دو باره بزار نوکرتم!خرابم به خدااا!!!
hamid ir Well-Known Member Sep 30, 2005 #23 جی تی جون به خدا فراموشت نکردما ولی به خدا دادم به یه کسی که برات آپلود کنه ولی طرف رفته ماموریت شرمنده
جی تی جون به خدا فراموشت نکردما ولی به خدا دادم به یه کسی که برات آپلود کنه ولی طرف رفته ماموریت شرمنده
M mohsen dmoukh New Member Oct 31, 2005 #24 سلام من یه تازه واردم یابهتر بگم یه تازه کار اگه می شه در مورد این تصویر نطر بدین
M mohsen dmoukh New Member Oct 31, 2005 #25 سلام شاید خنده دار باشه ولی من نمی تونم عکسهام رو آپلود کنم !!!! میدونم از طریق insert image باید این کار رو نم ولی نمیشه . so help
سلام شاید خنده دار باشه ولی من نمی تونم عکسهام رو آپلود کنم !!!! میدونم از طریق insert image باید این کار رو نم ولی نمیشه . so help
FashisT Active Member Nov 1, 2005 #26 شما میتونید برای قرار دادن طرح تون در انجمن عکستون رو در اینجا اپلود کنید www.img.majidonline.com بعد در یک تاپیک جداگونه در انجمن نظر خواهی ارسال کنید.. فعلا
شما میتونید برای قرار دادن طرح تون در انجمن عکستون رو در اینجا اپلود کنید www.img.majidonline.com بعد در یک تاپیک جداگونه در انجمن نظر خواهی ارسال کنید.. فعلا