بیزینس کارت l کلیک سیستم

سلام دوست عزیز

کار اول شماست؟

اگه کار اول شماست باید بگم معلومه زیاد وقتی روش نذاشتی! هنوز روی انتخاب فونت معلومه تردید داشتی بین چندتا فونت

ایکاش همین کار رو با زمینه و ترکیب چند رنگ بندی دیگه هم میذاشتی که میشد یکیش رو به عنوان بهترین انتخاب کرد

بازم بخاطر زحمتی که کشیدی بهت تبریک میگم

موفق باشی

member99

Member
با سلام.
منتظر نظر اساتید و دوستان هستم.

در کل طرح خوبیه که در عین سادگی شیک هست! من با رنگ بنفش نوشته هات زیاد موافق نیستم، به قول دوست قبلیمون یه کمی فونتش هم دلچسب نیست / کورسور موس هم یه رنگ دیگه ای باشه جذاب تره
موفق باشید

rohnaz

Well-Known Member
بنظرم:
سایز فونتا نهایتا 10 fa . و 8 en شماره ها هم 9 باشه . نوار سفید حذف بشه . استروک نباشه رنگ نوشته هم از متن کلی کار استفاده بشه

zahednejad

Well-Known Member
سلام دوست عزیز کار خوبی حالا به نظر من کادر هم گذاشتی گذاشتی یه ایدس دیگه من تو خیلی از کارت ها دیدک کادر هست نمیدونم چرا تا یه کار خلاف ایده های خودمون میبینیم باید منکرش بشیم
به نظر من مشکل استورکی هست که دادی با سایزشون

AYANDEHSAZ

Member
سلام .

من از همه چیز خوشوم اومده . از رنگبندی بگیر تا کادری که گذاشتی

موفق باشی :rose:

rohnaz

Well-Known Member
سلام دوست عزیز کار خوبی حالا به نظر من کادر هم گذاشتی گذاشتی یه ایدس دیگه من تو خیلی از کارت ها دیدک کادر هست نمیدونم چرا تا یه کار خلاف ایده های خودمون میبینیم باید منکرش بشیم
دوست عزیز:
دلیل اینکه نظرم به حذف کادره اینه که : قرار نیس این کار توی کشورای اروپایی برش بخوره و به احتمال زیاد تعدادش توی فیلم و زینک 1000 تاس حداقل.توی کشور عزیزمون درست در آوردن تیغه محاله (اگثرا توی برش وقت نمیزارن).پس چرا ریسک کنیم ؟؟
کادر نباشه بهتره.به ایده هم ربط نداره دوست خوب و مهربانم:rose:

Ps.Dude

Well-Known Member
سلام دوست عزیز

کار اول شماست؟

اگه کار اول شماست باید بگم معلومه زیاد وقتی روش نذاشتی! هنوز روی انتخاب فونت معلومه تردید داشتی بین چندتا فونت

ایکاش همین کار رو با زمینه و ترکیب چند رنگ بندی دیگه هم میذاشتی که میشد یکیش رو به عنوان بهترین انتخاب کرد

بازم بخاطر زحمتی که کشیدی بهت تبریک میگم

موفق باشی

نه کار دوم هستش....
من روی هر کاری به اندازه پولی که میگیرم و اندازه سواد خودم میتونم وقت بزارم.
رنگ هم خود مشتری خواسته.
بابت نظراتت ممنون.

در کل طرح خوبیه که در عین سادگی شیک هست! من با رنگ بنفش نوشته هات زیاد موافق نیستم، به قول دوست قبلیمون یه کمی فونتش هم دلچسب نیست / کورسور موس هم یه رنگ دیگه ای باشه جذاب تره
موفق باشید
ممنون.
رنگ فونتها رو عوض کردم.
مرسی بابت نظراتت.

بنظرم:
سایز فونتا نهایتا 10 fa . و 8 en شماره ها هم 9 باشه . نوار سفید حذف بشه . استروک نباشه رنگ نوشته هم از متن کلی کار استفاده بشه
اینو کجا خوندین؟!!! قانونه؟
نوار سفید استایل کارت هستش.
ممنون از نظرت.

ممنون از نظرت....

سلام .

