به‌ترين مادربردها

sirvan

Member
همش دست خودمونه اگه دو بار جلوی بی مسئولیتی اونا وایسیم بار سوم دیگه اونا هم دست به عصا میشن.

kn_hacker2000

New Member
سلام
با توجه به صحبت دوستان يك سري مطالب است كه بايد به استحضار حضرات آقايون برسانم :
1-در مورد مادربردهاي اينتل بايد بگويم كه توليد كننده مادربردهاي اينتل همان شركت معروف asus مي باشد . كه شما ميتوانيد با مراجعه به مجله بزگراه رايانه قسمت اخبار خبر قطع همكاري asus با اينتل را بخوانيد .
2- مادربردهاي asus تنها مادربرد Test Base بزرگترين توليد كننده هاي پردازنده يعني amd و اينتل مي باشد .
3- تمام محصولات asus بالاترين عمر مفيد را دارند و مادربردهاي ساخت asus با داشتن برگشتي به كارخانه مادر در حدود 0.07 بالاترين كيفيت را اراپه داده است .
4- مادربردهاي asus با داشتن بزرگترين واحد پشتيباني فني در سراسر كشورهاي دنيا بزرگترين سيستم پشتيباني فني را داراست ( در ايران هم الماس خاورميانه )
5- asus با داشتن يك تيم تحقيق و توسعه در حدود 5694 نفر / روز بزگترين واحد تحقيق و توسعه را داراست .
در آخر مي توان گفت asus با در دست داشتن 57 درصد بازار فروش جهان عزمت خود را ثابت كرده است .

ارادتمند شما
كيوان آذربرزين

Hwt

Active Member
kn_hacker2000 گفت:
سلام
با توجه به صحبت دوستان يك سري مطالب است كه بايد به استحضار حضرات آقايون برسانم :
1-در مورد مادربردهاي اينتل بايد بگويم كه توليد كننده مادربردهاي اينتل همان شركت معروف asus مي باشد . كه شما ميتوانيد با مراجعه به مجله بزگراه رايانه قسمت اخبار خبر قطع همكاري asus با اينتل را بخوانيد .
2- مادربردهاي asus تنها مادربرد Test Base بزرگترين توليد كننده هاي پردازنده يعني amd و اينتل مي باشد .
3- تمام محصولات asus بالاترين عمر مفيد را دارند و مادربردهاي ساخت asus با داشتن برگشتي به كارخانه مادر در حدود 0.07 بالاترين كيفيت را اراپه داده است .
4- مادربردهاي asus با داشتن بزرگترين واحد پشتيباني فني در سراسر كشورهاي دنيا بزرگترين سيستم پشتيباني فني را داراست ( در ايران هم الماس خاورميانه )
5- asus با داشتن يك تيم تحقيق و توسعه در حدود 5694 نفر / روز بزگترين واحد تحقيق و توسعه را داراست .
در آخر مي توان گفت asus با در دست داشتن 57 درصد بازار فروش جهان عزمت خود را ثابت كرده است .

ارادتمند شما
كيوان آذربرزين
اقا شما با اين asus نسبتي نداري (‌ شوخي )‌

sirvan

Member
تو ایران هستیم ها یادت نره!
اون اعداد و ارقام راجع به پشتیبانی به درد منی که ایرانم نمی خوره.

gba

Member
به نظر من كه فقط گيگابايت حرف نداره! چندين ساله كه همش بهترين مادربورد انتخاب مي شه!! من كه دارم باهاش كلي حال ميكنم مخصوصا اون نوعي كه ان فورس 2 داره!!!

sirvan

Member
gba گفت:
به نظر من كه فقط گيگابايت حرف نداره! چندين ساله كه همش بهترين مادربورد انتخاب مي شه!! من كه دارم باهاش كلي حال ميكنم مخصوصا اون نوعي كه ان فورس 2 داره!!!
معلومه که داری با AMD حال میکنی!
CPU Temperature توچنده. و مدلش

A.XP

New Member
مادربورد ارزون فقط SOLTEK و GIGA اما soltek بهتر از گيگا جواب داده...

Behnam-Fe

Member
مثل اینکه آقای hanswercom سوزنشون روي ما گير كرده.
چون در همه انجمنها و در همه موارد حرف مخالف ميزنه. :twisted:

Maxton

Active Member
Behnam-Fe گفت:
اولندش خدمت شما بايد عرض كنم من نظر شخصيمو مي گم حالا هر چقدر هم كه مي خواد به نظر بقيه ابلهانه باشه..دومند من معمولا با اينايي كه تازواردند به اين سايت كه معمولا ارسالهاشون كمه(همشون نه )بد نيستم..سومند با هر كي بد باشم باهاش قطع رابطه مي كنم...

Behnam-Fe

Member
hanswercom گفت:
Behnam-Fe گفت:
اولندش خدمت شما بايد عرض كنم من نظر شخصيمو مي گم حالا هر چقدر هم كه مي خواد به نظر بقيه ابلهانه باشه..دومند من معمولا با اينايي كه تازواردند به اين سايت كه معمولا ارسالهاشون كمه(همشون نه )بد نيستم..سومند با هر كي بد باشم باهاش قطع رابطه مي كنم...

اولا پس بالاخره شما بامن خصومت داريد يا نه. :?:
دوما من زودتر از شما عضو اين سايت شدم. :!: :!: :!: :!: :!: 8)

Maxton

Active Member
Behnam-Fe گفت:
hanswercom گفت:
Behnam-Fe گفت:

اولا پس بالاخره شما بامن خصومت داريد يا نه. :?:
دوما من زودتر از شما عضو اين سايت شدم. :!: :!: :!: :!: :!: 8)
نه عزيز خصومت ندارم...لطفا ديگه ادامه نده..از بحث اصلي منحرف شديم...

Maxton

Active Member
سلامت باشي...در ضمن من قبلا گفتم بازم مي گم با هيچ كس در سايت خصومت ندارم به غير جناب masih

جدیدترین ارسال ها

بالا