به کارگیری دیتابیس xml در فلش

exroxist

New Member
سلام دوستان .
من میخوام یه پروژه ای شروع کنم که دیتابیس اون بر پایه xml هست . مثلا فرض کنید در فایل xml اسم کشور ها و پایتخت هر کدام تعریف شده .
سوال: چطوری میتونم اسم کشور ها رو وارد فلش کنم به طریقی که با انتخاب هر کشور پایتخت اون نمایش داده بشه .
( اسم کشور ها و پایتخت ها در xml به خط فارسی نوشته شده ) .
برای یه همچین پروژه ای راهی بهتر به جای استفاده از xml میشناسید ؟ من میخوام دیتابیسم داینامیک باشه . یعنی مثلا بتونم کشور هایی رو به دیتابیسم اضافه یا حذف کنم .

سوالی که داری خیلی کلی مطرح شده منم کلی جوابتو میدم چون نمیدونم سطح آشنایی با فلش و ایکس ام الت چقدره !
همون ایکس ام ال برای اینکار بهتره البته باید بری یکسری مطالب مربوط به کارکردن و لود ایکس ام ال توی پروژه فلش رو مطالعه کنی ... سخت هم وقتی یاد بگیری اصلا نیست و برعکس فوق العاده انعظاف پذیر و زیباست ... همچنین در صورتی که خیلی خوب و داینامیک بنویسی میتونی حتی یک فایل دیگر که مربوط به ادیت ایکس ام ال هاست رو درست کنی تا هر بار بتونی پس از ادیت و اضافه یا کم کردن تگ هات بتونی فایل ایکس ام ال رو ذخیره کنی و در واقع یک اینترفیسی هم برای آپدیت کردن ایکس ام ال هات بذاری ... در صورتی هم که حوصله و وقت یادگیریش رو نداری به نظر من استفاده از آرایه ها در اولویت فرار میگیره و روش های بعدی .....

حالا اگر دفعه بعدی خواستی پروژه رو شروع کنی استارت بزن گد بنویس مشکل برخوردی بیا توی فروم چون اینجا کسی یک همچین سوال کلی رو سخت جواب میده .. امیدوارم بتونم کمک کرده باشم ....

آخرین ویرایش:

aliamel

کاربر فعال
سلام
دیتا بیسی که پایه اش XML باشه رو من نمی شناسم و توصیه ام به شما اینه که بین بحث XML و پایگاه داده که دو مقوله جداست تفکیک قائل بشی .
چون فیلدهات محدود هستن و ارزش نداره به خاطرشون خودتو با مسائل پایگاه داده ای درگیر کنی بنابراین بحث پایگاه داده رو بذار کنار
در هر صورت اگه پروژه شما در همون حدی هست که فرمودی اون موقع میشه روی XML حساب باز کرد . کافیه نحوه درج داده ها داخل تگ ها رو یاد بگیری و توسط کلاس هایی چون XML و XMLList به بازیایی و یا پرس و جو روی اونا بپردازی . برای آشنایی بیشتر با این قبیل کلاس ها می تونی به لینک زیر مراجعه کنی :
http://help.adobe.com/en_US/FlashPlatform/reference/actionscript/3/index.html

اما در خصوص سوال آخر شما که راهی بهتر از xml وجود داره یا نه این جواب رو خدمتت عرض می کنم :
راه های متفاوتی وجود داره که بتونی این پروژه رو پیاده سازی کنی و این بستگی به میزان مهارت و سلیقه شما داره . برای مثال در Adobe AIR شما حداقل با 3 شیوه مختلف می تونی این کار رو انجام بدی :

1- از طریق راه اندازی بانک اطلاعاتی
2- استفاده از XML
3- استفاده از JSON

exroxist

New Member
ممنون از دوستان که جواب دادند .
بهتره یکم بیشتر راجع به پروژم توضیح بدم . در حال حاضر تمام اطلاعاتی که من میخوام اونها رو به فلش وارد کنم به صورت یک فایل Excel هست . یعنی نام کشورها + مشخصه های اونها از قبیل : پایتخت ، جمعیت ، محدوده جغرافیایی و ...
یکی از امکاناتی که نرم افزار طراحی شده باید داشته باشه اینه : جستجو بر اساس فیلتر های مختلف
یعنی مثلا این امکان باشه که مشخصه های مختلف کشور ها رو به میزان دلخواه انتخاب کرد و نرم افزار تمام کشور هایی که دارای این خصوصیات باشند رو نمایش بده .
من راهی که به ذهنم رسید این بود که اطلاعات رو با xml بنویسم . به xml آشنایی کامل دارم اما به نحوه ی به کار گیری اون در فلش و از طریق as3 زیاد وارد نیستم .
1. اگر کتاب یا مقاله ای در این باره میشناسید ممنون میشم معرفی کنید .
2. چطور میتونم اینتر فیسی با فلش برای تغییر اطلاعات در فایل xml یجاد کنم .

آخرین ویرایش:

splinter cell

Well-Known Member
یه تاپیک داشتیم با عنوان: آموزش xml از صفر تا بینهایت
اون میتونه پاسخگوی شما باشه

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا