بچه ها این sketch چطوره؟:D جونه خودم کاره خودمه هر کیه هم هر پستی زد همینطوری ازش تشکر میکنم:D
Gate Keeper Well-Known Member Aug 31, 2006 #1 بچه ها این sketch چطوره؟ جونه خودم کاره خودمه هر کیه هم هر پستی زد همینطوری ازش تشکر میکنم پیوست ها Scan0097.jpg 55.4 کیلوبایت · بازدیدها: 21 Scan0098.jpg 54 کیلوبایت · بازدیدها: 18
Erfan Active Member Aug 31, 2006 #2 Gate Keeper گفت: بچه ها این sketch چطوره؟ جونه خودم کاره خودمه هر کیه هم هر پستی زد همینطوری ازش تشکر میکنم کلیک کنید تا باز شود... جالب شده ... مگه کسی قراره بگه که کار شما نیست؟ مراحل کار رو توضیح بده برای فراگیری دیگر اعضا !
Gate Keeper گفت: بچه ها این sketch چطوره؟ جونه خودم کاره خودمه هر کیه هم هر پستی زد همینطوری ازش تشکر میکنم کلیک کنید تا باز شود... جالب شده ... مگه کسی قراره بگه که کار شما نیست؟ مراحل کار رو توضیح بده برای فراگیری دیگر اعضا !
Gate Keeper Well-Known Member Aug 31, 2006 #3 مداد 5h پاک کن نرم کاغذ کاهی از اینا که دور ساندویچ میپیچن اسکنر موسیقی :d
Mandana Active Member Aug 31, 2006 #4 اینا رو که اون سری دیدم.گفتم خیلی هم خشنگه.مخصوصا اون دخمله.اما چند تا کار جدید آپ کن تنبل خان
Gate Keeper Well-Known Member Aug 31, 2006 #5 ابتین شکلک بهتر نبود بذاری؟ خر چوب میزنی؟ پیوست ها fgdfg4df.jpg 47 کیلوبایت · بازدیدها: 14 mrbleed.jpg 34.8 کیلوبایت · بازدیدها: 15
Mandana Active Member Aug 31, 2006 #6 :دی مگه چشه به این خوشگلی از خداتم باشه این دوتا ه باحاله این دومی که رو مبل نشسته اصل توهمه.یاد شهرام میافته آدم بعدشم چون دیتیلش بیشتره خو طبیعتا هم خشنگ تره موفق باشی آبتین
:دی مگه چشه به این خوشگلی از خداتم باشه این دوتا ه باحاله این دومی که رو مبل نشسته اصل توهمه.یاد شهرام میافته آدم بعدشم چون دیتیلش بیشتره خو طبیعتا هم خشنگ تره موفق باشی آبتین
Gate Keeper Well-Known Member Aug 31, 2006 #7 کاش میشد بقیه هم اسکچ میذاشتن میدیدم اگه کسی برگرده بم بگه کارت اینجا و اونجا بو نفت میده بیشتر به دردم خورده آخرین ویرایش: Aug 31, 2006
کاش میشد بقیه هم اسکچ میذاشتن میدیدم اگه کسی برگرده بم بگه کارت اینجا و اونجا بو نفت میده بیشتر به دردم خورده
NAKOOT Well-Known Member Aug 31, 2006 #8 keeper جان کارت درسته ... لطف کنید در مورد کارهای من هم نظر بدید ... http://count.persiangig.com/document/
keeper جان کارت درسته ... لطف کنید در مورد کارهای من هم نظر بدید ... http://count.persiangig.com/document/
nima_dsnr کاربر VIP Aug 31, 2006 #10 nakoot کاراتو می تونی تو تاپیک جدید بزاری تا بچه ها فقط مخصوص به خودت نظر بدن...
