به نظر من هركي عكس خودش رو بذاره اينجا

Peyman-Pop

Active Member
آقایون و خانوما لطفا از بحث های خصوصی‌ در تاپیک های عمومی‌ پرهیز کنید .

ممنونم .

پیمان

paramond

Member
آره پيمان راست ميگه من يه لحظه خيال کردم که سايت قاطی کرده و پيغام خصوصی بقيه رو نشون ميده
چقدر خوشهال شدم

sutinevis

Member
aida_khanoom گفت:
بابا من نبودم چه خبره اينجا
خر كوچولو كفففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففمممممممممممم بريييييييييد بابا
بچه ها من مردم تازه اين حسود كي بود گفته از آيدا جون خوشكلتر هم هست خوب رو كن ببينن جماعت
اين وسط به شخص آيدا خانم فقط توهين نشه ها!!
در ضمن ما كه قبلا لاف زن نداشتيم بابا ايول الحق كه شط رو كرده تو ليوان سر كشيده بالا بابا بي خيال لااقل يه لاف بياين بشه باور كرد راستي 3panta اين خر كوچولو از تو خيلي قشنگتره (خر كوچولو خوب شد؟:oops::wink: ) بعدش ميخواستم بگم آقا مجيد شما هم رو سپنتا رو كم كردينا:wik: سپنتا از تو خوشگلترم پيدا شد ولي از من خوشگلتر مثه اينكه نيست بعدشم اين سيب سبزه نرسيده كي تو رو آخه گاز زده عزيزم بهش بگو بياد پيشه من من خودم بهش غذا ميدم آخه از تو بهتر پيدا نشد كه گاز بزنه (محض شوخي بود) بعدشم خر كوچولو جان من 20 سالمه و دانشجوي عمران شيراز هستم(هههههههههيييييييي خدا دست رو دلم نذار) بعدشم دستتون درد نكنه كه بدون من اينجا رو چرخوندين شرمنده زندگييه و هزار دردسر:oops:

آيدا خانوم بايد بگم که اوني که منو گاز زدي حواسش بوده چي رو گاز زده :wink: که البته در حين يک پروژه اتفاق افتاد :oops:
در ضمن من که نميتونم از شما خشگلتراشو رو کنم.زشته مردم چي ميگن؟
يه چيز ديگه!چرا وقتي مياي اينجا لباس تنت نيست؟: 8)

sutinevis

Member
aida_khanoom گفت:
Bepar2 گفت:
اقا آيدا بچه محل ما هست كسي چيزي به آيدا نگه ( راست ميگه خوشگل تر از همست چون ا بندري هست( من هم بندرعباسي بازار مشترك هست اينم عكس ما جون مادريتون فقط متلك نندازين :lol:
منظور از اينكه بچه محل شما هستم 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O چيه اصلا شما كي هستين ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :?: :?: :?: :?: بعدشم بندرعباسي اصيل خوشگل زياد دارند شايد سفيد نباشن و سبزه باشن ولي اي چشم و ابرو دارن بماند بعدشم حيف كه عكستو نتونستم ببينم :( حيف شانس اوردي :wink: :twisted: :wink: :?: :?:
آيدا خانوم مثل اينکه شما از همهشون سفيدتري!
اینو میگن سیریش :oops:'
^7--A__V______________________________

sutinevis

Member
salar گفت:
Majid گفت:
اينم منم :oops:

البته سمت چپي منم راستي برادرمه :oops:
ms.jpg

مجيد

بابا خوش تیپ :wink:
.
.
.
.
.
.
:smoke: :peace:

مجيد جان اينقدر بهت گير ميدم تا بگي.داداشت يکي دوسال پيش (دقيق نميدونم) توي سما 2 تهران (ايرانپارس) درس نميخونم؟
جون من جواب بده.دارم از کنکاوي ميميرم

sutinevis

Member
d@nial گفت:
R_chizari گفت:
kami_mz گفت:
Masih گفت:
R_chizari گفت:
kami_mz گفت:
Masih گفت:
kami_mz گفت:
3panta گفت:
مسيح تو هم بد تيكه اي نيستي ها
من خيلي قوت پيش به اين نتيجه رسيده بودم. خودش هم در جريانه. :D

من به زودي تو رو خفه ميكنم كامبيز! بگذار 6 شهريور بشه! :wink:

مسيح.
اولا که ما دو نفريم( من و نويد)
ثانيا مادر دهر نزاده است آن که دست بر قوم ********* بلند کند. اونوقت مي خواي خفه کني؟ زررررررررررررررررررررررشششششششششششششششششک.

آقا منم با مسيح :wink: حالا مام دو نفريم (اينچا چرا شكلك زبون درازي نداره ! ) :lol:
6 شهريور . محل قرار . مسيح وسط راه پيادشون ميكنيم بقيه راه رو پياده بيان چطوره ؟ :lol: :lol:

:smoke:

دارمت رضا! بزن قدش! سني هم باشه سن ما بيشتره (عقل كه ديگه جاي خود داره). تازه دو تا ****** هيچ كاري نميتونن در برابر دو تا بچه تهروني انجام بدن! ميگي نه؟ 6 شهريور رو نيگا كن! :wink:

مسيح.
اولا: يه فقره********** و يه به قول خودت بچه تهرون.
دوبما: داشتين؟ حالا ميري بزرگترتو مياري؟
سيما: براتون يه سورپريز دارم که روز تور مي فهمي چيه. فقط در اين حد بگم يه نفر قراره بياد که ببينيش کپ مي کني.( يه راهنمايي ديگه: آقاي چيذري خوب ايشونو مي شناسند.).
چارما: آقاي چيذري سرور بنده هستند و کمالاتشون بر همه معلوم. ولي در مورد جناب عالي... الله اعلم.
پنجما: 6 شهريور. مي گي نه؟ خاک بريز رو اين شست. 8)

آقا مام مخلصيم ولي در اين شرايط حساس :lol: نميشه مسيح رو تنها گذاشت به همين خاطر مجبوريم پيادتون كنيم وسط راه اونم موقع برگشت :lol: :lol: تاثيرش بيشتره :wink:

:roll:
كامي بخاطر اين همه راهي كه رفتي قيافت اينطوري شده؟

اين بالايي هم بخاطر طبقاتش هست!

آقا منم طرف کامي(چون نميام ميگم:wink:) فقط تو رو خدا منو تو اين چاهي که درست کرديد ننادزيدا! :eek:

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
Peyman-Pop

آقایون و خانوما لطفا از بحث های خصوصی‌ در تاپیک های عمومی‌ پرهیز کنید .

ممنونم .

پیمان

آقا پيمان جان شرمنده ديشب هم من خواب آلود بودم هم آيدا خانوم :mrgreen: ما ديشب تايپيك با بحث خصوصي اشتباه گرفتيم از همه بچه ها اينجا عذر خواهي ميكنم :newwink:

=royal=

Member
آقا واسه منم جالب شد
راست ميگه sutinevis چرا مياي تو مجيد آنلاين لباس نميپوشي؟

EHSAN_J

Active Member
من چقدر لذت ميبرم از اين همه دوستي ورفاقت بين شما جوانها
عاليه
موفق باشيد فقط ....

ALI_TAKHTI

Active Member
اي بابا از بالا تا پايين اين تايپك فقط دو تا خوشگل ديدم.خودم و ايدا :lol: اينم يك سند ديگه
بتركه چشم حسودم 8) اينم كه پشت سرمه رودخانه هميشه خروشان دز هست

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
اي بابا از بالا تا پايين اين تايپك فقط دو تا خوشگل ديدم.خودم و ايدا اينم يك سند ديگه
بتركه چشم حسودم
8O 8O 8O 8O
واي دور از جونت چشمه خودت بتركه 8O 8O واي بلا دور :mrgreen: عزيز خودتو چشم ميزني :mrgreen: خودتم خودتو نفرين مي كني :newcry: :newcry: نكون اين كارو عزيزه دله برادر :mrgreen:
اي بابا تو خوشگل :mrgreen: 206 هم ماله تو :newwink:
ولي ما واسه اين حرفا عكس نذاشتيم دادا :newwink:

جدیدترین ارسال ها

بالا