بهترین سیستم مدیریت محتوا چیه؟

camry

Member
خیلیا میگن word press خیلیا میگن joomla حالا به نظر شما بهترینش کدومه؟با دلیل کامل

با تشکر

Milad

Well-Known Member
دقيقا بستگي به امكانات مورد نظرت داره ، بگو چه نوع سايتي ميخواي راه اندازي كني تا بيشتر راهنماييت كنم ...

Milad

Well-Known Member
اگر فقط ميخواي اخبار بازي ها رو منتشر كني ، پيشنهادم وردپرس هست اما اگر ميخواي بخش هاي مجزا داشته باشي جوملا رو پيشنهاد ميكنم ...

در شماره 281 و 282 هفته نامه كليك يك مقايسه اجمالي بين جوملا و وردپرس انجام شده ميتوني نسخه الكترونيكي اين مقالات رو از سايت جام جم آنلاين قسمت كليك دريافت و مطالعه كني .

موفق باشي

camry

Member
می تونید لینک رو بهم بدید
در ضمن مگه word press برای وبلاگ نویسی نیست؟

newrayaneh

Active Member
من با مامبو و دیتالایف و وردپرس کار کردم
به نظر من دیتالایف بهتره
چون قسمت مدیریتی داره که دستت بازه و تغییرات رو راحت تر از وردپرس و به خصوص مامبو انجام میدی

اگر بیشتر نوشتاری کار می کنی وردپرس وگرنه دیتالایف
موفق باشی

Milad

Well-Known Member
ديتالايف هم گزينه خوبيه ، پشتيباني مناسب و افزودني هاي فراواني هم داره ، يكي از سيستم هاي مورد علاقه من هست ، اما چون بين دو گزينه فوق سوال پرسيديد وردپرس رو پيشنهاد دادم اگر الزامي نيست بنده هم ديتالايف رو پيشنهاد ميكنم .

p30room

Member
سلام
بستگی داره از چه نظری نگاه کنید خوب وردپرس از نظر سئو حرف اول رو میزنه می تونید با پلاگین های مختلف سایتتنون رو پیشرفته تر هم بکنید دیتالایف هم سیستم جالبیه بیشتر امکانات اولیه مورد نیاز یک سایت رو هم داره اگر تازه میخوایید این سیستم ها رو امتحان کنید پیشنهاد من سیستم مدیریتی وردپرس هست چون نیاز به دانش اولیه نداره

VAHID216

مدیر بازنشسته
وردپرس و جوملا در دو کلاس کاری متفاوت هستند و هر کدوم برای یه کاری ساخته شدند.
درمورد این موردی که شما می خواید فعالیت کنید هم جوملا جوابگو هستش و هم وردپرس انتخاب با خود شما هستش.
من بهتون میترا رو پیشنهاد میکنم.
به علت شکایت از این تیم ، دیگه میترا روش نه کار می شه نه گسترش پیدا می کنه و اصلا توصیه نمی شه.

mirsalehi

Member
من هم طرفدار وردپرسم. قلق داره اما اگه دستت بیاد هم تو سرعت و هم تو گرافیک حرف اول رو می زنه

ho$$ein

Member
وردپرس متن بازه و رايگانه ..... در آينده مي توني خيلي راحت تغيرش بدي...

camry

Member
ممنون از پاسخ گویی همه شما دوستان عزیز
اینجور که معلومه ورد پرس از همه بهتره که دلیلش رو هم دوستان گفتن
اما یه سوال
من یه جایی دیم که نوشته بود وردپرس برای وبلاگ نویسیه نظر شما چیه؟
اگه میشه یکم توضییح بدین

با تشکر

camry

Member
اگر تازه میخوایید این سیستم ها رو امتحان کنید پیشنهاد من سیستم مدیریتی وردپرس هست چون نیاز به دانش اولیه نداره
یهنی دیگه نیازی نیست که یاد بگیرم چه جوری باهاش میشه کار کرد>؟
نیاز به آموزش نداره؟
در ضمن بهترین برنامه مدریت محتوا (در سطح حرفه ای) بدون توجه به کاریرد من از دید شما چیه؟

با تشکر

mirsalehi

Member
با وردپرس همه کاری میشه کرد. فقط کافیه بهش مسلط باشی
اینو نگاه:
www.asha.ir
این هم با ورد پرس نوشته شده
ولی اگه تغییری تو کدهاش ندی و یا پلاگینی نصب نکنی خروجی ش خیلی شبیه وبلاگ میشه اما با گسترش هایی که طرفدار های وردپرس انجام دادن هر کاری میشه با ورد پرس کرد

یهنی دیگه نیازی نیست که یاد بگیرم چه جوری باهاش میشه کار کرد>؟
نیاز به آموزش نداره؟
در ضمن بهترین برنامه مدریت محتوا (در سطح حرفه ای) بدون توجه به کاریرد من از دید شما چیه؟

با تشکر

نه منظور اینه که برنامه نویس های وردپرس تمام تلاش شون رو کردن که کاربر با کمترین سطح اطلاعات بتونه با ورد پرس کار کنه
اگه کسی اونو برات نصب کنه تقریبا با کمترین دانش می تونی باهاش کار کنی
جواب این سوال دوم هم باز هم وردپرسه. اما تو بعضی از سایت ها و بعضی از قالب ها جوملا هم خوب جواب میده
:rose:

آخرین ویرایش:

newrayaneh

Active Member
من با نظر spd عزیز مخالفم
به نظر من :
1.دیتالایف
2.وردپرس
3.جوملا

قطعا در یک نگاه وردپرس سریعتر و کار راه انداز تر هست ولی کلا دیتالایف یه چیز دیگه هست(البته به نظر من-نظر همه محترم هست)

دیتالایف رو نصب کن ضرر نمی کنی.....

ArefGod

Member
من مي خوام يه سايت تاريخي بزنم! جوملا رو انتخاب كنم خوبه؟؟؟؟؟ آخه يه قالب قشنگ تاريخي داخل سايت joomlart هست فقط بخاطر اون. البته مي گن جوملا پيشرفته هم هست!!! :green:

راستي كار با جوملا آسونه؟ :-?

Milad

Well-Known Member
راستي كار با جوملا آسونه؟

نه سخته :green: بايد يك مدت باهاش كار كني تا راه بيافتي ، البته تو طول اين مدت يا يا پير ميشي يا ... :lol: در كل من با جوملا حال نميكنم ولي امكانات خيلي زياد و امنيت خيلي خوبي داره .

جدیدترین ارسال ها

بالا