nima_dsnr کاربر VIP Aug 31, 2006 #11 کرات رو دیدم (nakoot) واقعا قشنگ هستن. من یه زمانی آرزو داشتم چنین تصویرایی بتونم بکشم اما هنوز هم نمی تونم
کرات رو دیدم (nakoot) واقعا قشنگ هستن. من یه زمانی آرزو داشتم چنین تصویرایی بتونم بکشم اما هنوز هم نمی تونم
Gate Keeper Well-Known Member Aug 31, 2006 #12 ندارم win rar یه زحمتی بکش یکیشم اگه میتونی اینجا آپ کن http://img.majidonline.com
Gate Keeper Well-Known Member Aug 31, 2006 #13 nima_dsnr گفت: خیلی خوبه اما خیلی هم ساده هستن. چرا بیشتر روشون کار نمی کنی ؟ کلیک کنید تا باز شود... تنبلی همیشه نمیتونم بکشم...6 ماهی 7 ماهی یه دوره سایه هم بلد نیستم به اون صورت ناکوت منتظرم
nima_dsnr گفت: خیلی خوبه اما خیلی هم ساده هستن. چرا بیشتر روشون کار نمی کنی ؟ کلیک کنید تا باز شود... تنبلی همیشه نمیتونم بکشم...6 ماهی 7 ماهی یه دوره سایه هم بلد نیستم به اون صورت ناکوت منتظرم
Mandana Active Member Aug 31, 2006 #14 خو مصطفی منم فردا یه اسکچ میزنم میذارم یکم بخندین :دی ناکوت جان تا وقتی کاراتو اونجوری به صورت رار آپ کنی هیش کی نظر نمیده برادر من اخه سخته.آدم تنبلیش میشه( نمونه بارزش خودم)
خو مصطفی منم فردا یه اسکچ میزنم میذارم یکم بخندین :دی ناکوت جان تا وقتی کاراتو اونجوری به صورت رار آپ کنی هیش کی نظر نمیده برادر من اخه سخته.آدم تنبلیش میشه( نمونه بارزش خودم)
M mostafa_cs Well-Known Member Aug 31, 2006 #15 مثل اینکه بر وبچ همه گرافیست و طراح تشریف دارن! منه بدبخت هنوز بلد نیستم با مداد رنگی یه خونه بکشم! راستی کسی سایتی یا مقاله ای درباره آموزش طراحی سراغ نداره!؟
مثل اینکه بر وبچ همه گرافیست و طراح تشریف دارن! منه بدبخت هنوز بلد نیستم با مداد رنگی یه خونه بکشم! راستی کسی سایتی یا مقاله ای درباره آموزش طراحی سراغ نداره!؟
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Aug 31, 2006 #16 مصطفی اسکچهای خوبی شدن منتها اینا رو تا رنگ نکنی و سایه بهشون ندی اون قشنگی رو که باید داشته باشن ندارن. هر چند که همین الان هم خوبن. موفق باشی سارا
مصطفی اسکچهای خوبی شدن منتها اینا رو تا رنگ نکنی و سایه بهشون ندی اون قشنگی رو که باید داشته باشن ندارن. هر چند که همین الان هم خوبن. موفق باشی سارا
NAKOOT Well-Known Member Aug 31, 2006 #17 ببخشید اگه فرمت قبلی رار بود چون برای جایی باید می فرستادم .... پیوست ها Orc.jpg 324.9 کیلوبایت · بازدیدها: 69 Undead.jpg 291.9 کیلوبایت · بازدیدها: 45 Boy.jpg 324 کیلوبایت · بازدیدها: 43
Mandana Active Member Aug 31, 2006 #18 اولی و دومی خیلی قشنگ شدن.اگه سعی کنی هاشورها رو با حوصله ی بیشتری بزنی کارهات واقعا قشنگن موفق باشی آبتین
اولی و دومی خیلی قشنگ شدن.اگه سعی کنی هاشورها رو با حوصله ی بیشتری بزنی کارهات واقعا قشنگن موفق باشی آبتین
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Aug 31, 2006 #19 منم خوشم اومد. کارای جالبی شدن مخصوصا کار وسطی که خیلی خوب تونستی حالت چهره رو ایجاد کنی. موفق باشی سارا
منم خوشم اومد. کارای جالبی شدن مخصوصا کار وسطی که خیلی خوب تونستی حالت چهره رو ایجاد کنی. موفق باشی سارا
NAKOOT Well-Known Member Aug 31, 2006 #20 خوشحالم که خوشتون اومده ... البته بازم طراحی دارم که به مرور می ذارم .... ممنون ... آرزومنده آرزوهایتان شهرام ....
خوشحالم که خوشتون اومده ... البته بازم طراحی دارم که به مرور می ذارم .... ممنون ... آرزومنده آرزوهایتان شهرام ....