به زودی ------ بازی جدید من !

mshgames

Well-Known Member
بازی جدید نابودی قورباغه ها ------- شاهکاری جدید و سبک جدید

داستان بازی :
یه ماده عجیب که هنوز آزمایش نشده و مشخص نیست که برایه چه کاریه در یکی از آزمایشگاهها به طور اتفاقی تو یه جوبه آب میوفته و توسط جریان آب به یه جنگل رفته و قورباغه هایی که در اونجا از این ماده خورده (آب) و ناگهان به شکلی عجیب باد کرده و بزرگتر از حد طبیعی شده این مرض در چندیدن منطقه شیوع پیدا کرده و رویه قورباغه هایه مختلف تاثیر متفاوتی داره حال شهر باید از این موجودات پاک سازی بشه بنابراین رئیس پلیس شهر (شهر حیوانات) به مامور ویژه خود(که یه تمساح سوسماره) اطلاع میده و مامور ما از جنگل شروع به پاک سازی محل میکنه در مراحل مختلف با وسایل و تجهیزاته جالبی برخورد و از اونا برایه نابودی قورباغه ها استفاده میکنه

بازی از 2 هفته پیش کار بر روش داره انجام میشه و ان شالله زمستان کارش تموم میشه
نرم افزار مورد نظر فلش 8 و زبانش اکشن اسکریپت 2
از جلوه های زیبایی تویه بازی استفاده شده شاید این بتونه از بازی کراش (بازی قبلی پیشی بگیره و بسیار موفق تر ظاهر بشه)
کار متحرک سازی کارکتر اصلی آقا سپهر(سپهر سهرابی ) زحمتشو کشیدن و درست کردن

اینم یه عکس از محیط بازی : (از مرحله 2 ---- جنگل)

25u7joi.jpg

راستی هنوز محیط بازی کامل نیست و باید چند چیز دیگه اضافه بشه!!

موفق باشید

محمد

mahdi_2008

Member
سلام

بازی قشنگی به نظر میاد .
امیدوارم موفق باشی و هرچه زودتر بازیه جدیدت درست بشه تا ما ازش لذت ببریم
راستی شما به «پیغام های خصوصی » تون جواب نمی دید؟

:wink:

mshgames

Well-Known Member
سلام

ممنون گرافیکه بازی که واقعا خیره کننده (جدا تعریف از خود نباشه خودم از گرافیکش کیف کردم) گیم پلیه و ..... هم خوبه و در حد قابله قبولی فقط میگم بازی متفاوت از منه و بسیار زیبا

در مورد قرار دادن این بازی برایه دانلود نمی دونم هدفم پخشه این بازی مثله بازی کراش و احیانا تو مجله .... جهت معرفی

rafaello

New Member
خسته نباشی دمت گرم :)
یه چیزی به نظرم رسید اونم اینه که اگه بتونی تو بک گراند بازی از تصویری استفاده کنی که ایرانی بودن بازی را برسونه
مثلاً محیط جنگل یا کلبه هایی که تو جنگل هست یه جورایی سبک ایرانی باشه فکر کنم حال بده :d

mohsensemsarpour

کاربر فعال
ایران و ایرونی رو سربلند کردی محمد جان
راستی بازی هات رو توی سایت های معروف معرفی کن ...

منم دنبالش خواهم بود ...

موفق باشی ...

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
حتما در باره پخش بازی اطلاع رسانی کنید

راستی حجم نهایی بازی چقدر شده

و در ضمن در صورتی که خواستی امکان پبت رکورد آنلاین هم بزار (اگه کمکی نیاز بود بنده در خدمتم - هم در مورد فلش و هم برنامه نویسی تحت وب می تونم کمکتون کنم ) البته اگه به فرض محال نیاز داشتید
چون دوست دارم این پروژها مخصوصا ایرانیش به صورت حرفه ای وارد کار بشن

موفق و پیروز باشید ، بهروز

mshgames

Well-Known Member
سلام

rafaello

این فعلا یه منطقه مناطقه دیگه بکگراندشو همون شکلی درست می کنم بازم ممنون از نظرت دوسته گلم

سلام بر آقا محسن گل بین منو شما یه سوتفاهمی شد سره ارسال پیغام خصوصی که من دیگه یادم رفت ارسال کنم و...... ازت معذرت می خوام امیدوارم منو ببخشی ممنون از نظرت چشم !

آقا بهروز حتما ازتون استفاده می کنم البته 1 ماه دیگهمزاحم میشه برایه ثبت رکورد بازی به صورت آلاین بازی تا مرحله 4 به صورت آنلاین قرار داده میشه و پکیج کاملشو ...... برایه دانلود

ممنون از همتون

موفق باشید

محمد

mshgames

Well-Known Member
سلام

این بازی قرا شده توسط یه استودیو بازیسازی کاره انتشارش انجام بشه که مدیر و صاحب اصلی استدیو یکی از دوستانم هستن (به احتمال قوی همراه با مصاحبه و....)

به زودی خبرایه جدیدی میدم

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

خوبي محمد جان آقا شنيديم دستت شكسته !!!!

خوبي الان ؟

منتظر بازي بعدي شما هستيم

موفق باشيد

mohsensemsarpour

کاربر فعال
خدا بد نده
انشآء الله که هر چه سریع تر خوب بشی
امیدوارم محمّد عزیز رو در سطح کشور و دنیا همیشه موفق ببینیم
اون توانایی های زیادی داره ...

من منتظرم و امیدوارم ...............

rezaee

Member
سلااااااااااام
دوست عزیز چطوری؟ خوبی؟ بروبچ انجمن فلش همه خوبن؟؟؟:rose:
مشتاقانه منتظر کار جدیدت هستم........
راستی، فکری واسه جلوگیری از کند شدنش کردی؟؟؟
من یه پیشنهاد دارم... به نظر من علت کندی بازی قبلی(کراش) این بود که تمام مرحله تماما لود میشه و تمام دشمن ها و یا جزیات متفاوت ( مووی کلیپهای مختلف از قبیل حرکت گلها، آب و....) باعث کندی شده. اگه بتونی کاری بکنی که تیکه تیکه مراحل یه بازی لود بشه شاید بشه از کند شدن جلو گیری کرد.
برای مثال مثلا فقط جزیاتی از بازی نشان داده بشه(لود بشه) که مثلا 10 سانت قبل و بعد از موقیعت فعلی کاراکتر باشه.
موفق باشی
فعلا بای:-?

Arash-AS

Member
سلام
من چطوری می تونم باهاتون صحبت کنم ،خیلی خیلی واجبه
id ت رو بده، کی میتونید بیاید تو چت؟

جدیدترین ارسال ها

بالا