به دنبال يك كركر

hsnbiz

New Member
سلام
والا من هرچي بالا پايين كردم جايي براي عنوان كردن اين موضوع پيدا نكردم! پس اگه جاش اينجا نيست لطفا اصلاح كنيد و پيشا پيش هم معذرت مي خوام :oops:

و اما من يك برنامه مديريت تووووووووپ براي كافي نت دارم كه خودم كشتم ولي براي اين برنامه كرك پيدا نكردم و با دمو هم نميشه كار كرد. اگر فكر ميكنيد كه بايد از اينترنت كركش و جستجو كنم بايد بگم كه هرچي سايت بود راجع به كرك و سريال و .... من زيرورو كردم. اما بي فايده بود. براي همين حسابي ..... روحي شدم :oops:

به همين جهت دنبال يكي هستم كه خودش تو مايه هاي كرك كردن وارد باشه و روي اين برنامه هم كار كنه. و يا از هكر جماعت كه تو كار كارت اعتباري هستن خواهش ميكنم يه پيغام خصوصي به من بدن.

با تشكر

mohsenshahbazi

Active Member
به اين ايدي پي ام بده تو ياهو

iran_crack2000
يا پيمان تو همين انجمنها ...

محسن

Peyman-Pop

Active Member
hsnbiz جان اگر برنامه نسخه دمو باشه کرک اون تقریبا غیر ممکنه چون در برنامه های دمو یکسری کد های اصلی‌ و کلیدی حذف میشن بنابراین حتی‌ اگر برنامه رو کرک کنیم باز هم چون اون برنامه ناقص هستش عمل نمیکنه.

تنها برنامه های Trial و بعضی‌ از اقسام خاص دیگه قابلیت کرک شدن رو دارن چون برنامه کامل هستش اما تا قبل از رجیستر محدودیت هایی‌ داره.

موفق باشی

پیمان

hsnbiz

New Member
سلام
با تشكر از توجه شما.

والا تا اونجا كه من چيزي دستگيرم شد اين برنامه چيزي كم و كسر نداره و به احتمال زيال هر كاري ميشه از فايل اصلي ميشه.

اين برنامه كه من ميگم از ورژن 4.9.5 و 5.00 بتا و 5.0.11 هست كه من روي هاردم دارم! اما روي سايت هاي كرك فقط 4.5 سي و 4.9.4 هست. مثلا كرك ورژن 4.9.4 را دانلود كردم كه يه فايل بود كه بايد با فايل اصلي جايگزين ميكردم. منتها بدبختي اينجاست كه من ورژن 4.9.4 رو نتونستم از جايي گير بيارم :cry:

به نظر من اگر كسي وارد باشه ميتونه به فايل اصلي برنامه تجاوز كنه!

ممنون ميشم اگه كمك كنين!
:oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا