بهترین مرورگر

شما از چه مرورگری استفاده می کنید؟

• FireFox

رای: 8 61.5%
  • Google chrome

رای: 7 53.8%
  • Internet Explorer

رای: 1 7.7%
  • Opera

رای: 1 7.7%
  • Safary

رای: 0 0.0%
  • Netscape

• Other

• مجموع رای دهندگان
    13
  • نظرسنجی بسته .

sallarmelli

Active Member
1- به نظر شما بهترین مرورگر چی هست؟

2- و در استفاده از مرورگر چه پارامتری برای شما اهمیت داره؟

3- آیا شما از پلاگینی روی مرورگرها بهره می برید؟چی هست و چه کاربردی داره؟

4- دلیل استفاده شما از چند مرورگر چی هست؟

لطفا در نظر سنجی هم شرکت کنید.

آخرین ویرایش:

nima_dsnr

کاربر VIP
1. فایرفاکس خیلی خوبه چون قابلیت داره پلاگین های زیادی رو بهش اضافه کنی.
2. من از اپرا استفاده می کنم چون سرعت فوق العاده ای نسبت به بقیه داره.
3. خیر. البته خیلی کم از ff استفاده میکنم که پلاگین دانلود منجر IDM داره.
4. در کل از اپرا استفاده می کنم. اما خیلی از سایتها با همه مرورگرها سازگاری ندارن و بخوبی بالا نمیان. اما همه سایتها با IE سازگاری دارن و به خوبی اجرا میشن.
برای مثال سایتهای سازمان سنجش و یک سری سایتهای ثبت نامی خودشون هم تاکید دارن از مرورگر IE استفاده کنین.

SajadCG

کاربر فعال
من قبلا از Opera خیلی خوشم میومد ولی به یک دلیل اونم این که تنها مروگری بود که
میشد صفحه وب رو به صورت Mht (تک فایل) ذخیره کرد.
اما با پیدا کردن یک Extention که این کار را به راحتی در کروم انجام می داد Opera را بوسیدم گذاشتم کنار:green:
چون واقعا چه از لحاظ امنیتی و سرعت جزء بدترین هاست بود.

Chrome بهترین مرورگر هست از هر لحاظ که فکرشون بکنید.
این حرف من نیست و در مقایسه و آزمایش های انجام شده این کاملا ثابت شده:
این یک مقایسه عادلانه:منبع:لینک

• از نظر کاربر پسندی Chrome در جایگاه اول قرار داره.
  • از نظر custom شدن (تم و...) FirFox در رتبه اوله.
  • از نظر سرعت و عملکرد و قابلیت ها Chrome در جایکاه اوله
  • از نظر تعداد و کاربردی بودن extention ها(پلاگین) chrome اوله(کافیه یه سری به chrome.google.com/webstore/category/extensions بزنید)

و چیزه دیگه که هست اینکه چون کروم مال شرکت گوگل هست و بیشتر کاربران هم از Gmail و از Google واسه سرچ استفاده کنند این مروگر بهترین عمکرد را داره
فقط کافیه یه مدت نصبش کنید و ازش استفاده کنید تا به فوق العاده بودنش پی ببرید.

اینم عکس یک نظر سنجی که در یک سایت انجام شده:
Capture.JPG

البته سلیقه هم خیلی مهمه ،چون شاید یکی از IE خوشش بیاد و
یکی دیگه از کروم و یا غیره

mahyar_k3

Member
یه چیزی که تجربی به من ثابت شده اینه که کسانی که به مرورگری غیر از کروم رای میدن، تا حالا از کروم به صورت حرفه ای استفاده نکردن و کسانی که استفاده کردن نمی تونن با مرورگر دیگه ای کار کنن.