من از همه چیز خوشوم اومده . از رنگبندی بگیر تا کادری که گذاشتی

موفق باشی
خوشحالم که خوشت اومد....

سلام سپهر جان
طرح خوبی شده
موفق باشی
سلام.
مرسی مجمد.

دوست عزیز:
دلیل اینکه نظرم به حذف کادره اینه که : قرار نیس این کار توی کشورای اروپایی برش بخوره و به احتمال زیاد تعدادش توی فیلم و زینک 1000 تاس حداقل.توی کشور عزیزمون درست در آوردن تیغه محاله (اگثرا توی برش وقت نمیزارن).پس چرا ریسک کنیم ؟؟
کادر نباشه بهتره.به ایده هم ربط نداره دوست خوب و مهربانم

Rohnaz جان....
برش 5 میلی چاپخونس (Bleed Line) که تو تموم کار ها رعایت میشه. اروپا؟ کشور ما؟ ریسک؟.....
از کادر سفید رنگ مقداریش برای برش میره ولی پس از چاپ شما کادر سفید رو دور کارت میبینید.

ممنون.

main

Well-Known Member
کار بدی نشدهــ ولی یکم سازش استاندارد به نظر نمی رسه.
موفق باشی.

rohnaz

Well-Known Member
نه کار دوم هستش....
من روی هر کاری به اندازه پولی که میگیرم و اندازه سواد خودم میتونم وقت بزارم.
رنگ هم خود مشتری خواسته.
بابت نظراتت ممنون.

ممنون.
رنگ فونتها رو عوض کردم.
مرسی بابت نظراتت.

اینو کجا خوندین؟!!! قانونه؟
نوار سفید استایل کارت هستش.
ممنون از نظرت.

ممنون از نظرت....

خوشحالم که خوشت اومد....

سلام.
مرسی مجمد.

Rohnaz جان....
برش 5 میلی چاپخونس (Bleed Line) که تو تموم کار ها رعایت میشه. اروپا؟ کشور ما؟ ریسک؟.....
از کادر سفید رنگ مقداریش برای برش میره ولی پس از چاپ شما کادر سفید رو دور کارت میبینید.

ممنون.
درسته.توی نرم افزار این فاصله رعایت میشه اما توی برش 100% فاصله های کادرت کم و زیاد میشه.بهتر امتحان کنی.خواستم فقط تجربه ای که داشتم رو بهت بگم .حالا خودت دوس داشتی انجام بده.گفتم تو اروپا چون برش کار برای تعداد محدوده و همچنین کیفیت چاپ.:rose:

semej

Member
رنگ نارنجی ترکیبی از انرژی رنگ قرمز و لذت و شادابی رنگ زرد است. نارنجی به معنای شادی، طلوع آفتاب و نمایانگر اشتیاق، فریبندگی، خلاقیت، جذابیت و برانگیختگی است. هر چند این رنگ به اندازه رنگ قرمز قدرت برانگیختن بیننده را ندارد، اما پیام ها و تاثیرات قدرتمندی به مغز انسان منتقل می کند. رنگ نارنجی بدون این که حس پرخاشگری و تهاجم را در فرد ایجاد کند حس گرما را به او منتقل می کند. این رنگ همچنین با تغذیه و مواد غذایی سالم همراه است. این رنگ سطح وضوح بالایی دارد و برای تبلیغ محصولات غذایی و اسباب بازی بسیار مناسب است.

می توان گفت آبی رنگی است که به مقدار زیاد در طراحی مورد استفاده قرار می گیرد. آبی رنگ آسمان و دریا است، با تداوم و ثبات و حرفه ای بودن در ارتباط است. این رنگ سمبل اعتماد و اطمینان، هوش و استعداد، حقیقت، ایمان، وفاداری و آسمان است.

رنگ سفید نشانگر خلوص،پاکی و اطمینان در کار است.
در نتیجه اگر شما از رنگ دیگری مانند ترکیب آبی و سفید استفاده میکردید کار بهتر میشد.
موفق باشید:green:

zahednejad

Well-Known Member
یه نکته بگم من خودم تیغ واسه کارهام سفارش دادم پس اگر بخاییم میش

جدیدترین ارسال ها

بالا