بهترین هاست ایران

1portal

Member
سلام
دوستان از بین هاست های خوب بهترین هاست کدوم هست .
1-کاراهاست
2-پارس دیتا
3-آریا نیک
4-راد کام
5-فراکارانت
اگر گزینه دیگه ای به ذهن شما میرسه بهم بدید.

AfraWeb.net

Member
سلام
1-کاراهاست
2-پارس دیتا
3-آریا نیک
4-راد کام
5-فراکارانت

\پویا سازان
پارس وب
ایران سرور
هاست ایران
پرشین تولز
وب دیتا
مروا هاست
و چند شرکت معتبر دیگه . :rose:

parmishost

Member
با سلام
من شرکت خودمون یعنی پارمیس هاست را بعلاوه دوستان زیر پیشنهاد می دهم.
سرور پارس
میهن نیک

nimafire

find / -name Support > u
سلام
1-کاراهاست
2-پارس دیتا
3-آریا نیک
4-راد کام
5-فراکارانت

بهترین برای چه کاری؟
شما بهترین رو در چه خصوصیاتی ترجمه میکنید؟

parmishost

Member
البته این دوستمون درست می گه باید دید ملاک و شاخصه بهترین چی هست؟پشتیبانی خوب،تعداد مشتری ها،کیفیت،و هزاران تا عامل دیگه که می تونه روی 1 هاستینگ تاثیر بزاره

sitebaan

New Member
سلام
1-کاراهاست
2-پارس دیتا
3-آریا نیک
4-راد کام
5-فراکارانت
سلام،

کاراهاست و فراکارانت، یکی است. از بین فهرست شما من رادکام را پیشنهاد می کنم.

اما ایران هاست هم جزء معدود شرکتهایی هست که مشتری های ما که باهاش کار کردن، طی چند سال گذشته از خدماتشون راضی هستند.
البته هاستینگ شرکت خود ما هم اگر تعریف از خود نباشه تو ده سال گذشته مشتری راضی زیاد داشته.

قبل از خرید به چند تا نکته حتما دقت کنید:

1. سابقه شرکت - حتی پیشنهاد می کنم با تعدادی از مشتری های قبلی صحبت کنید.
2. مجوز داشتن شرکت از سازمان نظام صنفی که اگر شرکت بدون مجوز با مشکل مواجه شد دامن گیر شما نشود.
3.ساختار سرورها حتما به صورت مالتی سرور باشد یعنی مثلا روی وب سرور دیتابیس سرور و میل سرور را نگذاشته باشند. این نکته از لحاظ کیفی فوق العاده موثر است.
4. بعضی از شرکت ها کیفیت هاستینگ ویندوز و لینوکس شون متفاوته. به این نکته هم دقت کنید.

موفق باشید.

pasargadteam

Active Member
سلام
1-کاراهاست
2-پارس دیتا
3-آریا نیک
4-راد کام
5-فراکارانت

با درود
بهترین راه برای شناخت هاستینگ خوب , جستجو در گوگل است.
سایت هایی که خدمات مناسب میدهند در گوگل جز صفحات اول هستند.
شما گوگل سرچ کن. به هر سایتی رسیدی برو روی سایتش. لیست مشتریانشون هم اگر واقعاً هاستینگ خوبی باشند در سایتشون میزارند و صفحه اولشون.
ان شا الله مورد پسندت واقع بشند هر کدام که هستند.

اما اگر واقعاً هاست خوب میخوای باید فکر هزینه پایین نباشی.

sitebaan

New Member
با درود
بهترین راه برای شناخت هاستینگ خوب , جستجو در گوگل است.
سایت هایی که خدمات مناسب میدهند در گوگل جز صفحات اول هستند.
شما گوگل سرچ کن. به هر سایتی رسیدی برو روی سایتش. لیست مشتریانشون هم اگر واقعاً هاستینگ خوبی باشند در سایتشون میزارند و صفحه اولشون.
ان شا الله مورد پسندت واقع بشند هر کدام که هستند.

اما اگر واقعاً هاست خوب میخوای باید فکر هزینه پایین نباشی.
من خیلی با نظر شما موافق نیستم. اینکه سایت چه شرکتی در صفحات اول گوگل بیاد ارتباط خیلی مستقیمی با کیفیت خدمات آن شرکت ندارد و بیشتر مربوط به مباحث SEO هست تا کیفیت سرویس میزبانی وب. هرچند سایتی که سریعتر باز بشود و کمتر قطع شود رتبه بالاتری در رنکینگ دارد اما سرعت باز شدن صفحات ممکن است جدای شبکه، به طراحی صفحات آن سایت ربط داشته باشد و همچنین برخی از شرکت ها برای وب سایت خود شرکت مزایای بیشتری نسبت به سایر مشتریانشان در نظر می گیرند و حتی برای آن از سرور اختصاصی استفاده می کنند که باعث بالا رفتن میزان Uptime سایت می شود.

درباره نمونه گذاشتن فهرست مشتری ها و قیمت متناسب با کیفیت، کاملا با شما موافقم.

pasargadteam

Active Member
من خیلی با نظر شما موافق نیستم. اینکه سایت چه شرکتی در صفحات اول گوگل بیاد ارتباط خیلی مستقیمی با کیفیت خدمات آن شرکت ندارد و بیشتر مربوط به مباحث seo هست تا کیفیت سرویس میزبانی وب. هرچند سایتی که سریعتر باز بشود و کمتر قطع شود رتبه بالاتری در رنکینگ دارد اما سرعت باز شدن صفحات ممکن است جدای شبکه، به طراحی صفحات آن سایت ربط داشته باشد و همچنین برخی از شرکت ها برای وب سایت خود شرکت مزایای بیشتری نسبت به سایر مشتریانشان در نظر می گیرند و حتی برای آن از سرور اختصاصی استفاده می کنند که باعث بالا رفتن میزان uptime سایت می شود.

درباره نمونه گذاشتن فهرست مشتری ها و قیمت متناسب با کیفیت، کاملا با شما موافقم.

خب وقتی مشتری هاشو چک کردن اگر وجود داشت که مسئله اصلی همین است , چون اکثر هاستینگ هایی که به کارشون ایمان دارند و میدونند که خوب هستند مشتریانشون رو در صفحه اولشون میزارند.
و در نهایت کاربر یه مشورتی با کاربراشون بکنه حقیقت مشخص میشه.

البته بگذریم که خیلی ها یک نمایندگی به فرض از یک شرکت معتبر میگیرند بعد لیست مشتریان اونا رو میارند در لیست مشتریان خودشون.

به هر حال باید خیلی مراقب بود توی صنعت هاستینگ خیلی کم پیدا میشه کسانی که درست کار کنند. به نظر من البته. شاید از 1000 سایت 30تاش.

parmishost

Member
با سلام
من با pasargadteam موافقم با توضیحات کاملی که ایشون توی فروم به دوستان میده و صحبت هاشون هم بی راه نیست و همه از روی سند و مدرکه بالا آوردن رنکینگ به این سادگی ها که شما می گید نیست اگر بود امثال ایران هاست کلی پول نمی دادند بیان اول با تبلیغات. شرکت هایی که رنک بالا دارند تجربه و مشتریان زیادی دارند که این خودش یکی از علت های کیفیت هاستشونه البته وب سایت هایی هم هستند که رنک بالا ندارند و خوب سرویس می دهند من منکر اونا نیستم مانند میهن نیک.

Majid2008

Member
مشک (هاست) آنست که خود ببوید --- نه آنست که عطار (هاستینگی) بگوید ... :wink:

irlogo

Active Member
سابقه فعالیت خیلی مهم هست
یعنی 1 سال نباشد که وارد بازار شده باشد، یعنی 90% مشتری هاشو 6 سال پیش بدست آورده باشه! این شخص یا شرکت این قدر بلد هست که سرویس متعادل تحویل بده

irlogo

Active Member
سلام،

کاراهاست و فراکارانت، یکی است. از بین فهرست شما من رادکام را پیشنهاد می کنم.

اما ایران هاست هم جزء معدود شرکتهایی هست که مشتری های ما که باهاش کار کردن، طی چند سال گذشته از خدماتشون راضی هستند.
البته هاستینگ شرکت خود ما هم اگر تعریف از خود نباشه تو ده سال گذشته مشتری راضی زیاد داشته.

قبل از خرید به چند تا نکته حتما دقت کنید:

1. سابقه شرکت - حتی پیشنهاد می کنم با تعدادی از مشتری های قبلی صحبت کنید.
2. مجوز داشتن شرکت از سازمان نظام صنفی که اگر شرکت بدون مجوز با مشکل مواجه شد دامن گیر شما نشود.
3.ساختار سرورها حتما به صورت مالتی سرور باشد یعنی مثلا روی وب سرور دیتابیس سرور و میل سرور را نگذاشته باشند. این نکته از لحاظ کیفی فوق العاده موثر است.
4. بعضی از شرکت ها کیفیت هاستینگ ویندوز و لینوکس شون متفاوته. به این نکته هم دقت کنید.

موفق باشید.

پشتیبانان شبکه از قدیم در بازار بودند

pasargadteam

Active Member
سابقه فعالیت خیلی مهم هست
یعنی 1 سال نباشد که وارد بازار شده باشد، یعنی 90% مشتری هاشو 6 سال پیش بدست آورده باشه! این شخص یا شرکت این قدر بلد هست که سرویس متعادل تحویل بده

با درود

کاملاً به نظرتون موافقم.
این یکی از گزینه هایی است که خیلی ها باید مد نظر قرار بدهند.

یک چیزی که به ذهن من رسید , سایت هایی که پرداخت انلاین دارند رو انتخاب کنند میزان ریسک خرید پایین میاد . چرا !!!

به صورت نمونه تنها بانکی که تابحال من میدونم قرار داد با اشخاص حقیقی (فرد) و حقوقی (سازمان / موسسه / شرکت) تجارت الکترونیک پارسیان است. بقیه همه با اشخاص حقوقی میبندد.
افرادی که تخطی کنند میشه ازشون شکایت کرد و پیش پارسیان 20میلیون ریال سفته دارند و حداقل دستشون به جایی بند است.

من به عنوان شرکتم گرفتم و 10میلیون ریال سفته داده ام.
امروز هم بانک ملت که فقط به اشخاص حقوقی خدمات میدهد نیز وصل شد.

فکر کنم این یک پوئن مثبت برای هاستینگ و هم یک گزینه مناسب برای انتخاب مشتری باشه. باز نظر همکاران دیگه رو هم میخوام در این زمینه بدونم که جز معیارهای یک هاستینگ مناسب بیاریم.

irlogo

Active Member
جناب pasargadteam من در وب سایت شما هیچ آدرس و هویتی نمی بینم، از طرفی بحث چیز دیگری است
موفق باشید

pasargadteam

Active Member
جناب pasargadteam من در وب سایت شما هیچ آدرس و هویتی نمی بینم، از طرفی بحث چیز دیگری است
موفق باشید

بله , برای اینکه شرکت به آدرس منزل ثبت شده است.
خیلی از افرادی که فعالیت میکنند همین هم انجام ندادند. فقط یک دومین ثبت کردن و یک نمایندگی از یه جا گرفتند و تمام.
به زودی دفتر شرکت را تأسیس خواهیم کرد.

در ضمن لیست مشتریان ما تعدادیشون در سایتمون هست. میتونید باهاشون صحبت کنید و متوجه سرویس دهی ما بشید.

نمی خوام توهینی کنم اما , پرشین تولزش که یکی از بهترین هاستینگ ها است چند وقت پیش در فروم خودشون یک بحث ایجاد شده بود که با وجود داشتن دفتر آدرس نمیدهند و پاسخگویی صحیح ندارند به کاربرانشون.

بنده هم ادعایی هم ندارم و نکردم من باب اینکه من بهترینم و ... اما در بین خیلی از سایت هایی که هستند خدماتم مناسب و سرویس دهیم عالیه.

هرکسی نقطه ضعف هایی داره و کمیت هایی در کارش به مرور رفع میشه.

میشه بگید بحث چیه که منم مطلع بشم؟

parmishost

Member
با سلام
ما خودمون هم فعلا به دلایل امنیتی آدرس شرکت را قرار ندادیم این دلیل نمی شه و بسیاری از سایت های حتی دولتی را داریم پشتیبانی می کنیم و تعداد مشتریامونم بالاست و به غیر 1 مورد تا به حال کسی از هاستمون کوچ نکرده.

جدیدترین ارسال ها

بالا