به اشتراک گذاری اینترنت Adslبا فاصله 400 متر

!As@d

New Member
سلام :
من می خوام
به اشتراک گذاری اینترنت ADSLبا فاصله 400 متر
را انجام بدم
می خواستم بدونم
محدودیتی برای کابل كراس وجود داره؟
من چیزی در حدود 400 متر برای اشتراک گذاری اینترنت می خوام استفاده کنم عملی است؟
اصلا مودمی داریم که بدون شبکه کردن کامپیوتر ها البته با این وسعت(400متر) اینکار را بدون دردسر بکنه:cool:

alireza-metal

Active Member
400 متر !!!

با کابل اگه خواسته باشی اینکار رو انجام بدی علاوه بر اینکه خیلی مشکلات داری -- اولندش اینکه سیم رو باید از جایه مناسبی عبور بدی و اگه همینطور تو هوا خواسته باشی رد کنی مطمئنن مشکلاتی خواهی داشت و اگر از این نظر خیالت راحته که هیچی -- ولی 400 جواب نمیده و حتما باید از repeater استفاده کنی که فکر نکنم به صرفه باشه -- راه حل دوم : میتونی از کارت شبکه بیسیم استفاده کنی که به نظر من خیلی برای این موارد بهتره و میتونی کارت شبکه با mhz بالاتر بگیری که تا 400 جواب بده -- البته قیمتشم بالاتره نسبت به سطح های پائین تر ---

راه حل سوم : آنتن point to point --- که واقعا عالیه و مسافت های زیاد رو ساپورت میکنه و از هر لحاظ عالی هست --- ولی مشکل اینه که هزینه سنگینی رو برای شما داره که اصلا به درد شما نمیخوره

همون راه حل دوم برای شما بهترین راهه

!As@d

New Member
میتونی از کارت شبکه بیسیم استفاده کنی که به نظر من خیلی برای این موارد بهتره و میتونی کارت شبکه با mhz بالاتر بگیری که تا 400 جواب بده -- البته قیمتشم بالاتره نسبت به سطح های پائین تر ---
فکر می کنی محدوده قیمتش چنده؟
در ضمن نظرت در باره:
مودمی داریم که بدون شبکه کردن کامپیوتر ها البته با این وسعت(400متر) اینکار را بدون دردسر بکنه؟
چیه؟

منمون.....

alireza-metal

Active Member
والا کارت های معمولی که متراژ کمتری جواب میدند و حدود 40-50 متر یا شاید کمی کمتر در حدود 32000 تومان هستند -- هر چی که از نظر قدرت بالاتر برن قیمتشونم بیشتره -- ولی این کارت ها کمیاب هم هست و باید کمی بگردی تا پیدا کنی

جدیدترین ارسال ها

بالا