بهترین موتور رندر برای تولیدانیمیشن چیه؟

brayton

New Member
سلام خدمت دوستان گل
من میخوام یک انیمیشن کوتاه درست کنم دفه قبلی با وی ری خروجی گرفتم واسه 4 ثانیه اش 9 ساعت طول کشید تازه کیفیتشو کم کرده بودم!!!!!! همچین خوبم در نیومد. حالا شایدم تنظیمات لازم واسه انیمیشنشو درست انجام نداده بودم!نمیدونم والا! حالا ایندفه نمی دونم از چه موتور رندری استفاده کنم؟ یا کلاً واسه انیمیشن ها از چه موتور رندی استفاده میشه؟
پیشاپیش از دوستانی که راهنماییم می کنن تشکر می کنم:rose:

nabiloo

Member
سلام
دوست عزیز با اکثر موتورهای رندر میتونی کار حرفه ای تولید کنی. اینکه رندر شما چقدر حرفه ای به نظر بیاد علاوه بر موتور رندر به نورپردازی و متریالهای شما هم خیلی بستگی داره !
بیشتر موتورهای رندر میتونن خروجی بسیار نزدیکی داشته باشن.
من شخصا mental ray رو ترجیح میدم. پیشنهادم اینه شما هم یک موتور رندر رو انتخاب کنی و با اون ادامه بدی.

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
عزیزان این سوال تو بخش مکس پرسیده شده ، پس رندر من زیاد جالب نیست و مرتبط با این بخش نیست.

برای انیمیشن هم اول حرف دوستمون یعنی mental ray رو پیشنهاد میکنم و دوم Final render ، البت خودم final render رو بهتر از mental ray میدونم چون هم سبکه هم کمتر دچار مشکل میشید، هم راه دست و match با خیلی چیزها.

حق یارت

brayton

New Member
سلام
ممنون. فاینال رندر و شنیده بودم که خوبه و سریع هست. همینو انتخاب می کنم.
ایشالا ایندفه واسه 4 ثانیه مجبور نمی شم 9 ساعت صبر کنم:green:
فقط یه سوال؟ فاینال رندرو از کجا دانلودش کنم؟!

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
اگه سرعت واست مهمترین مسئله هست من موتورهای رندر مبتنی بر gpu رو بهت پیشنهاد میکنم مانند Arion و octane ؛ البته باید یه کارت گرافیک قدرتمند داشته باشی با هسته های cuda زیاد --در غیر این صورت منم mental ray رو پیشنهاد میکنم

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
فاینال رندرو از کجا دانلودش کنم؟!
سلام
شما خیلی راحت میتونی لینک های دانلودش رو پیدا کنی، اگه با سایت خاصی آشنا نیستی بگو تا برات بذارم.

خودت هم Mental رو تست کن و final render رو و فکر کنم با یه مقدار کار متوجه بشی چقدر راه دست تر و بدون مشکل تره، چون مثلا mental حتی با نور های Photometric خود مکس هم یه مشکلاتی داره، یا تنظیمات بهتر رندر و render element ـهای خوب.

کالا خودت یه تستی بزن.

brayton

New Member
سلام
شما خیلی راحت میتونی لینک های دانلودش رو پیدا کنی، اگه با سایت خاصی آشنا نیستی بگو تا برات بذارم.

خودت هم Mental رو تست کن و final render رو و فکر کنم با یه مقدار کار متوجه بشی چقدر راه دست تر و بدون مشکل تره، چون مثلا mental حتی با نور های Photometric خود مکس هم یه مشکلاتی داره، یا تنظیمات بهتر رندر و render element ـهای خوب.

کالا خودت یه تستی بزن.
سلام اگه لطف کنین لینک دانلود فاینال رندر و واسم بذارین ممنون میشم .:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا