alireza-metal
Active Member
با سلام به دوستان دوست داشتنی مجید آنلاین
چند روز پیش داشتم اطلاعات سیستممو و بخصوص قدیمیهاشو بازبینی میکردم چون من هیچ موقع اطلاعاتمو حتی بیخودشونو پاک نمیکنم و همه رو نگه میدارم و نمیزارم اطلاعات قدیمی از دست برن و نابود بشن --- خب بگذریم > در حال جستجو بودم که رسیدم به صفحات مجید آنلاین که 3-4 سال پیش صفحاتی رو که جالب بودن رو سیو کرده بودم و با دیدن آواتارها یه لحظه تمام اون خاطرات و ... که با کاربران در این سایت داشتیم از جلو چشمام گذشت و واقعا که دوران شیرین و خوبی بودن و فراموش نشدنی بودند --- و تمام آواتارهائی که داشتم گفتم بزارم اینجا که کاربران قدیمیتر به یاد اون روزها بیافتند و با دیدن آواتارها شاید چیزهای جالبی به یادشون بیاد و براشون جالب باشه -من اسم یوزرهائی که یادم هست رو نوشتم زیر هر عکس -اگه کسی بقیه رو یادشه لطفا اسمشونو ذکر کنه --- و امیدوارم که خوشتون بیاد
اولی که آقا سایان
این برای سپهر هست
اینم که خودمم -- البته جووونیها !!!
و اینم مسیح که واقعا یادش بخیر
و اینم black-die که مدتیه اینورا نیومده و هیچ خبری ازش نیست
اینم برای دوست بسیار عزیز محسن خان
و اینم که دیگه تابلویه این سایت > آبتین عزیز
و اینم از بابک ساطلی که هنوز آثارش و مقالاتش در این سایت هست و واقعا کارش حرف نداشت
این یوزر هم سلمان هست
اینم iman_ebru
اینم دوست خوبمون معین که بیشتر در زمینه و انجمن فلش فعالیت داشت
این هم آقا نعیم که اون موقع در زمینه سوییش بیشتر کار میکرد
چند روز پیش داشتم اطلاعات سیستممو و بخصوص قدیمیهاشو بازبینی میکردم چون من هیچ موقع اطلاعاتمو حتی بیخودشونو پاک نمیکنم و همه رو نگه میدارم و نمیزارم اطلاعات قدیمی از دست برن و نابود بشن --- خب بگذریم > در حال جستجو بودم که رسیدم به صفحات مجید آنلاین که 3-4 سال پیش صفحاتی رو که جالب بودن رو سیو کرده بودم و با دیدن آواتارها یه لحظه تمام اون خاطرات و ... که با کاربران در این سایت داشتیم از جلو چشمام گذشت و واقعا که دوران شیرین و خوبی بودن و فراموش نشدنی بودند --- و تمام آواتارهائی که داشتم گفتم بزارم اینجا که کاربران قدیمیتر به یاد اون روزها بیافتند و با دیدن آواتارها شاید چیزهای جالبی به یادشون بیاد و براشون جالب باشه -من اسم یوزرهائی که یادم هست رو نوشتم زیر هر عکس -اگه کسی بقیه رو یادشه لطفا اسمشونو ذکر کنه --- و امیدوارم که خوشتون بیاد

اولی که آقا سایان

این برای سپهر هست

اینم که خودمم -- البته جووونیها !!!

و اینم مسیح که واقعا یادش بخیر

و اینم black-die که مدتیه اینورا نیومده و هیچ خبری ازش نیست

اینم برای دوست بسیار عزیز محسن خان

و اینم که دیگه تابلویه این سایت > آبتین عزیز

و اینم از بابک ساطلی که هنوز آثارش و مقالاتش در این سایت هست و واقعا کارش حرف نداشت

این یوزر هم سلمان هست

.jpg)
اینم iman_ebru

اینم دوست خوبمون معین که بیشتر در زمینه و انجمن فلش فعالیت داشت

این هم آقا نعیم که اون موقع در زمینه سوییش بیشتر کار میکرد
آخرین ویرایش: