سلام ! :) این تایپوگرافیست کار دوستمه ( امید ) :lol: منتظر نظراتتون هستم ! :rose:
Silver PC Well-Known Member Sep 23, 2009 #1 سلام ! این تایپوگرافیست کار دوستمه ( امید ) منتظر نظراتتون هستم ! پیوست ها Sima.jpg 71.3 کیلوبایت · بازدیدها: 46
vilfered Member Sep 23, 2009 #3 م یه چیزی کم داره .. یعنی نحوه ی اتصال ســ به م ... چون اگه ســ زیر م باشه که تو خط بالا هم باید گردی م بره روی ســ .. اگه هم بخوایم بگیم که ســ در خط بالا از وسط م گذشته ، پس باید تو اجراش یه تجدید نظری بشه .
م یه چیزی کم داره .. یعنی نحوه ی اتصال ســ به م ... چون اگه ســ زیر م باشه که تو خط بالا هم باید گردی م بره روی ســ .. اگه هم بخوایم بگیم که ســ در خط بالا از وسط م گذشته ، پس باید تو اجراش یه تجدید نظری بشه .
Silver PC Well-Known Member Sep 23, 2009 #4 ممنون که نظر دادید . نظرات رو به دوستم نشون میدم ! من میخواستم عنوان رو بذارم : تایپوگرافیک اشتب شد نوشتم تایپوگرافیست ! از سارا خانم میخوام عنوان رو بکنه : تایپوگرافیک ( سیما ) ممنون !
ممنون که نظر دادید . نظرات رو به دوستم نشون میدم ! من میخواستم عنوان رو بذارم : تایپوگرافیک اشتب شد نوشتم تایپوگرافیست ! از سارا خانم میخوام عنوان رو بکنه : تایپوگرافیک ( سیما ) ممنون !
Legend Member Sep 23, 2009 #5 با عقیده دوست خوبمون ویلفرد موافق هستم ... در حرف م کمی مشکل هست ... نا مفهوم هست ... یکی از مهمترین عوامل باید در وحله اول خوانایی باشه ... اما نوع وسلیقه کاری رو دوست دارم ..
با عقیده دوست خوبمون ویلفرد موافق هستم ... در حرف م کمی مشکل هست ... نا مفهوم هست ... یکی از مهمترین عوامل باید در وحله اول خوانایی باشه ... اما نوع وسلیقه کاری رو دوست دارم ..
yazdi_2007 Well-Known Member Sep 23, 2009 #6 سلام دوست عزیز - کار زیبایی شده ، اگه سـ زیر م قرار بگیره بهتر نیست ؟ موفق باشین
alionline1366 Active Member Sep 23, 2009 #7 كار بد نشده فقط همون ايرادي كه بچه ها گفتن براي س و م راستي پترن كار هم كه همين بكگراند مجيد آنلاين هست
كار بد نشده فقط همون ايرادي كه بچه ها گفتن براي س و م راستي پترن كار هم كه همين بكگراند مجيد آنلاين هست