سلام،
سوال نظرسنجی برای من به این شکل نمایش داده میشه:
آیا از عملکرد silvercover به عنوان مدیر تالار در طی حضور خود �
من ادامه ی جمله رو به این شکل حدس میزنم: "راضی هستید ؟؟"
بر اساس اون، جواب من
"خیلی زیاد" هست،
من مدت زمان زیادی نیست که به این تالار اومدم، در واقع آشنایی من با تالار MMB در مجیدآنلاین برمیگرده به تقریباً یکسال و نیم پیش که توسط خود شما با این تالار آشنا شدم و اینجا ثبت نام کردم؛ صادقانه بگم، در این مدت نسبتاً کوتاه خیلی چیزها از این تالار یاد گرفتم، و سر زدن به این تالار جزء برنامه ی روزانه ی من هست (اونم چندبار در روز!)، پس واقعاً از عملکرد کلی تالار رضایت دارم.
و در رابطه با مدیران محترم، خود شما و سامان عزیز؛ من همیشه از کمکهای شما و البته بقیه ی دوستان استفاده بردم، و شاهد کمکهای شما به دیگر کاربران بوده و هستم، به نحوی که این مدتی که شما (Silvercover) و جناب سامان کمتر به تالار سر میزنید، عدم حضور شما کاملاً احساس میشه.
من شخصاً از کمکهای خود شما بسیار بهره بردم، بخصوص اخیراً؛ در رابطه با همین پروژه ی دیکشنری که علاوه بر اینکه ایده ی کار رو شما به من دادید، در طول اجرای شما اگر کمکهای شما نبود، شاید الان این پروژه به ثمر نرسیده، یا لااقل خیلی ناقصتر بود.
با این تفاسیر، همونطور که عرض کردم، گزینه ی خیلی زیاد منصفانه ترین گزینه ای هست که من قادر به انتخابش هستم.
باز هم از کمکها و راهنماییهای شما هر دو عزیز کمال تشکر رو دارم، امیدوارم در تمام مراحل زندگیتون موفق باشید.