sallarmelli

Active Member
کاش می شد ما هم حرفه ای استفاده کنیم این کروم چه امکاناتی داره؟

jsa

Member
به نظر من اصلا سوال "بهترین مرورگر" کاملا بی معنیه:cool: چون هر کاربری بسته به نیاز خودش مرورگر انتخاب می کنه؛
هیچ دلیلی نداره کسی که فقط روزی یه بار ایمیلشو چک می کنه از همون مرورگری استفاده کنه که مثلا یه طراح وب استفاده می کنه:evil:
به نظر من مقایستون وقتی درسته که مرورگرها رو جزئی تر مقایسه کنین؛ مثلا:
اینترنت اکسپلورر واسه کسایی مناسبه که بخوان یه ویندوز نصب کنن بدون هیچ مرورگری+کسایی که شدیدا به ie عادت کردن+کسایی که هیچ توقع خاصی از مرورگر نداشته باشن:lol:
(البته داشتن ie گاهی ضروریه => واسه دیدن سایت هایی که هنوز با مرورگرهای دیگه خودشونو تطبیق ندادن متاسفانه:snap: حالا مثال نمی زنم سنجش
کروم جالبه، سبکه، امکاناتش راضی کنندس در عین حال شلوغ هم نیست:oops: می تونه نیاز خیلیا رو براورده کنه، البته در مورد امنیتش اطلاع دقیقی ندارم
در کل راضیم ازش:)
فایرفاکس امکاناتش واقعا بالاس، یه سری افزونه ها واسه اون وجود داره که اگه به اونها نیاز داشته باشین دیگه به هیچ وجه نمی تونین اونو کنار بذارین:-?چون سایر مرورگرها اون امکانات رو ندارن
واسه یه وبگردی حرفه ای فایرفاکس گزینه خوبیه:cool:
اپرا بیشتر به درد کسایی می خوره که با فارسی سروکار نداشته باشن:-< قدیما خیلی با فارسی مشکل داشت
یعنی اینقدر وقت گذاشتم نوشتم! کسی وقت می ذاره بخونه؟:?:
موفق باشیـــــد

h-y

Member
کسانی که استفاده کردن نمی تونن با مرورگر دیگه ای کار کنن.
واقعا راست میگه
از زمانیکه کروم با اون همه باگ (نسخه آزمایشی) شروع بکار کرد من هم دارم استفاده میکنم . بخاطر باگهای اولیه اش ابتدا سراغ مرورگرهای دیگه ای رفتم ولی خیلی طول نکشید که دوباره به کروم برگشتم
الان هم بدون هیچ مشکل کار میکنم و هر افزونه ای که بخوام داره . از لحاظ سرعت هم تفاوتش قابل احساسه

sallarmelli

Active Member
کسی وقت داره در مورد این افزونه ها یه توضیحی بده؟

من یه مشکل اساسی دیگه هم دارم که توی پست های بعدی می گم فعلا ممنون می شم کسی در مورد این افزونه ها توضیح بده.

ممنون

mahyar_k3

Member
دوست گلم شما این لینک شما رو میبره به Chrome Store که اگه بری اونجا توضیح همه اکستنشن ها هست.
راجب به این اکسنتشن ها من برات توضیح نمی دم چون سازندش خیلی بهتر از همه توضیح داده.
ولی شاید بتونم تو حل کردن اون مشکل اساسی بهت کمک کنم.

sallarmelli

Active Member
نمیدونم مشکل از کجاست همین چند هفته پیش بن شدم( بگذریم که به خاطر یه انتقاد از یکی از کاربرهای معمولی سایت بود بعدش مدیر اونجا من رو بن کرد)

بعد از بن شدن من آی دی یکی از دوستانم رو گرفتم و با مرورگر فایر فاکس وارد همین سایت شدم حالا از کروم استفاده می کنم

حالا مشکل اینجاست اگه بخوام با فایرفاکس وارد مجیدآنلاین بشم مستقیما با آی دی اون دوستم وارد می شه

و تمام این دکمه ها""""""""" کنترل پنل و اطلاعیه ها و ...........""""""""""

