تایپیک تازه کار های مایا (همه چیز سوال،آموزش و...)

baran89

New Member
در ارتباط با اضافه کردن صدا
میشه چند صدای مختلف رو اضافه کردو مشخص کرد مثلا از فریم 10 تا 100 پخش بشه و بعدی 100 تا 200
یا باید با یه نرم افزار دیگه صدارو ویرایش کنیم
چه فرمت های صوتی رو میشه ایمپورت کرد؟

آخرین ویرایش:
با استفاده از trax editor در منوی windows>animation Editor
می تونید صدا را در آنجا ایمپورت کنید و کم و زیادش کنید آموزش کار با trax edtior در یکی از آموزش های دیجیتال تاتور بود توصیه می کنم ببینید ولی به طور کلی صدا را که ایمپورت کردید آخر ترک که موس را ببرید به حالت قلم مو در میاد از اونجا بکشید عقب تا از آخر صدا کم بشه تعداد فریم های پخش شده و ترک صدای بعدی را که import می کنید در trax editor بگیرید و درگ کنید به همون ردیف صدا اولیه و کل ترک دومی را بگیرید و بکشید تا اولش بیاد سر آخرین فریم اولین ترک که فریم هایش را کم کردید کمی که با trax کار کنید میاد دستتون

baran89

New Member
ممنون
در مورد متن چی
میشه با خود نرم افزار مثلا تیتراژ اضافه کرد؟

masoumeh80

Member
این مدل رو ببین

مشاهده پیوست 68449

به نظر شما اگه Smooth بشه چه بلایی سرش میاد ؟
همه ی فیس ها توی مدل سازی اصولی باید 4 ظلعی باشن
این یه اصل مهمه که خیلی کم اون رو رعایت می کنن
و وقتی شما بولین می کنی کلاً قواعد و اتصالات ظلع ها رو به هم میریزی
خودت یه سیلندر رو از داخل یه باکس کم کن بعدش Smooth کن ببین چی میشه...

منظورتون اینه که بیس تمام مدلها باید 4 ضلعی باشه بعد ما به هر شکلی خواستیم در بیاریم ؟ حتی مثلا دایره؟ درسته؟

baran89

New Member
چطور میتونم دوتا شی رو که از هم جدان باهم حرکت بدم
مثل ماه و زمین
وقتی زمین داره دور خورشید میچرخه ماه هم دور زمین بچرخه
با motion path زمین دور خورشید میچرخه ولی ماه و مسیرش حرکت نمیکنه

Hamed_8

Member
مثل ماه و زمین

با expression و کد نویسی باید این کار رو انجام بدین ( بهترین و دقیقترین حالت )
اگه نتونستین هم با driven key شاید دربیاد

Hes25

Active Member
مثل ماه و زمین

البته باید کد نویسی بلد باشی تا این موضوع خوب دربیاد
اما اگر بلد نیستی می تونی خورشید رو مجموعه مادر در نظر بگیری
بعد زمین میشه زیر مجموعه خورشید
ماه هم میشه زیر مجموعه زمین

حالا با هر حرکت خورشید زمین و به طبع ماه هم تغییر وضعیت می دهند
وقتی زمین داره دور خورشید گردش میکنه ماه هم باید از اون پیروی کنه و همراش میره با این شرط که زمین دور خودش هم می چرخه و ماه هم دور زمین
فقط دقت داشته باشین وضعیت های فردی باید قبل از زیر مجموعه شدن تعیین شود یعنی گردش وضعی زمین و ماه و خورشید را باید از قبل کلید بزنید و سپس آنها را به ترتیب زیر مجموعه کنید

اینجا هم من یه نمونه فرضی میزارم ببینی

پیوست ها

• sun.rar
    7.1 کیلوبایت · بازدیدها: 8

masoumeh80

Member
سلام
من دارم از روی یه آموزش پارتیکل میسازم ولی هر کاری میکنم تعداد پارتیکلای من به تعداد اون آموزش در نمیاد. کدوم گزینه برای کم و زیاد کردن تعداد پارتیکل هست. مرسی.

par.jpg

baran89

New Member
البته باید کد نویسی بلد باشی تا این موضوع خوب دربیاد
اما اگر بلد نیستی می تونی خورشید رو مجموعه مادر در نظر بگیری
بعد زمین میشه زیر مجموعه خورشید
ماه هم میشه زیر مجموعه زمین

حالا با هر حرکت خورشید زمین و به طبع ماه هم تغییر وضعیت می دهند
وقتی زمین داره دور خورشید گردش میکنه ماه هم باید از اون پیروی کنه و همراش میره با این شرط که زمین دور خودش هم می چرخه و ماه هم دور زمین
فقط دقت داشته باشین وضعیت های فردی باید قبل از زیر مجموعه شدن تعیین شود یعنی گردش وضعی زمین و ماه و خورشید را باید از قبل کلید بزنید و سپس آنها را به ترتیب زیر مجموعه کنید

اینجا هم من یه نمونه فرضی میزارم ببینی

این چقد خوبه
من برای درس مالتی مدیا فقط یک ماه!!! وقت داشتم که مایا یاد بگیرم و آموزش اونرو ارائه بدم به همراه یه پروژه
بنظرتون در حین آموزش چه ایده ای داشته باشم که هم اشیارو بشه معرفی کرد و هم یه انیمیشن کوچیک داشته باشه
فکر میکردم حرکت ماه و زمین چیز ساده ای باشه ولی تو این مرحله که ماه همراه زمین جرکت کنه موندم
میشه راهنمایی کنید وقتم خیلی کمه

Hes25

Active Member
سلام
من دارم از روی یه آموزش پارتیکل میسازم ولی هر کاری میکنم تعداد پارتیکلای من به تعداد اون آموزش در نمیاد. کدوم گزینه برای کم و زیاد کردن تعداد پارتیکل هست. مرسی.

