به چه کانالی تبلیغ بدم؟

hasan_123

New Member
سلام دوستان، من به تازگی کانال تلگرام زدم و میخوام درخواست تبلیغ به کانال ها بدم اما میخوام بهتریناشو امتحان کنم ولی نمیدونم کدوم کانال ها خوبه. از دوستانی که تجربه تبلیغات در تلگرام دارند خواهش و تقاضا دارم تا کانال هایی که براشون مفید بوده رو معرفی کنن تا ما هم استفاده کنیم. مرسی از همتون

karezgraphic

Active Member
سوالتون کلیه و نمیشه جواب قطعی داد
زمینه کاریتون مهمه که توضیحی ندادید
کلا در تبلیغات شناخت بازار هدف و مخاطب خیلی مهمه
شما ابتدا مشخص کنید دنبال چه جور افرادی هستید و فکر میکنید این افراد تو چه کانال هایی هستن و بعد بهشون تبلیغات بدید
اصلا شاید داخل تلگرام نباشند و توی اینستا باشن، اینجوری بودجه تبلیغاتتون سوخت نمیشه
بعضی کانالها ممکنه برای یکی خوب جواب بده و برای بعضی های دیگه اصلا جواب نده

pairy

New Member
Hey there! I totally get where you're coming from. Finding the right Telegram channels for advertising can make a huge difference. Personally, I've had success with a few niche channels that have active communities and targeted audiences. A good way to start is by checking out channels that focus on your specific market or interests. You can also look at channels with a high engagement rate rather than just large numbers of members. Some friends of mine have had great experiences with channels like king thai 168 , so that could be a good place to start your search. Good luck with your Telegram journey, and I hope you find the perfect channels for your ads!"

payam7

New Member
خیلی از کانال ها یا ممبر فیک دارن یا از طریق عضویت اجباری ممبر گرفتن که خب قطعا پست‌های کانال رو دنبال نمی کنند. برا همین قبل از تبلیغ دادن پست‌های کانال رو بررسی کنید تا از نظر میزان بازدید، ری اکشن و... بتونید یکسری اطلاعات بدست بیارید که نرخ بازدید و تعامل چقدر هست و درصد واقعی بودن ممبرها رو حدودی تخمین بزنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا