مگر سازمان سیا س؟
آدرس ندارین، چرا شماره تلفن ثابت ندارید؟ شماره ثبتی شرکت شما ؟
این سوالتون از پرمیس هاست گرامی است.
قبل از هر چیز بگم که قصدم از این نوشته فقط بیان نظراتمه و نه قصد توهین , جسارت به کسی هست.
اما من یک سوال از شما دارم :
شما از روز اولی که شروع به کار کردید دفتر داشتید؟ اگر داشتید دمتون گرم. لابد توانایی مالیشم داشتید. خیلی ها این توانایی رو ندارند و روی پای خودشون وایستادند و دارند کار میکنند و نه وامی و نه پولی از هیچ کس و هیچ جایی هم نگرفتند و میخواهند آروم آروم رشد کنند. مثل بنده از سال 1379 نم نم شروع کردم از فروش اکانت اشخاص دیگه تا شدم نمایندگی یک شرکت در ایران الان سرور اختصاصی دارم.
بله شاید روندش کند بوده اما علتش این بوده که خیلی وقت نذاشتم . الان دو ونیم سال است که جدی تر شروع کردم. شرکت رو ثبت کردم. سرور خریدم اطلاعاتم رو بردم بالا تر, کیفیت رو همینطور , پشتیبانی رو بیشتر کردم و ...
من مشکلی از گفتن این چیزا ندارم چون همه جوونایی که توی سن من هستند و میخواهند کار کنند پی همه چیز رو به تن میزنند. اگر میخوام پیشرفت کنم باید دردشم بکشم.
میدونید نوع برخورد شما و نوع حسی که از نوشته شما بر میاد میخواهید بگید اونایی که آدرس دارند و تلفن ثابت درست کارند و اونایی که ندارند کلاهبردارند.
عین این میمونه من بگم چون دامنه دات آی آر است پس اعتبار نداره و اگر دات کام باشه معتبره. یا از این حرفا.
گل من , جان من , خیلی هاشون هستند که تلفن دارند جواب نمیدهند, آدرس دارند میری درب رو باز نمیکنند. یا اصلاً وجود خارجی ندارند وحتی ثبت نشده اند.
به هر حال شما آدرس داری , دفتر داری , شماره تماس داری , خدمات مناسب هم لابد دارید و ... پس موفق باشید و پیروز.
ما دفتر نداریم , شماره ثابت نداریم , خدمات مناسب هم باشه قضاوتش با کسانی که از خدماتمون استفاده میکنند ولی به هر حال همکار شماییم.
دوستم پرمیس هاست داره اما نمایش نمیده. خدماتش هم قضاوتش باشه با کسانی که ازش استفاده کردند ایشون هم همکار ماست.
اگر مشکلی هم دارید میتونید برید دادگستری و قسمت جرائم اینترنتی از کسانی که دفتر ندارند و کار هاستینگ میکنند شکایت کنید.
شاید قانونی بزارند که کسانی که میخواهند فعالیت کنند شرایطی که شما مد نظر دارید رو هم داشته باشند. خدا رو چه دیدید.
به هر حال همه موفق باشید , شاد باشید مهمون من باشید.
![rose :rose: :rose:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_rose.gif)