با سلام.
منتظر نظر اساتید و دوستان هستم.
دوست عزیز:سلام دوست عزیز کار خوبی حالا به نظر من کادر هم گذاشتی گذاشتی یه ایدس دیگه من تو خیلی از کارت ها دیدک کادر هست نمیدونم چرا تا یه کار خلاف ایده های خودمون میبینیم باید منکرش بشیم
به نظر من مشکل استورکی هست که دادی با سایزشون
سلام دوست عزیز
کار اول شماست؟
اگه کار اول شماست باید بگم معلومه زیاد وقتی روش نذاشتی! هنوز روی انتخاب فونت معلومه تردید داشتی بین چندتا فونت
ایکاش همین کار رو با زمینه و ترکیب چند رنگ بندی دیگه هم میذاشتی که میشد یکیش رو به عنوان بهترین انتخاب کرد
بازم بخاطر زحمتی که کشیدی بهت تبریک میگم
موفق باشی
ممنون.در کل طرح خوبیه که در عین سادگی شیک هست! من با رنگ بنفش نوشته هات زیاد موافق نیستم، به قول دوست قبلیمون یه کمی فونتش هم دلچسب نیست / کورسور موس هم یه رنگ دیگه ای باشه جذاب تره
موفق باشید
اینو کجا خوندین؟!!! قانونه؟بنظرم:
سایز فونتا نهایتا 10 fa . و 8 en شماره ها هم 9 باشه . نوار سفید حذف بشه . استروک نباشه رنگ نوشته هم از متن کلی کار استفاده بشه
ممنون از نظرت....سلام دوست عزیز کار خوبی حالا به نظر من کادر هم گذاشتی گذاشتی یه ایدس دیگه من تو خیلی از کارت ها دیدک کادر هست نمیدونم چرا تا یه کار خلاف ایده های خودمون میبینیم باید منکرش بشیم
به نظر من مشکل استورکی هست که دادی با سایزشون
خوشحالم که خوشت اومد....سلام .
من از همه چیز خوشوم اومده . از رنگبندی بگیر تا کادری که گذاشتی
موفق باشی
سلام.سلام سپهر جان
طرح خوبی شده
موفق باشی
دوست عزیز:
دلیل اینکه نظرم به حذف کادره اینه که : قرار نیس این کار توی کشورای اروپایی برش بخوره و به احتمال زیاد تعدادش توی فیلم و زینک 1000 تاس حداقل.توی کشور عزیزمون درست در آوردن تیغه محاله (اگثرا توی برش وقت نمیزارن).پس چرا ریسک کنیم ؟؟
کادر نباشه بهتره.به ایده هم ربط نداره دوست خوب و مهربانم
درسته.توی نرم افزار این فاصله رعایت میشه اما توی برش 100% فاصله های کادرت کم و زیاد میشه.بهتر امتحان کنی.خواستم فقط تجربه ای که داشتم رو بهت بگم .حالا خودت دوس داشتی انجام بده.گفتم تو اروپا چون برش کار برای تعداد محدوده و همچنین کیفیت چاپ.نه کار دوم هستش....
من روی هر کاری به اندازه پولی که میگیرم و اندازه سواد خودم میتونم وقت بزارم.
رنگ هم خود مشتری خواسته.
بابت نظراتت ممنون.
ممنون.
رنگ فونتها رو عوض کردم.
مرسی بابت نظراتت.
اینو کجا خوندین؟!!! قانونه؟
نوار سفید استایل کارت هستش.
ممنون از نظرت.
ممنون از نظرت....
خوشحالم که خوشت اومد....
سلام.
مرسی مجمد.
Rohnaz جان....
برش 5 میلی چاپخونس (Bleed Line) که تو تموم کار ها رعایت میشه. اروپا؟ کشور ما؟ ریسک؟.....
از کادر سفید رنگ مقداریش برای برش میره ولی پس از چاپ شما کادر سفید رو دور کارت میبینید.
ممنون.