بهترین هاست ایران

irlogo

Active Member
مگر سازمان سیا س؟
آدرس ندارین، چرا شماره تلفن ثابت ندارید؟ شماره ثبتی شرکت شما ؟

pasargadteam

Active Member
با سلام
ما خودمون هم فعلا به دلایل امنیتی آدرس شرکت را قرار ندادیم این دلیل نمی شه و بسیاری از سایت های حتی دولتی را داریم پشتیبانی می کنیم و تعداد مشتریامونم بالاست و به غیر 1 مورد تا به حال کسی از هاستمون کوچ نکرده.

اون یک مورد هم قطعاً اطلاع درستی از هاستینگ نداشته یا کسی زیر پاش نشسته. این چیزا در صنعت هاستینگ زیاده.

گذاشتن آدرس اینقدری هم تفاوت نمیکنه.
شما شرکت هایی هم که آدرس گذاشتند رو ببینید , ماشاالله یه جوری در صفحات گم و گور آدرس دهی میکنند که زیاد کسی دنبالش نگردد.

به هر حال به داشتن همکاری مثل شما افتخار میکنم.

pasargadteam

Active Member
مگر سازمان سیا س؟
آدرس ندارین، چرا شماره تلفن ثابت ندارید؟ شماره ثبتی شرکت شما ؟

این سوالتون از پرمیس هاست گرامی است.

قبل از هر چیز بگم که قصدم از این نوشته فقط بیان نظراتمه و نه قصد توهین , جسارت به کسی هست.

اما من یک سوال از شما دارم :

شما از روز اولی که شروع به کار کردید دفتر داشتید؟ اگر داشتید دمتون گرم. لابد توانایی مالیشم داشتید. خیلی ها این توانایی رو ندارند و روی پای خودشون وایستادند و دارند کار میکنند و نه وامی و نه پولی از هیچ کس و هیچ جایی هم نگرفتند و میخواهند آروم آروم رشد کنند. مثل بنده از سال 1379 نم نم شروع کردم از فروش اکانت اشخاص دیگه تا شدم نمایندگی یک شرکت در ایران الان سرور اختصاصی دارم.
بله شاید روندش کند بوده اما علتش این بوده که خیلی وقت نذاشتم . الان دو ونیم سال است که جدی تر شروع کردم. شرکت رو ثبت کردم. سرور خریدم اطلاعاتم رو بردم بالا تر, کیفیت رو همینطور , پشتیبانی رو بیشتر کردم و ...
من مشکلی از گفتن این چیزا ندارم چون همه جوونایی که توی سن من هستند و میخواهند کار کنند پی همه چیز رو به تن میزنند. اگر میخوام پیشرفت کنم باید دردشم بکشم.
میدونید نوع برخورد شما و نوع حسی که از نوشته شما بر میاد میخواهید بگید اونایی که آدرس دارند و تلفن ثابت درست کارند و اونایی که ندارند کلاهبردارند.
عین این میمونه من بگم چون دامنه دات آی آر است پس اعتبار نداره و اگر دات کام باشه معتبره. یا از این حرفا.

گل من , جان من , خیلی هاشون هستند که تلفن دارند جواب نمیدهند, آدرس دارند میری درب رو باز نمیکنند. یا اصلاً وجود خارجی ندارند وحتی ثبت نشده اند.

به هر حال شما آدرس داری , دفتر داری , شماره تماس داری , خدمات مناسب هم لابد دارید و ... پس موفق باشید و پیروز.
ما دفتر نداریم , شماره ثابت نداریم , خدمات مناسب هم باشه قضاوتش با کسانی که از خدماتمون استفاده میکنند ولی به هر حال همکار شماییم.
دوستم پرمیس هاست داره اما نمایش نمیده. خدماتش هم قضاوتش باشه با کسانی که ازش استفاده کردند ایشون هم همکار ماست.

اگر مشکلی هم دارید میتونید برید دادگستری و قسمت جرائم اینترنتی از کسانی که دفتر ندارند و کار هاستینگ میکنند شکایت کنید.

شاید قانونی بزارند که کسانی که میخواهند فعالیت کنند شرایطی که شما مد نظر دارید رو هم داشته باشند. خدا رو چه دیدید.

به هر حال همه موفق باشید , شاد باشید مهمون من باشید. :rose:

irlogo

Active Member
من سعی نکردم کل مطلب رو بخونم، اما از تلاشتون تشکر می کنم

pasargadteam

Active Member
من سعی نکردم کل مطلب رو بخونم، اما از تلاشتون تشکر می کنم

وقتی نخوندید یعنی سوالی که پرسیدید براتون جوابش مهم نبوده و یادم دادید پاسخی به سوالات شما دیگر ندم چون هرگز کامل نخواهید خواند.

شاد باشد و مهمان من باشید.

به امید موفقیت همه هاستینگ های واقعی.

parmishost

Member
با سلام
دوست گرامی گذاشتن شماره ثابت و آدرس دقیقا برابر هم هست دردسر خاص خودشا داره.البته برای پروژه های سازمانی نیازه و ما بنا به تشخیص کارشناس ها با اونها قرار داد رسمی و شرکتی می بندیم.با تشکر از عرایض pasargadteam که تقریبا جواب شما را دادن باید بگم گذاشتن آدرس جعلی و تلفن ثابت کار راحتی هست ولی ما نیازی به ظاهر سازی نداریم و مشتریانی هم که داریم از روی اعتماد و کیفیت دارند با ما کار میکنند.

1portal

Member
سلام
منم دقیقا منظورم این نبود که هر سایتی در گوگل در صفحه اول بیاد یعتی بهتر از باقی سایت ها و شرکت ها سرویس میده .
بهتره اینطور بگم که منظورم آماده کردن یک لیست 10 الی 5 تایی از شرکت ها بود و بعد از اون مشاهده برخی از مشتریان و کنترل تعرفه ها و امکانات فنی و همچنین عضویت در سازمان نظام صنفی و شورای انفورماتیک همگی دارای امتیازاتی برای شرکت های وب هاستینگ هست در میان شرکت های وب هاستینگ هم به نظر شخصی بنده
ایران هاست واقعا شرکت معتبر و سرویس دهنده خوبیه
کاراهاست شرکت معتبر با سیستم مشتری مداری عالی
راد کام هم تعریفشو از دوستانم شنیدم .

pasargadteam

Active Member
سلام
منم دقیقا منظورم این نبود که هر سایتی در گوگل در صفحه اول بیاد یعتی بهتر از باقی سایت ها و شرکت ها سرویس میده .
بهتره اینطور بگم که منظورم آماده کردن یک لیست 10 الی 5 تایی از شرکت ها بود و بعد از اون مشاهده برخی از مشتریان و کنترل تعرفه ها و امکانات فنی و همچنین عضویت در سازمان نظام صنفی و شورای انفورماتیک همگی دارای امتیازاتی برای شرکت های وب هاستینگ هست در میان شرکت های وب هاستینگ هم به نظر شخصی بنده
ایران هاست واقعا شرکت معتبر و سرویس دهنده خوبیه
کاراهاست شرکت معتبر با سیستم مشتری مداری عالی
راد کام هم تعریفشو از دوستانم شنیدم .

با درود

زمانی که من شرکت ثبت کردم قانونی برای گرفتن مجوز از سازمان نظام صنفی و شورای انفورماتیک نبود.
الان که گرفتن مجوز از سازمان تنظیمات مقررات رادیویی هم شنیدم هست.
به هر حال با وجود شرکت هایی که , شرکت های دیگه رو ثبت میکنند , مثل ثبت ونک و ... که در صفحه آخر نیازمندی های همشهری است گرفتن این مجوز ها کار سه سوته پس خیلی اعتبار نمیشه بهش داد دوست عزیز.
مهم اینه که طرف خدماتی که میده چقدر امنیت , کیفیت , قدرت داره.
ملت ما توقع داره 2000 تومن خرج کنه بهترین خدمات رو بگیره.
کسی که امنیت , کیفیت , قدرت , پشتیبانی و ... میخواد پول خوب هم باید بده نمیشه هم خر رو خواست هم خرما.

موفق باشی

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
من شخصا آریانیک رو قبول دارم
چند سالی هست از آریانیک استفاده میکنم
پشتیبانی خیلی خوبی دارن و افراد خوش برخوردی هم هستند
در ضمن خدمات Cms و برنامه نویسی های خاص رو هم انجام میدن
جدیدا از هاست ایران استفاده میکنم که بدک نیست ولی پشتیبانی فوق العاده ای داره
از لحاظ پشتیبانی می تونم بگم هاست ایران توی ایران حرف اول رو میزنه

البته شرکتهای معتبر دیگه مثل پارس دیتا هم هستن که به خاطر قیمت نجومی هنوز نزدیکشون نشدم

آخرین ویرایش:

pasargadteam

Active Member
من شخصا آریانیک رو قبول دارم
چند سالی هست از آریانیک استفاده میکنم
پشتیبانی خیلی خوبی دارن و افراد خوش برخوردی هم هستند
در ضمن خدمات Cms و برنامه نویسی های خاص رو هم انجام میدن
جدیدا از هاست ایران استفاده میکنم که بدک نیست ولی پشتیبانی فوق العاده ای داره
از لحاظ پشتیبانی می تونم بگم هاست ایران توی ایران حرف اول رو میزنه

البته شرکتهای معتبر دیگه مثل پارس دیتا هم هستن که به خاطر قیمت نجومی هنوز نزدیکشون نشدم

در مورد هاست ایران بهتره یه تحقیق و جستجو در گوگل بکنید بد نیست براتون:

جستجو در گوگل اینجا را کلیک کنید

در مورد پارس دیتا هم تشریف ببرید دفترشون ملاحظه کنید . علت رو متوجه میشید.
نوع پشتیبانیشون واقعاً چیزی که من از نزدیک دیدم عالی عالی عالی است. پولی که میگیرند واقعاً حلالشون.

parmishost

Member
با سلام
به این تذکر pasargadteam حتما توجه کنید .فرموده ایشون من را یاد دامین p30download.com خدابیامرز و سایر اتفاقات پیش اومده انداخت.
در مورد پارس دیتا بگم که خیلی معروفه و کارشم به نظر من خوبه.من وقتی بچه بودم طراحی وب می کردم تبلیغات پارس دیتا را همه جا می دیدم.به قول دوستمون پولی که می گیرند واقعا حلال هست.

pasargadteam

Active Member
الان یعنی مشکل شما با سایتی که عضو نظام صنفی باشه حل میشه ؟ :-?

ببینید کسانی هستند که عضو نظام صنفی هستند , آدرس دارند, شماره ثابت و ... دارند اما دومین های ملت رو بالا میکشند. چندین تا از مشتریهای این شرکت ها روزانه به ما مراجعه میکنند و میگن آره توی مجید انلاین شما و یکسری های دیگه هستید اومدیم ببینیم چی کار میتونیم بکنیم. اکثراً مجبور به بی خیال شدن دومین و اکسپایر شدنش و ثبت مجددش میشن و یا با هزار جور داد و بیداد و ... میتونند دومینشون رو بگیرد که این در موارد نادر است که بشه دومین رو گرفت اکثراً سو استفاده هایی میکنند در حد بنز اینکه میخوای دومین رو انتقال بدی جای دیگه باید یک تمدید کنی بعد انتقال بدی, اینکه هزینه 9200 تومن برای آی آر انتقال دادن به جای 7200 که خود سازمان میگیره یا حتی میشه یک یونیت خرج کرد که این روزا نهایتش 2000 تومنه و ...
دوست من شما ظاهراً فراموش کردید کجا زندگی میکنید. اینجا میبینی طرف توی یک خرید سایت از یک شرکت معتبر لذت میبره و فکر میکنه همینه که بخری و تمام و پول بره جیب یارو و شکمش گنده بشه. نمیدونه که بابا طرف کلی پشتیبانی میده, خرج سرور میکنه و ... تا توی که مشتری هستی آزار نشی و تو فکر میکنی میتونی با ماهی 5 دلار مثلاً 1000 گیگ هاست و پهنای باند نامحدود و... بگیری و این شد یک شرکت هاستینگ!!!!!! توجه کن شرکت هاستینگ نه یک شخص که هاست میفروشه. قانع به شخص نیستند. از اون طرف با اولین دان شدن سرور مشتری میریزه سرشون, در نتیجه ایرانسلی که واسه پشتیبانی گذاشتن خاموش میشه و یاهوشونم پنهان میکنند و جواب نمیدهند.
از طرف دیگه هم میبینند نه کارشون نیست در نتیجه ملت رو روی هوا میزارند و در میرند و فقط این وسط میشه چی؟ یه عده بد بخت که اعتماد کردند و هاست خرید و دومین ثبت کردند که این روزا پیدا کردن یک دومین آس و ثبت نشده یه جورای کمی سخت شده.

در نهایت بحث شما و امثال شما بارها مطرح شده و بارها جواب داده شده و بارها هم گفته اند دوستان که نشان یک هاستینگ معتبر و خوب چیه. نظارم صنفی این وسط هیچه.
چند وقت پیش توی سایت خودشون زدند کسانی هم که زیر نظر ما هستند و حتی زیر نظر شورای عالی انفورماتیک حق گذاشتن اینکه این دو سازمان مارو تأیید میکنند رو ندارید.
اون هم فقط یک نامه است و ثبت شدن شرکت ها در اون دو سازمان به هیچ دردی نمیخوره خیالتون راحت و از دید بنده ارزش خاصی نداره فقط ثبت شده همین.

تجربه تلخی است وقتی پول آدم رو میخورند.
به هر حال موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

parmishost

Member
امروزه که تمام مشتری ها توی امر هاستینگ یاد گرفتند بیان توی فروم ها و بدون مدرک شرکت ها را زیر سوال ببرند البته ناگفته نمونه ک توی امر هاستینگ واقعا برخی شرکت ها نیز با خرید یک نمایندگی میان و به بازار گند میزنند و بی اعتباری های زیادی را ایجاد می نمایند.

the_king

مدیرکل انجمن
تذکر ناظم فروم

تاپیک از بحث اصلی اش منحرف شده، لطفا اعتبار هیچ هاستینگ ای رو زیر سوال نبرید تا ناچار به قفل کردن تاپیک نشم.

parmishost

Member
با سلام
3 سال هست که دامینشون سابقه داره ولی توی کار هم جدی هستند چون پست هاشونا توی فروم می بینم در کل از همکارای خوبمون هستند و قیمت هاشون هم که مفد هست و واقعا پایینه

جدیدترین ارسال ها

بالا