بهتر است از چه نسخه فتوشاپ استفاده کنیم ؟

MOSTAFA

کاربر فعال
اگه سیستم شما از لحاظ سخت افزاری مناسب باشه میتونید Photoshop CS5 ME رو استفاده کنید که آخرین ورژن این نرم افزار هست، توصیه میکنم ورژن ME رو استفاده کنید که قابلیت تایپ متون فارسی رو داره.

EP1

New Member
کسی لینک دانلود Photoshop CS5 ME داره اگه داره محبت کنه بزاره . . .

nima_dsnr

کاربر VIP
بستگی داره با کدوم بیشتر راحتی؟
خوب هرکسی با یکی بیشتر دستش روونه
من خودم بیشتر از همه با cs کار کردم و بنظرم از همه بهتر هست
یهو پریدم به cs5 و الان دارم از cs5 استفاده میکنم.
شما اگر تازه میخوای شروع کنی شک نکن که آخرین نسخه رو کار کن...
برای دانلود هم بخاطر قوانین نمیشه اینجا لینک گذاشت!!!

SPD

Member
این یک موضوع سلیقه ای هستش ...

اما از نسخه CS3 به بعد استفاده کنید ...

اگر سیستم رم بالای 4 گیگ دارید اجبارآ ویندوز 64 بیتی باید نصب کرده باشید که تو برخی از این سخت افزار ها نسخه CS3 جواب نمی دهد .

اما پیشنهاد من انتخاب بین CS3 و CS5 می باشد .

نسخه CS3 به دلیل سبک بودن نرم افزار ...

نسخه CS5 به دلیل اجرای سریع دستورات ، استفاده از پنل 3D ، وجود نسخه Camera RAW 6 برای پشتیبانی از دوربین های دیجیتال حرفه ای ، و همچنین برخی دستورات جدیدی که اضافه شده ...

حال انتخاب با خودتان است . اما پیشنهاد میکنم سراغ نسخه هایی غیر از این نروید ...

موفق باشی :rose:
mehdix.us

MOSTAFA

کاربر فعال
توصیه میکنم نرم افزار هایی مثل فوتوشاپ رو از یک جای معتبر تهیه کنید ممکنه نسخه هایی که روی سایت ها برای دانلود گذاشته میشه مشکلاتی داشته باشه و خیلی قابل اطمینان نیست. من توصیه میکنم توی همین سایت این نرم افزار رو که برای فروش هست تهیه کنید.
برای تهیه هم به GFX Master مراجعه کنید.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
همونطوری که black.dragon جان گفتن ، اینگونه نرم افزارها رو بهتره از جایی تهیه کنید که امتحان خودش رو پس داده باشه.

خیلی از بچه ها میان و این مشکل رو مطرح میکنن که مثلا فتوشاپ CS5 رو از بیرون تهیه کردن ولی مشکل داره یا ناقصه یا ...

این به این خاطر هست که اکثر شرکت ها بصورت تخصصی روی یک موضوع خاص کار نمیکنن و همون شرکت ممکنه سی دی کارتون یا بازی هم تولید کنه!

من پیشنهاد میکنم نسخه ای که در فروشگاه مجیدآنلاین هست رو تهیه کنید چون هم کامل هست و هم امتحان خودش رو پس داده!

من خودمم همین الان فتوشاپم رو از روی این مجموعه نصب میکنم و مشکل خاصی تا حالا باهاش نداشتم:

Box.jpg

این مجموعه شامل 6 نرم افزار به شرح زیر میباشد:

Adobe Photoshop CS5 ME

Adobe Illustrator CS5 ME

Adobe InDesign CS5 ME

CorelDRAW X5

Corel Painter 11

Corel Paint Shop Pro X3

لینک خرید از فروشگاه:
http://shop.majidonline.com/product.php?productID=101

Saeed

Well-Known Member