سلام
دوستان از بین هاست های خوب بهترین هاست کدوم هست .
1-کاراهاست
2-پارس دیتا
3-آریا نیک
4-راد کام
5-فراکارانت
اگر گزینه دیگه ای به ذهن شما میرسه بهم بدید.
سلام
1-کاراهاست
2-پارس دیتا
3-آریا نیک
4-راد کام
5-فراکارانت
سلام،سلام
1-کاراهاست
2-پارس دیتا
3-آریا نیک
4-راد کام
5-فراکارانت
سلام
1-کاراهاست
2-پارس دیتا
3-آریا نیک
4-راد کام
5-فراکارانت
من خیلی با نظر شما موافق نیستم. اینکه سایت چه شرکتی در صفحات اول گوگل بیاد ارتباط خیلی مستقیمی با کیفیت خدمات آن شرکت ندارد و بیشتر مربوط به مباحث SEO هست تا کیفیت سرویس میزبانی وب. هرچند سایتی که سریعتر باز بشود و کمتر قطع شود رتبه بالاتری در رنکینگ دارد اما سرعت باز شدن صفحات ممکن است جدای شبکه، به طراحی صفحات آن سایت ربط داشته باشد و همچنین برخی از شرکت ها برای وب سایت خود شرکت مزایای بیشتری نسبت به سایر مشتریانشان در نظر می گیرند و حتی برای آن از سرور اختصاصی استفاده می کنند که باعث بالا رفتن میزان Uptime سایت می شود.با درود
بهترین راه برای شناخت هاستینگ خوب , جستجو در گوگل است.
سایت هایی که خدمات مناسب میدهند در گوگل جز صفحات اول هستند.
شما گوگل سرچ کن. به هر سایتی رسیدی برو روی سایتش. لیست مشتریانشون هم اگر واقعاً هاستینگ خوبی باشند در سایتشون میزارند و صفحه اولشون.
ان شا الله مورد پسندت واقع بشند هر کدام که هستند.
اما اگر واقعاً هاست خوب میخوای باید فکر هزینه پایین نباشی.
من خیلی با نظر شما موافق نیستم. اینکه سایت چه شرکتی در صفحات اول گوگل بیاد ارتباط خیلی مستقیمی با کیفیت خدمات آن شرکت ندارد و بیشتر مربوط به مباحث seo هست تا کیفیت سرویس میزبانی وب. هرچند سایتی که سریعتر باز بشود و کمتر قطع شود رتبه بالاتری در رنکینگ دارد اما سرعت باز شدن صفحات ممکن است جدای شبکه، به طراحی صفحات آن سایت ربط داشته باشد و همچنین برخی از شرکت ها برای وب سایت خود شرکت مزایای بیشتری نسبت به سایر مشتریانشان در نظر می گیرند و حتی برای آن از سرور اختصاصی استفاده می کنند که باعث بالا رفتن میزان uptime سایت می شود.
درباره نمونه گذاشتن فهرست مشتری ها و قیمت متناسب با کیفیت، کاملا با شما موافقم.
مشک (هاست) آنست که خود ببوید --- نه آنست که عطار (هاستینگی) بگوید ...![]()
سلام،
کاراهاست و فراکارانت، یکی است. از بین فهرست شما من رادکام را پیشنهاد می کنم.
اما ایران هاست هم جزء معدود شرکتهایی هست که مشتری های ما که باهاش کار کردن، طی چند سال گذشته از خدماتشون راضی هستند.
البته هاستینگ شرکت خود ما هم اگر تعریف از خود نباشه تو ده سال گذشته مشتری راضی زیاد داشته.
قبل از خرید به چند تا نکته حتما دقت کنید:
1. سابقه شرکت - حتی پیشنهاد می کنم با تعدادی از مشتری های قبلی صحبت کنید.
2. مجوز داشتن شرکت از سازمان نظام صنفی که اگر شرکت بدون مجوز با مشکل مواجه شد دامن گیر شما نشود.
3.ساختار سرورها حتما به صورت مالتی سرور باشد یعنی مثلا روی وب سرور دیتابیس سرور و میل سرور را نگذاشته باشند. این نکته از لحاظ کیفی فوق العاده موثر است.
4. بعضی از شرکت ها کیفیت هاستینگ ویندوز و لینوکس شون متفاوته. به این نکته هم دقت کنید.
موفق باشید.
سابقه فعالیت خیلی مهم هست
یعنی 1 سال نباشد که وارد بازار شده باشد، یعنی 90% مشتری هاشو 6 سال پیش بدست آورده باشه! این شخص یا شرکت این قدر بلد هست که سرویس متعادل تحویل بده
جناب pasargadteam من در وب سایت شما هیچ آدرس و هویتی نمی بینم، از طرفی بحث چیز دیگری است
موفق باشید