از کاربران با تجربه نه سال هم یک چیز یاد گرفتیم همه آی پی های نزدیک به هم یک نفر هستند
که من با این شرایط حتما اصفهان زندگی می کنم!!!
در این انجمن فکر می کنند با نه سال سابقه یعنی همه چیز می دانند
ولی باید وارد زندگی واقعی بشویم تا نشان بدیم چه کاری ازمون بر می یاد
در مدتی که در مجید آنلاین بودم سعی کردم به همه دوستان با مثال های کاربردی کمک کنم تا مشکلاتشان حل شود
اما با تنگ نظری یک کاربر مثلا متخصص که به من تهمت هایی را زدند عطا انجمن mmb را به کاربران با سابقه نه سال می بخشم و با حضور چنین افرادی دیگر حاضر نیستم در این تایپیک حضور داشته باشم
اگر مدیران جانب انصاف را رعایت کنند باید برخوردی با اینگونه افراد شود ولی اگر اکانت من را بستند دیگر همه چیز مشخص می شود چه کسانی از هم حمایت می کنند ولی اگر اکانتم فعال ماند دوستان می توانند برای رفع اشکال فقط با پیام خصوصی با من ارتباط داشته باشند و تا جایی که می توانم به آنها کمک می کنم
به امید موفقیت همه کاربرانی که می خواهند چیزی در این انجمن یاد بگیرند
که من با این شرایط حتما اصفهان زندگی می کنم!!!
در این انجمن فکر می کنند با نه سال سابقه یعنی همه چیز می دانند
ولی باید وارد زندگی واقعی بشویم تا نشان بدیم چه کاری ازمون بر می یاد
در مدتی که در مجید آنلاین بودم سعی کردم به همه دوستان با مثال های کاربردی کمک کنم تا مشکلاتشان حل شود
اما با تنگ نظری یک کاربر مثلا متخصص که به من تهمت هایی را زدند عطا انجمن mmb را به کاربران با سابقه نه سال می بخشم و با حضور چنین افرادی دیگر حاضر نیستم در این تایپیک حضور داشته باشم
اگر مدیران جانب انصاف را رعایت کنند باید برخوردی با اینگونه افراد شود ولی اگر اکانت من را بستند دیگر همه چیز مشخص می شود چه کسانی از هم حمایت می کنند ولی اگر اکانتم فعال ماند دوستان می توانند برای رفع اشکال فقط با پیام خصوصی با من ارتباط داشته باشند و تا جایی که می توانم به آنها کمک می کنم
به امید موفقیت همه کاربرانی که می خواهند چیزی در این انجمن یاد بگیرند