سلام دوستان تاریخ هاستم 2 ماه اومده عقب یعنی الان 19 فوریه هستش چیکار کنم؟
4bagh Member Apr 19, 2007 #1 سلام دوستان تاریخ هاستم 2 ماه اومده عقب یعنی الان 19 فوریه هستش چیکار کنم؟
charshakh.com Banned Apr 19, 2007 #2 هاستتون گويا ويندوزه ! به نظر من با مدير هاستينگ تماس بگيريد ، تا مشكل رو حل كنند از تنظيمات سروره !
4bagh Member Apr 19, 2007 #4 هاستتون گويا ويندوزه ! کلیک کنید تا باز شود... از کجا فهمیدی؟ خودش درست نمیشه؟
charshakh.com Banned Apr 19, 2007 #5 از دي ان اس ها و تست پرت هات ! نه بايد بگي تا درست شه ! از رو هوا كه نميشه :d
4bagh Member Apr 19, 2007 #6 خوب من هاستم از enovin هستش بالاخره شاید بقیه کاربراش هم مشکل داشته باشن یعنی کلا از سرور باشه ! در ضمن فردا که جمعه است
خوب من هاستم از enovin هستش بالاخره شاید بقیه کاربراش هم مشکل داشته باشن یعنی کلا از سرور باشه ! در ضمن فردا که جمعه است
vatanmusic Well-Known Member Apr 19, 2007 #7 اصلا يه سوال مهم چرا enovin ديتا سنتر سايت خودشو عوض كرده اي پي ادرس جديدش 66.90.71.199 ديتا سنترش Illinois - Chicago - Fdc Servers.net Llc enovin كه هميشه روي لايرد تك بود
اصلا يه سوال مهم چرا enovin ديتا سنتر سايت خودشو عوض كرده اي پي ادرس جديدش 66.90.71.199 ديتا سنترش Illinois - Chicago - Fdc Servers.net Llc enovin كه هميشه روي لايرد تك بود
charshakh.com Banned Apr 20, 2007 #8 خوب شايد از تحريم ترسيده و ديتا سنترشو عوض كرده layard tech رو ازش خيلي بد گفتن !
vatanmusic Well-Known Member Apr 20, 2007 #9 خوب پس چرا بقيه كاربرانش را هنوز رو لايرد گذاشته در ضمن ديتا سنتر جديدي كه ازش داره سرور ميگيره اونم توي امريكا هست
خوب پس چرا بقيه كاربرانش را هنوز رو لايرد گذاشته در ضمن ديتا سنتر جديدي كه ازش داره سرور ميگيره اونم توي امريكا هست
charshakh.com Banned Apr 20, 2007 #11 مي توني اي پي سرور رو هوايز بگيري ! ******* نمي دئنم چرا ، ولي بازم هر جا باشه از لايرد بهتره !
vatanmusic Well-Known Member Apr 20, 2007 #12 روي لايرد تك فقط سايت خودش را روي سرور جديد برده ي يعني enovin.net