تایلینگ

shahin666

Active Member
با سلام
من یه پرده دارم که تور سفیده و طرح گل روشه . از گل ها عکس گرفتم و مپش رو تو فتوشاپ درست کردم بعد بصورت defuse map با وی ری تکسچر دادم اما مشکل تایلینگ دارم . با pixplant روش کارکردم ولی باز حالت تایل وجود داره . آیا کسی راه بهتر میشناسه؟ میشه از کانال آلفا استفاده کرد؟

madmaster_3d

Well-Known Member
خوب تو فتوشاپ تایلش کن. یا از یک گل تایل استفاده کن. عکست رو بزار ببینم میشه تایلش کنم یا نه

madmaster_3d

Well-Known Member
والا همه دنبال تایل هستن. شما می تونی تو قسمت متریال ها. تو قسمت تایل اونجا کمش بکن که از تایل در بیاد یا تو قسمت croping قثط یک قسمتی از تکسچر رو انتخاب کن. تا تکسچر رو نزاری من که منظورت رو اینطوری فهمیدم

shahin666

Active Member
نمیتونم تایلم رو بزرگ کنم چون طرح گلم کشیده میشه و باید اندازه واقعی گل و بوته باشه بصورتی که روی پرده از بالا به پائین حدود هشت تا گل و بوته دیده بشه

shahin666

Active Member
با سلام من یه پرده سفید دارم که روش گلهای ابریشمی وجود داره ولی چون با دوربین عکس گرفتم و مپ دادم بصورت تایل درومده من میخوام ازحالت تایل دربیاد با برنامه pixplant هم روش کار کردم ولی تکسچر یه دست و صافی به من نداد.

پیوست ها

• DSC00154.jpg
    DSC00154.jpg
    328.6 کیلوبایت · بازدیدها: 7
آخرین ویرایش:

dr.hashemi

کاربر فعال
با سلام من یه پرده سفید دارم که روش گلهای ابریشمی وجود داره ولی چون با دوربین عکس گرفتم و مپ دادم بصورت تایل درومده من میخوام ازحالت تایل دربیاد با برنامه pixplant هم روش کار کردم ولی تکسچر یه دست و صافی به من نداد.

خوب تو فتوشاپ یه لایه ماسک اضافه کن و با براش قسمتایی که تایل میشنو پاک کن.

dr.hashemi

کاربر فعال
اینی که ساختی خیلی سخت از این حالت میاد بیرون
یکی دیگه بساز

shahin666

Active Member
میشه از ماسک یا آلفا چنل مکس استفاده کرد؟ بصورتی که تور پرده رو بصورت defuse و گل پرده رو بصورت آلفا یا ماسک اضافه کرد ؟

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا