بک آپ گیری از mysql

mohsen162

Member
سلام دوستان
من می خوام یک کد بنویسم که از دیتا بیسم از تاریخ مشخصی تا تاریخ مشخص دیگری بک آپ بگیره ( مثلا از ول فروردین 90 تا آخر فروردین )
و به صورت txt قابل ذخیره باشه
واقعیتش اصلا اطلاع ندارم که اصلا این شدنی هست لطفا راهنمایی کنید

mohsen162

Member
با تشکر از شما
بنید فکر کنم سوالم رو درست نگفتم من میخوام داده های یک زمان معین از دیتا بیس خروجی بگیرم خروجی به این صورت
1,2,34,0,12,0,23

Masoud1365

مدیر انجمن
اونجوری بک آپ گرفتن بستگی به نوع طراحی خودتون داره !
باید بتونید از اون تاریخی که میخواهید کوئری بگیری که خودتون تعریف کنید از کی تا کی بک آپ بگیره !
( حداقل من اطلاعاتی در مورد این که خود MySQL این امکان رو در اختیار شما بزاره ندارم چون نشنیدم همچین چیزی )

mohsen162

Member
با سلام من یک راه حل پیدا کردم اما این ارور میده میشه بگید این ارور یعنی چی
PHP:
$sql = "select * from insertdatafot where year='90' and month between '1' and '4' into outfile 'www/back up/myText.txt'";
 $result = mysql_query($sql);
  if (!$result) {
        echo "Could not successfully run query ($sql) from DB: " . mysql_error();
        exit;
    }
این راه حل منه اما این ارور میده
PHP:
Could not successfully run query (select * from insertdatafot where  year='90' and month between '1' and '4' into outfile 'www/back  up/myText.txt') from DB: Can't create/write to file  'c:\wamp\bin\mysql\mysql5.1.30\data\www\back up\myText.txt' (Errcode: 2)

Cyletech

Member
منم نشنیدم. شما تو خود PHPMyAdmin هم بخوای بکاپ بگیری حتی فقط از یک فیلد! نمیشه !! چه برسه بخوای این تاریخ اون تاریخ کنی. بازم جستجو کن. اگر چیز مفیدی پیدا کردی لطفاً با ما در همین تاپیک به اشتراک بذار. مرسی :rose:

mohsen162

Member
آره میشه من انجام دادم با همون کدهای بالا فقط دستور
PHP:
into outfile
رو با حروف بزرگ بنویسید بعدم آدرسی که میدید کاملا صحیح باشه

Cyletech

Member
ممنونم ازت. شما هم بهتره بجای .txt از .sql استفاده کنی که موقع ایمپورت کردن راحت باشی ;)

جدیدترین ارسال ها

بالا