کسی جواب سوال منو نمیدونه؟ (فروشگاه e107 بهتره یا joomla ) ممنون.
سلام به تمام دوستان
لطفا سيستم زير رو هم معرفي كنيد
http://store.discountmountainsoftware.com/index.html
سلام دوست عزیز
اسکریپت خوب و قدرتمندی به نظر میرسه
ولی ظاهرش خیلی زیبا نیست
این تاپیک مخصوص معرفی اسکریپت های فروشگاه فارسی است
این اسکریپت که فارسی نیست !
همه دوستان خودشون میدونن که ایران مارکت تصفیه خوب میکنه اما خیلی دزده . یه جوری از پنلها پول بر میداره که طرف متوجه نشه.
یکی از دوستان ثبت نام کرده بود پنلش رو تایید نکردن و بعد گفتن 40 تومان یعنی 20% از 200.000 تومان رو بابت کارهای انجام شده کم میکنیم.
خیلی دزدن تا حالا 5-6 بار پول از حسابم کم کردن و.....
سلام . واقعا ممنون بابت این تاپیک ارزشمند . یه سئوال برام پیش اومد . من چندین بار توی مطالبی که ملت در مورد نقد سیستم های فروشگاهی نوشتن ، دیدم که به شدت استفاده از ای جکس رو در یه فروشگاه منفی میدونن و میگن که موتورهای جستجو هنوز نتونستن با ای جکس برای ایندکس کردن محتوا به خوبی کنار بیان ؛ و به همین واسطه هم سیستمای فروشگاهی که از ای جکس زیاد استفاده می کنن ( مثل کار حامد ) اصلا مناسب نیستن و باعث کاهش فروش میشن...میشه اساتید نظرشون رو در این رابطه بدن و اینکه آیا این مطلب صحیحه یا نه
یه مطلب دیگه هم اینکه کسی نمیدونه سیستم حامد ساعتچی و سیستم سبد خرید کدبازن یا کد شده؟
سلام . من دارمش . در مقایسه با سیستمایی که اینجا مطرح شد اصلا به درد نمی خوره . بیشتر چیزا داینامیک نیست و به صورت استاتیک باید توی قالب عوض بشه . امکاناتش هم برای یه فروشگاه مدرن اصلا به پای این اسکریپتا نمیرسه. خواستید بیشتر توضیح میدم!
( البته توجه داشته باشید که سیکما دو منظورست . هم برای فروشگاه میشه استفاده کرد و هم برای هاستینگ . که من با توجه به سئوال شما و موضوع تاپیک نظرم رو گفتم! )
درسته که آژاکس با موتور های جستجو مشکل داره ولی بعضی از برنامه نویسان قدرتمند مثل آقای ساعتی این مشکل رو در سیستمشون حل کردن و بخوبی با موتورهای جستجو سازگاره و کاملا کش میشه
هم سبد خرید و هم فروشگاه حامد ساعتی کد شده هستند و غیز قابل دستکاری
سیستم آقای ساعتی خیلی خوبه ولی از نظر موتور های جستجوکه فرموده بودین بهتره یه تحقیق کوچولو بکنین بعد بفرمایین .بطور مثال فروشگاه لیمو شاپ که نسخه کامل رو خریده فکر میکنین بعد یکسال چقدر تو گوگل ایندکس شده ،فقط 60 بار ، اینهم لینکش ببینین تا باورتون بشه.
یا مثلا ارزان سی دی که فقط 160 تا ایندکس داره ، خودتون سرچ کنین ببینین نگین مهران خالی بسته.
لطفا قبل از هر نظری اول یه کم تحقیق کنین تا دیگران رو به اشتباه نندازین
فکر میکنم اگه خودتون دستی یه سایت مپ بنویسین خیلی سریعتر به نتیجه برسین
تا اونجا که من میدونم لیموشاپ و ارزان سی دی نمونه های فروشگاه H3med هستند و فروش نمیکنند و محصول جدیدی اضافه نمیکنند به همین دلیل تعداد کششون کم است
همیشه نوشتن یه سایت مپ یا گوگل مپ دستی خیلی بهتر است (به شرطی که بلد باشید و استانداردش رو رعایت کنید)
اتفاقا آقای ساعتی به دلایلی, خیلی هم از دست من شاکیهجسارتا شما یا خیلی ارادت دارین به آقای ساعتی یا خودشین با یه یوزر دیگه ،شما که همه فروشگاه ها رو چک میکنین تا حالا کدوم فروشگاه دمو رو دیدین که بره تو یه جایی مثل سوران تبلیغ کلیکی سفارش بده ف اونهم از نوع گرافیکی که هر کلیک براش 225 ریال هزینه داره .
یه نکته دیگه هیچوقت از خودتون پرسیدین یه فروشگاه به قول شما به این خوبی چرا از منو مدیریتش دمو نداره، من بهتون میگم : اولا تنها چیزی که تو مدیریتش نیست آژاکس
دوما اونقدر باگ داره که حتی برای اضافه کردن یه محصول با خطا مواجه میشین
سوما فکر میکنم بیان شما فقط بر حسب ظاهر ماجرا و تبلیغات جاهای دیگه است ولی من الان دارم با اون سیستم کار میکنم و اینها رو هم مینویسم تا دوستان دیگه که مثل من تو چاه نیوفتادن اول یه تحقیق درست بکنن بعد تصمیم بگیرن
اتفاقا آقای ساعتی به دلایلی, خیلی هم از دست من شاکیه
من سیستم آقای ساعتی رو دیدم باگ کوچیک داره (البته نمیشه گفت باگه) ولی کم و امتیازش اینه که بر خلاف سیستمهای موجود دیگه, همه قسمتهای پنل مدیریتش کار میکنه
من سیستم توسعه سامان رو هم چک کردم این سیستم غیر از اینکه باگ داره خیلی از قسمتهای پنل مدیریتیش کار نمیکنه هنوز !
آزاکس به نظر من تو مدیریت اونقدرها هم مهم نیست
صفحه اصلی باشه و خوشگل که مشتری ببینه خوشش بیاد
شما هر مشکل یا باگی که سیستمت داشت اینجا بگو و بگو که کی با آقای ساعتی تماس گرفتی و برطرف نکرده
اگر هم نمیتونی باهاش تماس بگیری اینجا بگو
نمیتونی بی دلیل بگی که این بد بدبد !
ما بعد از مقایسه و صحبت با مسئولین فروش چند سیستم مختلف به نتیجه بهتر بودن سیستم حامد ساعتی رسیدیم
حالا شما بهتر سراغ داری معرفی کن تا ما هم اون رو معرفی کنیم
دزوغ گفتن چند تاخاصیت داره :
یکی اینکه آدم میتونه راحت پشت اون مخفی بشه .
یکی اینکه با یه تیر دو نشون میزنه یعنی همزمان هم مخفی میشه هم دیگران رو اغفال میکنه.
یکی های دیگش رو خودتون بشینین فکر کنین .
در حال چه دروغ تو فضای مجازی چه تو فضای حقیقی یه روزی نیاز به جواب دادن داره اونهم به کسی که دیگه نمیشه با یه یوزر تقلبی جلوش وایستاد و دروغ تحویلش داد
سلام دوستان
به نظر شما کدوم فروشگاه رو بخرم ؟
توسعه سامان ؟ حامد ساعتی ؟ فروشگاه نگین ( ایران مارکت ) ؟ یا چیز دیگه ؟
ممنون میشم کمک کنید .