بدی
بعد کنترلش هم خیلی بهتره تا باد
سیستم باد روی ذرات معلق خوب کار می کنه

جدیدترین ارسال ها

بالا