مشاهده پیوست 104202

گزینه rate مقدار نرخ پارتیکل ها رو نسبت به زمان تغییر میده

Hes25

Active Member
من برای درس مالتی مدیا فقط یک ماه!!! وقت داشتم که مایا یاد بگیرم و آموزش اونرو ارائه بدم به همراه یه پروژه
بنظرتون در حین آموزش چه ایده ای داشته باشم که هم اشیارو بشه معرفی کرد و هم یه انیمیشن کوچیک داشته باشه
فکر میکردم حرکت ماه و زمین چیز ساده ای باشه ولی تو این مرحله که ماه همراه زمین حرکت کنه موندم
میشه راهنمایی کنید وقتم خیلی کمه

اگه فوری می خواین می تونین یکی از قوانین فیزیک رو شبیه سازی کنین مثل قوانین شتاب یا جاذبه یک گوی روی سطح شیب دار که اون گوی وقتی به شیی برخورد میکنه اون خودش باعث به حرکت درامدن شیی دیگر میشه

در مورد اون اون کره زمین و اینا بکم دیگه توضیح میدم

1- دو کره زمین و ماه رو اول کلید میزنیم به این صورت که زمین حول محور خودش گردش دورانی داره، مثلا از فریم 1 تا 20 حدود 360 درجه کلید بزنید
2-محور چرخش ماه را به مرکز ثقل زمین برده و و برای آن هم کلید بزنید یک دور کامل بازم از فریم 1 تا 20 که بشه 360 درجه
3-ماه را زیر مجموعه زمین و زمین را زیر مجموعه خورشید کنید (این کار با کلید وسط موس و با کشیدن آن روی شی دیگر در outliner قابل اجراست)
4-خورشید را انتخاب کنید(الان باید هم ماه و هم زمین خود بخود انتخاب شوند چون زیر مجموعه اند ...الان وقتی خورشید را در فریم مثلا 1000 کلید بزنید (محور Y rotate) باید درست شده باشد

در آخر هم در پنجره گراف ادیتور گره انتهایی هر نمودار را انتخاب کنید و در عدد تکرار ان ضرب کنید تا دوران تکرار بشه
مثلا زمین در فریم 20 یک بار دورش تموم میشه(عدد 360)... اما کل فریم هزار هست بنابراین باید 50 بار این چرخش تکرار بشه پس میشه 360 * 50 که برابر 18000 میشه اینطوری گره انتهایی ان میره به مختصات (1000،18000)
اینم عکس

پیوست ها

• graph.jpg
    graph.jpg
    91 کیلوبایت · بازدیدها: 5
آخرین ویرایش:

Hes25

Active Member
آموزش ویدئو رو منظورم نبود اون فایل رو گفته بودم
الان نگاش میکنم

ویرایش
-----------
فایل متاسفانه برام باز نمیشه نسخه شما 2014 هست (ویرایششم کردم نشد مثل اینکه چون حاوی انیمت هست قبول نمیکنه )
شما با پسوند fbx اکسپرت کنید ببینم

آخرین ویرایش:

Hes25

Active Member
خب اون فایل و دیدم الان گفتین مشکلتون چیه؟تعداد ذرات کم نمیشه براتون؟
اون گزینه rate و کم تر کنید تعداد ذارت کم میشه برای من تراکم ذرات کم میشه
شما این فایلو آماده دانلود کردین یا خودتون ساختین؟
-------------------
آموزشم برام دو مگ میره دیگه دانلود نمیکنه قفل میشه!(شاید اینترنتم الان خوب نیست)

پیوست ها

• 2p.jpg
    2p.jpg
    89.2 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • 1p.jpg
    1p.jpg
    79.5 کیلوبایت · بازدیدها: 2
آخرین ویرایش:

masoumeh80

Member
تعداد ذزات یکی کم نمیشه .من گزینهrate رو پیدا نکردم اگه میشه با عکس بگید.

این فایلو خودم ساختم ولی تو عکسا ببینید نمونه آخر کار باید این شکلی بشه.Fireworks_In_Maya_43.jpg

ولی برا من اینجوری شده. اون قسمت نور آبی باید رو زمین باشه و فقط نورهای صورتی بالا بره در حالیکه برا من هر دو با هم در یه جا هستند.

prticle.jpg

حجم آموزش همش 10 mb هست ولی چون عکس زیاد داره سنگین شده.

جدیدترین ارسال ها

بالا