به امید موفقیت همه دوستان خداحافظ

nano2012

New Member
از کاربران با تجربه نه سال هم یک چیز یاد گرفتیم همه آی پی های نزدیک به هم یک نفر هستند
که من با این شرایط حتما اصفهان زندگی می کنم!!!

در این انجمن فکر می کنند با نه سال سابقه یعنی همه چیز می دانند
ولی باید وارد زندگی واقعی بشویم تا نشان بدیم چه کاری ازمون بر می یاد

در مدتی که در مجید آنلاین بودم سعی کردم به همه دوستان با مثال های کاربردی کمک کنم تا مشکلاتشان حل شود

اما با تنگ نظری یک کاربر مثلا متخصص که به من تهمت هایی را زدند عطا انجمن mmb را به کاربران با سابقه نه سال می بخشم و با حضور چنین افرادی دیگر حاضر نیستم در این تایپیک حضور داشته باشم

اگر مدیران جانب انصاف را رعایت کنند باید برخوردی با اینگونه افراد شود ولی اگر اکانت من را بستند دیگر همه چیز مشخص می شود چه کسانی از هم حمایت می کنند ولی اگر اکانتم فعال ماند دوستان می توانند برای رفع اشکال فقط با پیام خصوصی با من ارتباط داشته باشند و تا جایی که می توانم به آنها کمک می کنم

به امید موفقیت همه کاربرانی که می خواهند چیزی در این انجمن یاد بگیرند

nano2012

New Member
امیدوارم از این به بعد نسبت به موضوع مبحث مطلب بنویسید نه این بخواهید توان اطلاعاتی خود را به رخ بقیه بکشید که در این صورت همان گونه که گفتید دست بالای دست بسیار است

nano2012

New Member
من جواب کاملم را به مدیران انجمن و مدیر کل انجمن ارسال کردم

و به نظر آقای سیلور کاور دو نفر از یک خانه نمی توانند در مجید آنلاین عضو شوند
ایشون به جای گزارش به مدیر خودشون یک طرفه به قاضی رفتند و جای مدیر تصمیم گرفتند
ولی واقعیت تغییر نمی کند اگر دوست دارن فکر کنن هر سه این ها من هستم ولی فقط nano2012 من بودم
امیدوارم آقای سیلور کاور پی به اشتباهش ببره
البته خودم از مدیریت خواستم اکانتم را پاک کند که امیدوارم این کار را انجام بدهند

به هر حال همان طور که همیشه گفتم امیدوارم همه بچه های انجمن MMB موفق باشند مخصوصا جناب سیلور کاور

جدیدترین ارسال ها

بالا