بهترین برنامه برای چک کردن ایمیل و فرستادن زیبا ترین ایملیها.(کرک)

Apollo

Active Member
با ابن برنامه شما میتونید با داشتن یک ایمیل POP. ایمیل بسیارزیبایی بفرستید وایمیلهای فرستاده شده رو چک کنید.
در این برنامه شما میتونید زمینه های قشنگ و زیادی رو برای ایمیلهای ارسالی انتخاب کنید و اگر از چیزی که ساختید خشتون اومد اون رو روی هارد ذخیره کنید و دفعه بعد ازش استغاده کنید. شما میتونید به راحتی و با یک راست کلیک روی عکسی که تو هاردتون ذخیره شده مثل عکس خودتون اون رو زمینه ایمیلتون کنید برای دوستانتون بفرستید.
این برنامه دارای پوسته های زیادی هم هست و شما هیچ وقت از کار کردن با این برنامه و فرستادن ایمیل خسته نمی شوید و از شر این Outlook با اون ظاهر غیر قابل تحملش راحت می شید.

Incredimail بدون كرك

آقاي Peyman-Pop تو اين تاپيك كلي سايت كرك گذاشته

لینک براي كرك
لینک براي كرك

دانلود IncrediMail Build 1710 با حجم 6.8 مگابايت
کرک این نسخه

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام..

من الآن دو سالي ميشه دارم از اين برنامه استفاده ميكنم.. نسخه رايگانش XE هستش ولي من دارم با كرك از نسخه Permium استفاده ميكنم.. منتها يه مشكل اساسي داره !

سايت رسميش فهميده و هر بار كه من نامه اي برام مياد خود برنامه بسته بشه (شات دان نميشه) و يك صفحه لود ميشه كه به آدم عجز و التماس ميكنند بيايد لايسنس بخريد..
اينم لينك اون صفحه : http://www.incredimail.com/english/important_message.html

من ترجيح دادم از همون نسخه XE استفاده كنم تا اينكه بخوام هر دفعه اين پنجره را ببندم !

معين جان اگر ميتوني كركي واسه اين رديف كني خيلي ممنون ميشم يعني واقعا گل ميكاري...

مرسي امير..

مخلصم
سايان

arashsoft

Well-Known Member
من كرك نسخه premium رو دارم
ولي بهم يه چند تا سايت غير از گوگل بگيد تا بهتون بدم

arashsoft

Well-Known Member
براي چك كردن ميل منظورم بود
يعني بشه با اين نرم افزار ايميل رو از اون سايت ها چك كرد

Ghamnevis

Well-Known Member
آرش جان من هم دارم كركش را ! ولي مشكلش همينه كه گفتم!

چند مگ ايميل ميخواي من برات درست ميكنم...

FashisT

Active Member
منم قبانا با اين برنامه كار ميكردم ولي چون كركشو نداشتم تموم ميشد
اگه كسي پيدا كرد بزاره اينجا...
فعلا

جدیدترین ارسال ها

بالا