Peyman-Pop
Active Member
آقایون و خانوما لطفا از بحث های خصوصی در تاپیک های عمومی پرهیز کنید .
ممنونم .
پیمان
ممنونم .
پیمان
اتفاقا چون بندري ام اين شكلي ام مگه تو بچه شيرازي؟؟؟؟؟؟ آقا
مهديييييييييييييييييييييييييييييييييييي
aida_khanoom گفت:بابا من نبودم چه خبره اينجا
خر كوچولو كفففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففمممممممممممم بريييييييييد بابا
بچه ها من مردم تازه اين حسود كي بود گفته از آيدا جون خوشكلتر هم هست خوب رو كن ببينن جماعت
اين وسط به شخص آيدا خانم فقط توهين نشه ها!!
در ضمن ما كه قبلا لاف زن نداشتيم بابا ايول الحق كه شط رو كرده تو ليوان سر كشيده بالا بابا بي خيال لااقل يه لاف بياين بشه باور كرد راستي 3panta اين خر كوچولو از تو خيلي قشنگتره (خر كوچولو خوب شد؟) بعدش ميخواستم بگم آقا مجيد شما هم رو سپنتا رو كم كردينا:wik: سپنتا از تو خوشگلترم پيدا شد ولي از من خوشگلتر مثه اينكه نيست بعدشم اين سيب سبزه نرسيده كي تو رو آخه گاز زده عزيزم بهش بگو بياد پيشه من من خودم بهش غذا ميدم آخه از تو بهتر پيدا نشد كه گاز بزنه (محض شوخي بود) بعدشم خر كوچولو جان من 20 سالمه و دانشجوي عمران شيراز هستم(هههههههههيييييييي خدا دست رو دلم نذار) بعدشم دستتون درد نكنه كه بدون من اينجا رو چرخوندين شرمنده زندگييه و هزار دردسر
![]()
آيدا خانوم مثل اينکه شما از همهشون سفيدتري!aida_khanoom گفت:منظور از اينكه بچه محل شما هستم 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O چيه اصلا شما كي هستين ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Bepar2 گفت:اقا آيدا بچه محل ما هست كسي چيزي به آيدا نگه ( راست ميگه خوشگل تر از همست چون ا بندري هست( من هم بندرعباسي بازار مشترك هست اينم عكس ما جون مادريتون فقط متلك نندازين![]()
![]()
![]()
![]()
بعدشم بندرعباسي اصيل خوشگل زياد دارند شايد سفيد نباشن و سبزه باشن ولي اي چشم و ابرو دارن بماند بعدشم حيف كه عكستو نتونستم ببينم
حيف شانس اوردي
:twisted:
![]()
![]()
![]()
salar گفت:Majid گفت:اينم منم![]()
البته سمت چپي منم راستي برادرمه![]()
![]()
مجيد
بابا خوش تیپ
.
.
.
.
.
.
:smoke:eace:
d@nial گفت:كامي بخاطر اين همه راهي كه رفتي قيافت اينطوري شده؟R_chizari گفت:kami_mz گفت:اولا: يه فقره********** و يه به قول خودت بچه تهرون.Masih گفت:R_chizari گفت:kami_mz گفت:اولا که ما دو نفريم( من و نويد)Masih گفت:kami_mz گفت:من خيلي قوت پيش به اين نتيجه رسيده بودم. خودش هم در جريانه.3panta گفت:مسيح تو هم بد تيكه اي نيستي ها![]()
من به زودي تو رو خفه ميكنم كامبيز! بگذار 6 شهريور بشه!![]()
مسيح.
ثانيا مادر دهر نزاده است آن که دست بر قوم ********* بلند کند. اونوقت مي خواي خفه کني؟ زررررررررررررررررررررررشششششششششششششششششک.
آقا منم با مسيححالا مام دو نفريم (اينچا چرا شكلك زبون درازي نداره ! )
![]()
6 شهريور . محل قرار . مسيح وسط راه پيادشون ميكنيم بقيه راه رو پياده بيان چطوره ؟![]()
![]()
:smoke:
دارمت رضا! بزن قدش! سني هم باشه سن ما بيشتره (عقل كه ديگه جاي خود داره). تازه دو تا ****** هيچ كاري نميتونن در برابر دو تا بچه تهروني انجام بدن! ميگي نه؟ 6 شهريور رو نيگا كن!![]()
مسيح.
دوبما: داشتين؟ حالا ميري بزرگترتو مياري؟
سيما: براتون يه سورپريز دارم که روز تور مي فهمي چيه. فقط در اين حد بگم يه نفر قراره بياد که ببينيش کپ مي کني.( يه راهنمايي ديگه: آقاي چيذري خوب ايشونو مي شناسند.).
چارما: آقاي چيذري سرور بنده هستند و کمالاتشون بر همه معلوم. ولي در مورد جناب عالي... الله اعلم.
پنجما: 6 شهريور. مي گي نه؟ خاک بريز رو اين شست. 8)
آقا مام مخلصيم ولي در اين شرايط حساسنميشه مسيح رو تنها گذاشت به همين خاطر مجبوريم پيادتون كنيم وسط راه اونم موقع برگشت
![]()
تاثيرش بيشتره
![]()
:roll:
اين بالايي هم بخاطر طبقاتش هست!
Peyman-Pop
آقایون و خانوما لطفا از بحث های خصوصی در تاپیک های عمومی پرهیز کنید .
ممنونم .
پیمان
aida_khanoom گفت:سر من دعوا شده ؟؟؟؟؟
آقا من متعلق به همه هستم (الان دارم دست رو سرتون ميكشما!!!!!)
برو بچ با آيدا خانوم بحث نکنید =royal= غیرتی میشه ها=royal= گفت:آقا واسه منم جالب شد
راست ميگه sutinevis چرا مياي تو مجيد آنلاين لباس نميپوشي؟
واي دور از جونت چشمه خودت بتركه 8O 8O واي بلا دور :mrgreen: عزيز خودتو چشم ميزني :mrgreen: خودتم خودتو نفرين مي كني :newcry: :newcry: نكون اين كارو عزيزه دله برادر :mrgreen:اي بابا از بالا تا پايين اين تايپك فقط دو تا خوشگل ديدم.خودم و ايدا اينم يك سند ديگه
بتركه چشم حسودم
8O 8O 8O 8O
=royal= گفت:آقا واسه منم جالب شد
راست ميگه sutinevis چرا مياي تو مجيد آنلاين لباس نميپوشي؟
3panta گفت:نه پس لابد تو با اين قيافت خوشگلي!!!!!