Fa بهنظر شما راحت ترین زبان برنامه نویسی چیست

h4227015

Member
من این سوال رو از سه نفر پرسیدم دو تا میگفتند زبان #C یکی دیگه میگفت ویژوال بیسیک
اون دو تا دانشجوی کامپیوتر بودن
ولی سومی هم تحصیلات کامپیوتر داشت اما جزو دانشجو قدیمی ها بود

اون می گفت برای یاد گیری سی شارپ باید سی هم بلد باشی ولی دانشجو ها می گفتند نه لازم نیست
من خودم تو فکر اینم که دلفی راحت تره
با این اوضاع که هر کس به من یه چیزی میگه آدم نمی دونه چه کار کنه بیلدر هم که یه مشکلاتی داره که حل شدنی نیست توش هم نمی شه زیاد جلو رفت چون مرجع و کلاس درستی براش نیست:shock:

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
من این سوال رو از سه نفر پرسیدم دو تا میگفتند زبان #c یکی دیگه میگفت ویژوال بیسیک
اون دو تا دانشجوی کامپیوتر بودن
ولی سومی هم تحصیلات کامپیوتر داشت اما جزو دانشجو قدیمی ها بود

اون می گفت برای یاد گیری سی شارپ باید سی هم بلد باشی ولی دانشجو ها می گفتند نه لازم نیست
من خودم تو فکر اینم که دلفی راحت تره
با این اوضاع که هر کس به من یه چیزی میگه آدم نمی دونه چه کار کنه بیلدر هم که یه مشکلاتی داره که حل شدنی نیست توش هم نمی شه زیاد جلو رفت چون مرجع و کلاس درستی براش نیست:shock:
اول بگم اونی که گفته دلفی راحتره مطمئنا نمیدونسته زبان برنامه نویسی چیه تازه زبان #c از دلفی یادگیریش راحتره البته نه به خاطر اینکه خودم دلفی رو کار میکنم و تعصبی روش دارم بلکه میخوام شما الکی سراغ یک زبان نرید.
اصلا هم یاد گرفتن #c به بلد بودن C ربطی نداره درسته نوع کدنویسی این زبانها شبیه به هم هست و اگه با C کار کرده باشین خیلی راحتر میتونید با #C کار کنید ولی هرکدام زبان جدایی هستن.
حالا بریم سراغ انتخاب زبان شما , از من میشنوین بیلدر رو بیخیال بشین یا در کنارش زبان برنامه نویسی یاد بگیرین و بیلدر اصلا زبان برنامه نویسی نیست به نظر من اول یه چند روزی با #c کار کنید و کتابچه های آموزشیش رو دانلود و مطالعه کنید اگه دیدید که این زبان برای سطح شما زیاد سنگین نیست شروع به یادگیری این زبان کنید چون از لحاظ بازار کارش تو ایران و درآمدش خیلی خوبه حتی نسبت به زبانهای دیگه این رو تنها من نمیگم میتونید یک جستجویی توی همه انجمن های برنامه نویسی بکنید حتی انجمنی که مربوط به #c نباشه الان خودم هم برای یادگیریش ثبت نام کردم و یک مدته دارم یاد میگیرم ولی اگه سطحش براتون سنگین بود اول برین سراغ زبان ویِژوال بیسیک چون خیلی راحتره و یک مدت که با این زبان کار کردین و با برنامه نویسی آشناییت بیشتری پیدا کردین برین سراغ #c

آخرین ویرایش:

M_cover

Member
زبان سی شارپ یک الگریتم تحت .net است که C# اولین زبان Component Oriented در خانوادۀ C محسوب میشود که جواب سوال شما روشن است سی و به زبان ساده تر ویژوال سی پیش نیاز سی شارپ می باشد در ضمن مقایسه سی شارپ با بیسیک فکر نمی کنم چندان خوش آیند باشد قدرت سی شارپ کجا ....... بیسیک کجا .....

البته ساده ترین زبان برنامه نویسی از دیدگاه علمی می توان زبان هایی را نام برد که به زبان انسان نزدیک تر انند از جمله آن ها
زبان های سطح بالا همچون بیسیک و سی البته بستگی به مقدار کارکرد و علاقه شما نیز دارد اما بیسیک و سی در سطح هم نیستند که آن ها را قیاس کنم
زبان سی قدرت و منحصر بودن خودش را دارد
و بیسیک برای مبتدیان و زبان های آموزشی در دانشگاه ها و ... است
اگر هیچ سررشته از زبان برنامه نویسی ندارید به شما پیشنهاد می کنم زبان بیسیک را انتخاب کنید
و اگر قدرت و انعطاف پذیری مد نظر شما است سی شارپ داری قدرت و انعطاف کاری بالایی است البته به پای سی پلاس پلاس نمی رسد اما به هرحال چیزی بود که شما پرسجو کرده ایید....
فکر می کنم آن دو دانشجو می خواستند زبانی که به درد بخور است به شما معرفی کنند اما از نظر سادهگی من با بیسیک موافق تر ام چند ویژگی منحصر به فرد سی شارپ :
- مدیریت خودکار حافظه توسط CLR

2- پشتیبانی از یک نوع String داخلی

3- پشتیبانی از foreach

4- پشتیبانی کامل از delegate و event و interface و Property و attribute ها

5 - XML Documentation
.
.
.
و غیره
از ویژگی های منحصر به فرد بیسیک
کنترل شی گرا و خاصیت API بودن آن است
و زبان بیسیک از جمله زبان های RAD است که از حصوله من برای توضیح خارج است همین قدر بگم که
زبان بیسیک برای آموزش زبان های برنامه نویسی و هم چنین مفهوم کلی برنامه نویسی به وجود آمد
امیدوارم توانسته باشم کمکتان کرده باشم
باز سوالی بود در خدمتم ....

Mamadex

Member
خط زیر را در نظر بگیر. به ترتیب از دسته قوی/دشوار/کارآمد/سبک/بی استفاده در ایران است که به مخالف همه آنها ختم میشود.
Win32native....Win32MF......Delphi........................................Cstyle(e.g. c#,java, even php)....................VisualBasic/VBX
مثل:.
Notepad++.....Nero,IDM.....TuneUpUtilities,Apadana,InnoSetup.....C:mySQL,firefox|CS:paintdotNet|java:jEdit.....vb:CDBurnerXP

ضمن اینکه در این بین رقابت سنگینی بین Delphi و VisualC دیده می شود. (شخصاً برنامه های ساخته شده با دلفی را بسیار قوی‌تر و حرفه‌ای‌تر از همه دیده ام.)
البته در ایران زوج معروف VB و msSQL در ساخت پروژه ها زبان زد خاص و عام است.
موفق باشید

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا