چقذه شلوغش کردی مرتضی :دی
میگم اینو هم زیادی بزرگ گذاشتی میخوام ببرم بدم پرینت باهاش دیفال اتاقمو کاغذ دیفالی بزنم
اگه تو تابلوهه فقط ماهی سری وسطی رو میذاشتی بیتر بود.کاش رنگهای بکگراندها رو یجوری هم رنگ میکردی که فید شدنش تو چشم نیاد
اما در کل خوشگله.من خوشم اومت
موفق باشی
آبتین
خوبه
چندتا سوال برای فلکسی با چه رزولوشنی باید کار کنیم و با چه فرمتی باید بدیم چاپ و قیمت مال تو چند در اومد راستی هزینه طراهیش چطور؟؟؟؟
کارات اگر تازه کار هستی خوبه منتها یه ایرادی که به نظر من تو هر 2 تا کار وجود داره اینه که کارات به یجور نظم خاص نیاز داره. یعنی شما تو کار هر جا هر عنصری رو که دوست داری قرار میدی در حالیکه نباید اینطوری باشه! جای هر عنصر مثل بک گراند - شکلها و نوشته ها باید مشخص باشن. نوع فونت و سایز اونها هم مسئله مهمیه.
موفق باشی
سارا
اقا مرتضی اول اینکه خواهشا امضات رو درست کن! من تو پیغام خصوصی هم این مطلب رو گفتم به شما ولی...
در ضمن برای طراحی تابلوهای فلکسی و بنر هم بهتره سایز واقعی رو با رزلوشن بین 100 تا 150 درنظر بگیری.
خوب کار اصولی که اکثرا انجامش میدن اونی که گفتم. در ضمن رزلوشن 600 برای چاپ یه تابلو که قراره از فاصله حداقل 2 متری دیده بشه خیلی زیاده. وقتی با رزلوشن پایینتر میشه نتیجه گرفت دیگه چه احتیاجی به رزلوشن بالاست؟ البته میدونم شما سایز رو کوچیکتر میکنی ولی فکر کنم کار اصولی تر اینه که بجای کوچیک کردن سایز رو به اندازه واقعی بگیریم و رزلوشن رو کمتر کنیم.