و از جمله دکمه " خروج" غیرفعاله

حالا چه کار کنم؟؟؟

SajadCG

کاربر فعال
نمیدونم مشکل از کجاست همین چند هفته پیش بن شدم( بگذریم که به خاطر یه انتقاد از یکی از کاربرهای معمولی سایت بود بعدش مدیر اونجا من رو بن کرد)

بعد از بن شدن من آی دی یکی از دوستانم رو گرفتم و با مرورگر فایر فاکس وارد همین سایت شدم حالا از کروم استفاده می کنم

حالا مشکل اینجاست اگه بخوام با فایرفاکس وارد مجیدآنلاین بشم مستقیما با آی دی اون دوستم وارد می شه

و تمام این دکمه ها""""""""" کنترل پنل و اطلاعیه ها و ...........""""""""""

و از جمله دکمه " خروج" غیرفعاله

حالا چه کار کنم؟؟؟

برای این کارکلید های Ctrl+shift+del را بزنید و بعد در قسمت time range
everything را انتخاب کنید و clear now کنید.
موفق باشید.

uploadyar.com

New Member
من از تعداد زیادی از مرورگرها استفاده کرده ام و به این نتیجه رسیدم که بهتر از فایرفاکس وجود ندارد. البته اپرا هم در درجه بعدی بد نیست.
اما گاهی مجبوریم که از اکسپلورر هم استفاده کنیم با این که رنج آور است به نظر من اکسپلورر به خاطر شرکت سازنده اش به زور جایگاهی در بین مرورگرها باز کرده است.

mahyar_k3

Member
من از تعداد زیادی از مرورگرها استفاده کرده ام و به این نتیجه رسیدم که بهتر از فایرفاکس وجود ندارد.
دوست من، شما از آخرین ورژن کروم، با پلاگین ها و اکستنشن هاش حداقل یه هفته استفاده کردی و به این نتیجه رسیدی؟

uploadyar.com

New Member
دوست من، شما از آخرین ورژن کروم، با پلاگین ها و اکستنشن هاش حداقل یه هفته استفاده کردی و به این نتیجه رسیدی؟
بله بنده از کروم هم استفاده کردم و باید می گفتم که کروم هم با این که نسبت به بقیه تازه کار هست ولی خیلی پیشرفت خوبی داشته و جزو بهترین هاست ولی با این همه من فایر فاکس را ترجیح می دهم! به نظرم روش بارگزاری صفحات در فایر فاکس بی نظیر است.
من خیلی به پلاگین ها و اضافات مرورگرها توجهی نمی کنم و بیشتر با خود مرورگر کار می کنم....:)
ولی خب از لحاظ تنوع پلاگین ها شاید کروم حرف اول را بزند...

mahyar_k3

Member
البته این که کی از چه مرورگری استفاده می کنه در نهایت کاملا سلیقه ای است ولی میتونم ازت خواهش کنم برتری های فایرفاکس نسبت به کروم رو از نظر خودت برام بگی شاید منم فایرفاکسی شدم.
ممنون.

sallarmelli

Active Member
ممنون از همه دوستان علی الخصوص سجاد

سجاد
می گم اون راهنمایی جواب داد از id دوستم خارج شد ولی هنوز اون لینک ورود به سایت فعال نیست؟ می تونی حدس بزنی مشکل چی هست؟

ممنون

SajadCG

کاربر فعال
سجاد
می گم اون راهنمایی جواب داد از id دوستم خارج شد ولی هنوز اون لینک ورود به سایت فعال نیست؟ می تونی حدس بزنی مشکل چی هست؟
ممنون
خواهش میکنم.^.^
منظورت رو متوجه نشدم.!
یعنی چی لینک فعال نیست؟؟
ازش یا عکس بگیرید بزارید یا اینکه دقیق بگید مشکل کجاست.
موفقیتــ.

جدیدترین ارسال ها

بالا