آره عزيز لينوكس هستش php-nuke هم بخاطر امنيتش ! مي ترسم ! siteman هم كه يه جورايي كارباهاش راحته ولي خيلي جالب نيست ولي نظر خودمم هم siteman هستش كسي ديگه نظري نداره ؟
در مورد ناك فكر كنم اين نسخه جديدش متفاوت تر از قبلي ها باشه. البته اگر دنبال پورتال هاي كوچولو مي گردي مي توني فراوان امثال siteman رو اونجا پيدا كني.
در مورد ناك فكر كنم اين نسخه جديدش متفاوت تر از قبلي ها باشه. البته اگر دنبال پورتال هاي كوچولو مي گردي مي توني فراوان امثال siteman رو اونجا پيدا كني.
به نظر من اگه بخوين ميتونيم ضعف امنيتي ناك رو به راحتي آب خوردن برطرف كنيد فقط كافيه يك برنامه مدير امنيتي كه توي همين انجمن معرفي شده رو روش نصب كني امكانات امنيتي زيادي در اختيارت قرار ميگيره.
ولي به نظر من همه كار ها رو به دست يه برنامه ندي بهتره !
مثلا براي هر قسمت از يه برنامه استفاده كنيم !
يعني براي فروم phpbb و ... براي اخبار php-news و الي ...
اينطوري امنيتش هم بهتره
نه ؟
خوب اگه بخوهيم براي هر قسمت از يك نوع برنامه استفاده كنيم در سايت پراكندگي به وجود مي ياد و معمولا در اينگونه سايتها كاربر هنگام بازديد در ميون لينكهاي مختلف گم مي شه .
اگه اون كسي كه مي خواهد سايت رو راه بندازه حرفه اي باشه باز مي تونه يه كارهاي براي منظم شدن بكنه وگرنه كه اصلا من همچنين كاري رو توصيه نمي كنم
به نظر من ]tw-cms يك cms كامل و جالبه و در عين حال ورژن جديدش قابليت آپديت اتومات داره. اين پرتال رو هسته Post Nuke بنا شده و مهمتر از همه اينكه فارسي هست. وبراي انجمن ها هم انجمن هاي PNPHPBB و يا PHPBB هم مناسب اند كه شما ميتوني ازشون استفاده كني (در صورتيكه بخوايي از انجمنهاي جداگونه استفاده كني) TW-CMS